Αλλοδαποί στον ελληνικό στρατό

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ισχύει δυστηχώς.
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

Greek_Army έγραψε:Ισχύει δυστηχώς.

και τωρα δλδ τι; Αυτοι δε θα εχυον υποχρεωσεις και στην χωρα τους; Η ποσο μαλλον με τη θρησκεια. Παιζει κανενα ρολο πια; Βλεπω να μην κανουν πια ουτε προσευχες ουτε επαρσεις.

ευχομαι να μην μπουν πολλοι και ας γινομαι ρατσιστρια. Δεν εχουν δουλεια στον ελληνικο στρατο

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Στον Αμερικανικο στρατο υπαρχουν ιερεις καθολικοι, προτεσταντες, μουσουλμανοι και Εβραιοι, γιατι υπαρχει πολυπολιτισμικοτητα σε ολες τις βαθμιδεςδε συγκρινω Ελλαδα με Αμερικη ομως

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ο αμερικανικος στρατος σορρυ κ ολας δε θεωρειται στρατος. Τι τους ενωνει; Η σημαια απλα; ...

α! Τωρα το σκεφτηκα. Ο κοινος μισθος και η στοληΕικόνα. οχι οτι και καποιοι ελληνες δε πανε ακριβως για αποκατασταση αλλα οπως λες ας μη συγκρινουμε την αμερικη με την ελλαδα που εχει κ ας μη το παραδεχομαστε τη θρησκεια ως βαση σε οτιδηποτε! Εξαλλου τι λεμε. ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ποια λετε να ειναι η ζητηση απο αλλοδαπους για τον ελληνικο στρατο;
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγω προσωπικα δε πιστευω στη θρησκεια, ειμαι αρχαιολατρης γιατι πιστευω οτι αυτη ειναι η Ελληνικη θρησκεια; Πιστευεις οτι πρεπει να με διωξουν απ το στρατο;Ευαγγελια, ο Αμερικανικος στρατος οπου παει νικαει και μαλιστα μετα απο την εμπειρια του Βιετναμ το δογμα του ειναι να επιτιθεται εχοντας τις μικροτερες απωλειες, μιλαμε για ενα στρατο τεραστιο, με τελεια μεσα με επιστημονες αξιωματικους, μιλαμε για μια αεροπορια που μπορει σε ελαχιστες ωρες να διεξαγει επιχειρησεις σε ολο τον κοσμο με υποστηριξη ιπταμενων ρανταρ, δορυφορων,ELINT COMINT SIGINT JSTARS πολεμικων πλοιων ιπταμενων τανκερ α/φων ηλεκτρονικου πολεμου κτλ κτλ...

ΚΑι θεωρειτε ολοι τη θρησκεια δεδομενη μη ξεροντας βασικα πραγματα για αυτη

Η Θρησκεια οποια και αν ειναι αυτη θελει επισταμενη μελετη και δε μαθαινεται με το να πηγαινεις στην εκκλησια και να θεωρεις τα παντα δεδομενα οπως σου τα εχουνε πει

lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από lefterisg »

Όπως είπαμε στην Αμερική... Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις Η. Π. Α με καμία άλλη χώρα, είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν είναι καν Έθνος και διαφέρει σε όλα σε σχέση με την Ελλάδα. Δεν έχουμε τίποτα κοινό, εκτός και αν αποκτήσουμε πολλά κοινά. Προς τα εκεί πάει η δουλειά...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από greko_27 »

roverr24 έγραψε:Εγω προσωπικα δε πιστευω στη θρησκεια, ειμαι αρχαιολατρης γιατι πιστευω οτι αυτη ειναι η Ελληνικη θρησκεια; Πιστευεις οτι πρεπει να με διωξουν απ το στρατο;Ευαγγελια, ο Αμερικανικος στρατος οπου παει νικαει και μαλιστα μετα απο την εμπειρια του Βιετναμ το δογμα του ειναι να επιτιθεται εχοντας τις μικροτερες απωλειες, μιλαμε για ενα στρατο τεραστιο, με τελεια μεσα με επιστημονες αξιωματικους, μιλαμε για μια αεροπορια που μπορει σε ελαχιστες ωρες να διεξαγει επιχειρησεις σε ολο τον κοσμο με υποστηριξη ιπταμενων ρανταρ, δορυφορων,ELINT COMINT SIGINT JSTARS πολεμικων πλοιων ιπταμενων τανκερ α/φων ηλεκτρονικου πολεμου κτλ κτλ...

ΚΑι θεωρειτε ολοι τη θρησκεια δεδομενη μη ξεροντας βασικα πραγματα για αυτη

Η Θρησκεια οποια και αν ειναι αυτη θελει επισταμενη μελετη και δε μαθαινεται με το να πηγαινεις στην εκκλησια και να θεωρεις τα παντα δεδομενα οπως σου τα εχουνε πει

1) εσυ πιστευεις οτι εαν αντιμετωπιζαν τους ρωσσους ή τους κινεζους θα ειχαν τα ιδια αποτελεσματα;
2) το θεωρεις λογικο να δεις σκοπιανο πλωταρχη στο πν;

Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΟΙ σκοπιανοι στην Ελλαδα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα, αυτοι που ισως δωσουν για στρ, σχολες προφανως θα ειναι Αλβανοι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να μπεις εποπ και να σε διατάζει λοχαγός αλβανός... Τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

roverr24 έγραψε:ΟΙ σκοπιανοι στην Ελλαδα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα, αυτοι που ισως δωσουν για στρ, σχολες προφανως θα ειναι Αλβανοι

ααααα... Τωρα θα κοιμαμαι ησυχος... Με την ιδεα της μεγαλης αλβανιας, με τα πλοια του τουρκικου στολου να σταθμευουν στις ναυτικες βασεις-λιμανια της αλβανιας και τους ελληνες της β. Ηπειρου να ζουν σε καθεστως τρομου-απειλων απο το αλβανικο κρατος... Εεε λοιπον με ολα αυτα θα πρεπει να δωσω ενα μεγαλο μπραβο στους πολιτικους μας και στον υπουργο εθνικης αμυνας... Τεσπα στα ερωτημα που σου εθεσα δεν μου απαντησες... Και επειδη εισαι αξιωματικος του ΠΝ το θεωρεις σωστο να μπαινουν αλβανοι στη ΣΝΔ και σε αλλες σχολες; ... Σορρυ που επιμενω αλλα καλως ή κακως η αποψη σου εχει σπουδαιοτερη σημασια απο καποιον αλλον που δεν ειναι καν στρατιωτικος...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από lefterisg »

Γι αυτούς και άλλο 1000000 λόγους δεν μπορεί το αμερικάνικο μοντέλο να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Κάτι που θέλει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση με την παροχή ιθαγένειας. Αλλοιώνοντας την ομοιογένεια του Έθνους έτσι θα αλλοιώσει και την ομοιογένεια του στρατιωτικού σώματος, κάτι που επιβεβαιώνει και η απόφαση του ΣΤΕ...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

lefterisg έγραψε:Γι αυτούς και άλλο 1000000 λόγους δεν μπορεί το αμερικάνικο μοντέλο να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.Κάτι που θέλει να πετύχει η σημερινή κυβέρνηση με την παροχή ιθαγένειας. Αλλοιώνοντας την ομοιογένεια του Έθνους έτσι θα αλλοιώσει και την ομοιογένεια του στρατιωτικού σώματος, κάτι που επιβεβαιώνει και η απόφαση του ΣΤΕ..

so simpleΕικόναευγε... Απλα κανεις αναρρωτιεται για ποιο λογο παιρνουν τετοιες αποφασεις; Τι εχουν στο μυαλο τους; Τις παιρνουν μονοι τους τις αποφασεις ή εκτελουν αλλονων εντολες; Μηπως ειναι χαζοι, βλακες ανικανοι; Δεν το νομιζω... Μηπως το κανουν απο την καλη τους την καρδια για να δειξουν οτι ελλαδα ειναι μια προοδευτικη χωρα σαν τις ΗΠΑ; ...

moikanosEdessa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από moikanosEdessa »

Δηλαδη οι πολυτεκνοι αλλοδαποι θα ανοικουν και στην ειδική κατηγορία για τους πολυτεκνους;

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Θα εχουν οτι δικαιωματα ειχαμε εμεις ως τωρα. Πολυ απλοΕικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης