ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

ILIAS KRITI έγραψε:Που μπορω να το διαβασω;

αυτό που έχει ανεβάσει ο νάσος είναι λέει μέσα ότι απλά θα πάρει περισσότερους ειδικούς φρουρούς!
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Greek_Army έγραψε:
ILIAS KRITI έγραψε:Που μπορω να το διαβασω;

αυτό που έχει ανεβάσει ο νάσος είναι λέει μέσα ότι απλά θα πάρει περισσότερους ειδικούς φρουρούς!
ναι οντως εχεις δικιο. ΕυχαριστωΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ξαναστείλε το μήνυμα Jimakoukos.
Jimakoukos

Δημοσίευση από Jimakoukos »

καλησπέρα σε όλους...πρώτα να πω ότι χάρηκα που ακόμα η grof είναι στην ενεργώ δράση σε πολλά τέτοια θέματα... :)

μετά να πω για αυτά που διάβασα για την ομάδα δι. ας... έχει κόπιες προοπτικές αλλά θέλει πολύ ακόμα για να μάθει πως λειτουργούν οι επαγγελματίες και όλοι οι παραβάτες μέχρι τώρα ναι έχει κανί πολύ καλή δουλειά

και έχω πολλές πρότασης για το πως θα μπορούσε να γυνή ακόμα καλύτερη και όχι μονό για την ομάδα δι. ας αλλά για όλη την ελληνική αστυνομία

επίσης έχω να πω ότι εγώ που είμαι 18 και κυκλοφορώ εδώ και 6 μήνες χωρίς δίπλωμα και όλα τα συναφή και με αμάξι αλλά και με μηχανή κύριος και έχω βρεθεί σε κυνήγι της ομάδας δι. ας και όχι απλά δεν με έχουν πιασι ακόμα, δεν προλαβαίνουν να με δουν αυτό συμβαίνει κατά την άποψη μου γιατί δεν έχουν ακόμα την πήρα για να καταλάβουν ποιος είναι παρανόμως και ποιος όχι :) παρόλα αυτά σε όλα τα αλλά θέματα κάνουν πολύ καλή

δουλειά οπός το να εμφανίζονται αμέσως μόλις τους χριστιανής , και εμένα μου αρέσει αυτή η δουλειά πολύ και πραγματικά θα ήθελα να την κανό και δεν με νοιάζει αν θα περνώ 800 η 1500 ευρώ με νοιάζει αυτό που κάνω να μου αρέσει και να με ολοκληρώνει προς το παρών οδεύω για ειδικές δυνάμεις στην αμφίβια μύρα γιατί είναι το μονό που μπορώ να κάνω επιδεί

δεν έχω τις βάσης (στα χαρτιά) για να κάνω κατή άλλο, και για να λύσω μερικές απορίες επιδεί δεν της είδα

να λύθηκαν και πολύ καλά όλα αυτά τα ''κόλπα'' με τις μηχανές οπός το να σηκώνετε ο συνεπιβάτης και να

πυροβολάει είναι όλα θέμα εκπαίδευσις και συγχρονισμού οδηγού με συνεπιβάτη και μπορεί να σας φαίνεται

δύσκολο αλλά είναι σαν το ποδηλατώ αν το μάθεις μετά είναι παιχνιδάκι έχω μια Α πήρα με τις μηχανές γιατί

έχω οδήγηση όλους τούς τύπους μηχανής motocross,enduro ,on/off ,supermotard street ,crusier ,ATV ,snowmoblies ,scooters και γενικά με όλα τα μηχανοκίνητα θαλάσσης και ξηράς γιατί μεγάλωσα με μητέρα που είχε σχολή οδηγών

οπότε από αμάξι μέχρι νταλίκα για ξηράς και με πατέρα επαγγελματία στα θαλασσιά σπορ οπότε έμαθα να χαιρετίζομε από βάρκα μέχρι ταχύπλοο... sorry ξέφυγα λήγω τεσπα το να σηκωθείς από την μηχανή είναι κατή πολύ εύκολο αρκεί να εξόπλισις την μηχανή σου με τα καταλαλιά αξεσουάρ και να το κανίς συνεχεία μέχρι να σου γυνή συνήθεια και να μην ανήσυχης για όταν σηκώνεσαι όρθιος στην μηχανή...

τώρα όσων αφορά τον εξοπλισμό και τα λυπεί εγώ πιστεύω ότι εντάξει θα έπρεπε να σας δίνη το κράτος αλλά για σκεφτείτε το και έτσι έχεις αγοράσει εσύ ένα αλεξίσφαιρο η ένα κράνος

με δικά σου λεφτά δεν θα το περιπάθειες και δεν θα το αγαπας πιο πολυ απο ενα πολυχρησιμοπιειμενο που σου δίνει το κράτος; ιδικά σε κατή πιο ακριβο και πιο μεγάλο όπως μια μηχανή.

πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα αν διάλεγες ακριβώς πια μηχανή σου αρέσει και πια σε βολεύει για παράδειγμα εμένα μου αρέσουν οι yamaha XT, αν σου αρέσουν οι on/off να έχεις μια και να είσαι σε περιοχή που να χρειάζονται on/off ακόμα και enduro, δλδ αν σας ζητήσουν να πατε σε ενα χωριό σε ενα μαντρί γιατί τυχόν λεμέ οτι κρύβετε εκεί ένας μεγάλως εγκληματίας με τι θα πατέ με την v-strom; και αν ένας κλεφτής κλέψει μια R1 η ενα γρηγορώ αμάξι και βγει στην εθνική και πατήσει 300+ εσείς με τιν θα τον φτάσετε με την tranlap?; για αυτό είπα οτι είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν για να γίνει μια πολύ καλή ομάδα οπός οι ειδικές δύναμης του στρατού 2-3 διαφορετικές ομάδες με

διαφορετικές ιδιότητες για κάθε ανάγκη γη , νερο αερας...

εν ξέρει κανίς αν μπορώ να μπω χωρίς τις εξέτασης από της πανελλαδικές για την ομάδα δι. ας ασ μου πει πως γιατί πραγματικά θέλω να μπω :)

Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giouli »

εχω δει harley μηχανη να οδηγαει η ομαδα διας το πιστευετε; τα ειχε και τα κιλα του ο οδηγος και του πηγαινεΕικόνα
Jimakoukos

όχι ότι η harley βοηθάει πουθενά αλλά και αυτό καλό είναι για να ανεβάζει και το ηθικό που πεζή πολύ μεγάλο ρόλοΑ και κάτι που με στεναχώρησε γιατί οι grof δεν έχουν το counter-strike:source στην λίστα; που πήγε η ομάδα που ήμουν;

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Whiteyez »

Ελπίζω η οδική συμπεριφορά σου να είναι καλύτερη από την ορθογραφία σου. Εικόνα

...
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Jimakoukos έχεις μπερδευτεί αρκετά με την ΔΙ. ΑΣ. δεν είναι η ομάδα "Τα κάνω όλα".
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Jimakoukos έγραψε:όχι ότι η harley βοηθάει πουθενά αλλά και αυτό καλό είναι για να ανεβάζει και το ηθικό που πεζή πολύ μεγάλο ρόλοΑ και κάτι που με στεναχώρησε γιατί οι grof δεν έχουν το counter-strike:source στην λίστα; που πήγε η ομάδα που ήμουν;

wtf dude...

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

bonito το παιδί έχει μπερδέψει τα forum. Εικόνα
Jimakoukos

ναι η ορθογραφία μου όντως δεν είναι η καλύτερη παντός στην οδήγηση αν θες απλά έλα να με τεσταρεις :)η ομάδα δι. ας δεν τα κάνει όλα αλλά κάνει πάλα ιδικά τώρα τελευταία αν αντέξεις λήγω την τηλεόραση θα δεις ποσά έχει καταφέρει

όσο για τους grof τους ανέφερα γιατί είδα την διαφήμιση που έχει πανό πανό και δεν έχει άλλη αποτη πρόσεξα οπότε υπέθεσα ότι έχει να κάνει άμεση σχέση με το forum αν και ξέρω ότι το forum αυτό είναι μονό για στρατιωτικά θέματα

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Βγάλε δίπλωμα πρώτα και μετά έλα εσύ να σε τεστάρω. Εικόνα

Όσο για την ΔΙ. ΑΣ, τελειώνει και αυτή σιγά σιγά, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη (τυχαίο;).

‎''ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΔΙ. ΑΣ. ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ''... αρχισαν λοιπον εδω στη Θεσ/νικη αυτο που γινεται παντα στην ΕΛ. ΑΣ... ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΛΑΦΟΝ σε ελεγχους οχηματων και ατομων καθως και σε διανυομενα χιλιομετρα...

Από το group του facebook.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

τι κολοχωρα ειμαστε... λες και καναν βολτα στο βουνο...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

καλα ξεμπερδεματα...Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εχω μια απορια που αφορα την δικυκλη αστυνομευση και δεν αναφερομαι μονο στην δι. Ασ... Σε περιπτωση τροχαιου. Που φταιει ο αστυνομικοσ. Η μηχανη εχει γινει ''κουταλι'' το ιδιο και το αυτοκινητο του ''πολιτι''. Τι γινεται; Ακολουθει Ε. Δ. Ε;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης