Καλύτερη μάρκα αυτοκινήτου
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Οποιος θελει να αγορασει αυτοκινητο και θελει μεχρι 20000 ευρω παρτε την mercedes a170 και για αλλα ατομα που εχουν την οκονομικη δυνατοτητα για να αυξησουμε την τιμη κατα 10000 ευρω παραπανω αρα 30000 ευρω παρτε την mercedes b170. !
Σκοντα. καλο αυτοκινητο. ο θειος εχει τοσα χρονια σκοντα και ειναι σαν καινουργιο. και το δικο μου ειναι τελειο.0 προβλημα

Προσωπικά περιμένω το νέο VOLVO S 60. Απο τις φωτό και τα βίντεο μ`αρέσει πολύ ενώ απο κινητήρες και ηλεκτρονικά βοηθήματα λέγεται ότι θα είναι κορυφή. Δυστυχώς πρέπει να περιμένω περίπου ένα χρόνο μετά απο την Έναρξη πωλήσεων (το καλοκαίρι) γιατί θα βγεί αρχικά με κινητήρα στα 2lit, που το κάνει ασύμφορο με τα νέα μέτρα, ενώ το 1,6lit θα είναι και πιο φθηνό και με καλύπτει η ιπποδύναμη (180bhp turbo φυσικά). Τιμή, λέγεται, στα 27-28, ακριβούτσικο, ελπίζω το 1600 λίγω πιό κάτω. ΒMW έχει και η κουτσή μαρία.(θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό ή βίντεο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος osst την Δευ Μάιος 10, 2010 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
audi-HONTA
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
AUDI! Γενικα ειμαι υπερ του vag group!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Τα toyota που ειναι καλα γιατι απουσιαζουν απο τη λιστα; Ε;
Παλιοτερα μου αρεσε πολυ το toyota celica
και τωρα μ'αρεσει εννοειται αλλα πλεον δε με εντυπωσιαζουν τα αυτοκινητα. Αν ειχα δικο μου, και σκαραβαιος να ηταν θα το "θαυμαζα" περισσοτερο απο τα σπορ

και τωρα μ'αρεσει εννοειται αλλα πλεον δε με εντυπωσιαζουν τα αυτοκινητα. Αν ειχα δικο μου, και σκαραβαιος να ηταν θα το "θαυμαζα" περισσοτερο απο τα σπορ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
tsiripobina έγραψε:Τα toyota που ειναι καλα γιατι απουσιαζουν απο τη λιστα; Ε;
και τωρα μ'αρεσει εννοειται αλλα πλεον δε με εντυπωσιαζουν τα αυτοκινητα. Αν ειχα δικο μου, και σκαραβαιος να ηταν θα το "θαυμαζα" περισσοτερο απο τα σπορ {παλια αγαπη και μενα αυτο+LEXUS}
Για μένα,Subaru (είχαμε από τα πρώτα Vivio στην Ελλάδα με τιμή 2.500.000 δραχμές, τιμές 1993, και χωρίς απόσυρση).
Μετά Mitsubishi (όντας κάτοχος 3θυρου Colt Reload, μοντέλο 2008).
Αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για προσγειωμένες μάρκες, Daihatsu. Σαν πολλά Terios να κυκλοφορούν στην Αττική. Αν είχα δικά μου λέφτα, αυτό θα έπαιρνα και μάλιστα με αυτόματο κιβώτιο.
Για high-class,Maserati (Granturismo S,Granturismo S Automatic), και all-time classic Rolls-Royce (η Ghost είναι ΚΟΥΚΛΑ, καμμία σχέση με την Phantom).
Μετά Mitsubishi (όντας κάτοχος 3θυρου Colt Reload, μοντέλο 2008).
Αλλά αν θέλουμε να μιλάμε για προσγειωμένες μάρκες, Daihatsu. Σαν πολλά Terios να κυκλοφορούν στην Αττική. Αν είχα δικά μου λέφτα, αυτό θα έπαιρνα και μάλιστα με αυτόματο κιβώτιο.
Για high-class,Maserati (Granturismo S,Granturismo S Automatic), και all-time classic Rolls-Royce (η Ghost είναι ΚΟΥΚΛΑ, καμμία σχέση με την Phantom).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Μάιος 24, 2010 3:11 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ ψηφίζω LADA.
Ίδίως τα νέα μοντέλα είναι σκυλιά
Ίδίως τα νέα μοντέλα είναι σκυλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Μάιος 25, 2010 6:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλώνω φανατίκλας της Mercedes 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης