Στρατοδίκης

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
bladerunner

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από bladerunner »

Εχοντας τελειωσει την Νομικη σχολη, εχοντας ηδη ολοκληρωσει την ασκηση μου και εχοντας παρει την αδεια εξασκησεως επαγγελματος, θα ηθελα να ρωτησω πως μπορεις να γινεις στρατοδικης.

Μπαινω τωρα φανταρος, με την β εσσο και θα παω για υεα αν με το καλο με παρουν.

Απλως δουλευα στα ναυπηγεια ελευσινας οπου φτιαχναμε φρεγατες και σε μια παραδοση ενας ναυαρχος μου ελεγε να το κοιταξω για στρατοδικης.

Δεν βρηκα κατι σχετικο στο ιντερνετ περα απο το οτι προκυρησσεται διαγωνισμος (; ).
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από Rafale »

Καλυτερα να απευθυνθεις στο υπουργειο εθνικης αμυνας για το τι πρεπει να κανεις. Δεν ξερω αν Πρωτα Πρεπει να προβεις στην Εκπληρωση Των Στρατιωτικων σου υποχρεωσεων
ρ

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από ρ »

Πρεπει να βγει προκηρυξη για αξιωματικους δικαστικου σωματος Αν μπεις στο δικαστικο σωμα του στρατου μετα μπορεις να γινεις στρατοδικης

Δε θα φορας ομως στολη, οι στρατοδικες στην Ελλαδα δε φορανε στολη εδω και μερικα χρονια

ΠΟΛΙΤΗΣ

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Εγώ Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το επάγγελμα του στρατιωτικού δικηγόρου: Πόσα μόρια χρειάζεται, πόσα χρόνια είναι οι σπουδές; Υπάρχουν μεταθέσεις;

ρ

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από ρ »

Δεν υπαρχουν στρατιωτικοι δικηγοροι στην Ελλαδα

Ioannhs Mixalhs

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από Ioannhs Mixalhs »

Γεια σας,ειμαι ελληνας εξωτερικου και σπουδαζω νομικη δλδ αρχισα φετος κ ενδιαφερομαι να μπω στο δικαστικο σωμα του στρατου.

Εχω μεροικες ερωτισεις:

το δικεο του στρατου το σπουδαζεις στον στρατο; Δλδ γραφεσε στον στρατο και κανεις εκπεδευση για αξιωματικου και ταυτοχρονα σπουδαζεις τον στρατιοτικο νομο;(ετσι γινετε στην γερμανια) η γινετε αλλιος δλδ πας σε πανεπιστημιο και σπουδαυζεις κανονικα αλλα κανεις ειδικοτητα στον στρατιοτηκο νομο;

Εγω που εχω αρχισει ιδι να σπουδαζω θα πρεπει να τελιωσω τις σπουδες μου στην γερμανια και μετα να ερθω η μπορω να ερθω και να γραφτω στον στρατο και να σπουδασω εκει;

(τις σωματικες προιποθεσεις τις εχω για να μπω στον στρατο, αυτο δεν ειναι προβλημα)

Και αν πρεπει να γραφτω στον στρατο για να σπουδασω... Πως μπορω και τι πρεπει να κανω για να κανω την ετηση για να γραφτω;

συγνωμη για τα ορθογραφηκα μου λαθοι αλλα ζω 10 χρονια στην γερμανια...

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Στρατοδίκης

Δημοσίευση από roverr24 »

Συμφωνα με αποφαση του Βενιζελου οι στρατολογοι που αποφοιτουν απο το στρατολογικο ΣΣΑΣ (νομικη Αριστοτελειου) θα ειναι εφ εξης οι νεοι στρατιωτικοι δικαστες και νομικοι συμβουλοι και δε θα παιρνει πια ο στρατος απο προκηρυξη (διαγωνισμο) , ετσι πολλα απο τα στρατολογικα γραφεια θα κλεισουν η θα γινουν πιο κεντρικα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης