Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2011)
Ελπιζω να παραμεινει το 1,60... Κ ας υπαρχουν αναταγωνισμοι... Αλλωστε παντου υπαρχουν...
Θα παραμείνει το 1,60 παιδιά. 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 7
1,60; Χαχαχαχαχα που πατε ρεεεεεεεεεε; Χαχαχαχα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Δεν ημαστε ολοι 2 μετρα σαν εσενα... σταματα να κρινεις τους παντεσ
ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Δεν ημαστε ολοι 2 μετρα σαν εσενα... Σταματα να κρινεις τους παντεσ
καλα τα λες μαρια, δεν ειμαστε 2 μετρα ολοι. Ευτυχως κατεβηκε το υψοσ
dimitris mak έγραψε:1,60; Χαχαχαχαχα που πατε ρεεεεεεεεεε; Χαχαχαχα
Αδερφέ ο νόμος όριζε το ύψος να είναι 1,55 για τις Στρατιωτικές Σχολές και τους εθελοντές όσο και άν σου φαίνεται κουλό.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 21
Δημητρη εισαι οφ φιλε μου! Ο νομος παλια οριζε 1,55 για τις γυναικες... Μετα ομως το εκαναν 1,65 διοτι δεν γινοταν να μπαινουν περισσοτερες γυναικες απ'οτι αντρες διοτι παντα οι γυναικες εχουν πιο πολλα μορια απο τους αντρες... Κ τωρα επι ΠΑΣΟΚ εγινε 1,60dimitris mak έγραψε:1,60; Χαχαχαχαχα που πατε ρεεεεεεεεεε; Χαχαχαχα
Dum spiro spero
Απελπιστικά χαμηλά τα κατώτατα όρια. Είναι ήδη πάρα πολλές μέσα στο στράτευμα, μόνο βάρος είναι οι γυναίκες στο στρατό. Πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον στο 1.70 το όριο για άντρες-γυναίκες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Ναι κατεβηκε. και να ξερετε πως αυτοι που το παιζουν εξυπνοι απλα δεν θα πεσω στο επιπεδο τους, γιατι φαινεται τι ειναι ο καθενας εδω μεσα
-
- Στρατηγός
Εγω ποτε δεν καταλαβα απο ποτε το υψος δηλωνει κατα ποσο εισαι μαχιμος η οχι η σωστος η οχι στη δουλεια σου...
Dum spiro spero
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Εγω δεν ειμαι 2 μετρα αλλα ειμαι της αποψης οτι το 1,70 ειναι πολυ σωστο και οτι αφου υπαρχει ισοτητα πρεπει να ειναι και για τους 2 1,70...
Πολυ μεγαλο φασισμο και ρατσισμο βλεπω σε τετοια θεματα... Και φυσικα οι γυναικες παντα λαδι την βγαζουν... Ητε ειναι αθληματα ητε υψος και αλλα...
Σε τετοιες θεσεις που ολοι εχουν το δικαιομα να μπουν ολα πρεπει να ειναι ισα...
Πολυ μεγαλο φασισμο και ρατσισμο βλεπω σε τετοια θεματα... Και φυσικα οι γυναικες παντα λαδι την βγαζουν... Ητε ειναι αθληματα ητε υψος και αλλα...
Σε τετοιες θεσεις που ολοι εχουν το δικαιομα να μπουν ολα πρεπει να ειναι ισα...
-
- Στρατηγός
Σορρυ ρε Δημητρη αλλα ξεχνας κατι σημαντικο που δεν επιτρεπει στην γυναικα να παρει οσο υψος θελει, την εμμηνορροια... Τελος μετα η αναπτυξη για την γυναικα! Διαβασε λιγακι στατιστικα περι υψους της μεσης ελληνιδας κ μετα ελα να μου πεις τα περι φασιστικων κ ρατσιστικων
Dum spiro spero
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Υπαρχουν παρα πολλες ψηλες κοπελες οποτε αυτο που λες δεν εχει σημασια... Το οτι καποιες εμειναν στο 1,50 η 1,60 δεν σημαινει οτι ειναι ολες ετσι... ! Και στο κατω κατω 1,50-1,60 τι θελουν να μπουνε στον στρατο και την αστυνομια; Και δεν ειναι θεμα μαχημοτιτας αλλα του οτι ο στρατιωτικος πρεπει να εχει καποια σιγκεκριμενα πραγματα...
-
- Στρατηγός
Τις παρα πολλες που τις ειδες ρε Δημητρη; Σχεδον ολες ειναι γυρω στα 1.60-1.65, διαβασε κ λιγακι στατιστικα στοιχεια μην μιλας αυθαιρετα... Το υψος της μεσης ελληνιδας ειναι 1.61... Φυσικα κ εχει σημασια η εμμηνορροια, οταν ενα κοριτσακι εχει εμμηνορροια απο τα 10 ποσο θα προλαβει το ψηλωσει; Κ οσο για τα συγκεκριμενα προσοντα τα εχουν απο την στιγμη που αυτο οριζει ο νομος... Αν δεν σου αρεσει ο νομος κανε αιτηση στον υπουργο να το αλλαξει! Φυσικα κ ειναι θεμα μαχιμοτητας... Το υψος σε κανει μαχιμο η οχι; Κ μεχρι πριν απο λιγα χρονια ο νομος οριζε 1,55 για τις γυναικες... Κ πες μου το εξης: Στην σειρα εποπ του συντροφου μου περασαν 2 αντρες που ζητημα να ηταν 1,50 μετρο, σαν νανοι ηταν, αυτοι γιατι περασαν δλδ; Επειδη ηταν αντρες; Εφοσον δεν πληρουσαν τα προσοντα επρεπε να κοπουν... Κ ξερω πολυ καλα οτι ηταν ταπες διοτι τους ειδαν με τα ματια μου την μερα της ορκωμοσιας... Για απαντησε μου Δημητρη, αυτοι γιατι να μπουν στον στρατο αφου ηταν κατω απο 1,65;
Dum spiro spero
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Δεν διαφωνω μαζι σου... Και για τους ανδρες πρεπει να ισχυει το ιδιο! Στο ειπα παραπανω!1.70 για ολους! Οταν ειχα παει στο πευκο ηταν 2 εποπ ειδικοδυναμητες και τους περναγα 1 κεφαλι... Αναρωτιομουν πως τους πηραν αυτους τους ανθρωπους... Ειναι πολυ ελεος τα πραγματα... Α και εγω δεν ειπα για τον μεσο ελληνα η την μεση ελληνιδα αλλα για αυτους που πληρουν τα προσοντα! Εδω μιλαγε για καποια προσοντα που πρεπει να εχει ο καθε υποψηφιος! Δεν θα αλλαξω εγω τον νομο αλλα σιγουρα τα πραγματα ειναι οπως νανε... Και το ξαναλεω! Εγω δεν ειμαι κανενας 2μετρος!1.74 ειμαι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες