Επιτροπή Απαλλαγών για ΕΠΟΠ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Περναω αυριο απαλλαγων και θα σας εχω νεοτερα...
Φιλαρακι τι εγινε τελικα ολα ενταξει εεεεε! ! περασες;

-
Παιδια σημερα σε μας κοψανε ατομα απο υγειονομικα κυριως αλλά περασαν ατομα που ηταν 1.58-1.59 επειδη ο φανταρος που μας ειχε μετρησει τις ειχε γραψει 1.64 και φυσικα βοηθησε και το βυσμα τους...
-
Περασαν ατομα και με πολλα παραπανω κιλα... μιλαω για πανω απο 95-100... τελος παντων... θα δουμε τα τελικα στις 13/1/2009...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Γιατι νομιζω οτι βγαινουν στις 12 και οχι στις 13;
Παιδια. Οσοι κοπηκαν κριθηκαν ακαταλληλοι για ΕΔ. Δεν σημαινει πως ειναι Ι2. Απλα ειναι ακαταλληλοι για ΕΔ. Μπορουν να συνεχισουν στο πεζικο. Οπως και εγω :) Με κοψανε στα ψυχοτεχνικα για μια λεξη.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Στην θεσσαλονικη η στην αθηνα;zzzzzz έγραψε:περασαν ατομα και με πολλα παραπανω κιλα... μιλαω για πανω απο 95-100... Τελος παντων... θα δουμε τα τελικα στις 13/1/2009...
-
- Επιλοχίας
Kwstantinos έγραψε:Παιδια. Οσοι κοπηκαν κριθηκαν ακαταλληλοι για ΕΔ. Δεν σημαινει πως ειναι Ι2. Απλα ειναι ακαταλληλοι για ΕΔ. Μπορουν να συνεχισουν στο πεζικο. Οπως και εγω :) Με κοψανε στα ψυχοτεχνικα για μια λεξη.
Αν δηλωσαν ΕΔ.
Και Ι2 να εισαι , πας κανονικα και για τα αθληματα.
Για ποια λεξη σε κοψανε και τι ειδικοτητα δηλωσες;
-
- Επιλοχίας
Kostas_Topo έγραψε:
Στην θεσσαλονικη η στην αθηνα;
Εχει σημασια;
-
- Επιλοχίας
Ναιwiseco2000 έγραψε:
Εχει σημασια;
-
Στη θεσσαλονικη αυτη τη βδομαδα ηταν ελεστικοι και περασαν ατομα που ανεφερα και την προηγουμενη βδομαδα κοβανε με το παραμικρο... και ημασταν ολες για πεζικο...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Ειναι ελαστικοι οποτε τους καπνισει κ οποτε τους τη δωσει κοβουν κεφαλια... αυτο ειναι αναξιοκρατια! Αλλα τι να πεις αφου παντου υπαρχει σαπιλα, διαφθορα κ βρωμια! Ντρεπομαι για ο, τι επικρατει στην Ελλαδα κ ντρεπομαι που δεν γινεται κατι ωστε να σταματησει ολο αυτο το σκηνικο... ως ποτε δηλαδη θα υπαρχει αυτη η διαφθορα; Ποτε επιτελους θα υπαρξει διαφανεια; Ως ποτε θα λεει ο Ελληνας "ο θανατος σου η ζωη μου"; Ως ποτε θα παταμε επι πτωματων για το δικο μας το τομαρι; Σε τι κοσμο θα μεγαλωσουν τα παιδια μας; Τα παντα εχουν καταρρευσει! Μακρυα απο την Ελλαδα, πιο μακρυα δεν γινεται...
-
- Επιλοχίας
Εισαι σιγουρη; Εγω την δευτερα ειδα οτι δεν αφησανε καμια να περασει που να μην εχει τις προυποθεσεις. Κοψανε πολλες και με μια νοσηλευτρια στο 424 που μιλησα μου ειπε οτι ο προεδρος της επιτροπης απαλλαγων στο 424 ειναι παρα πολυ αυστηρος και δεν αφηνει καμια να περασει αν δεν ειναι οκzzzzzz έγραψε:Στη θεσσαλονικη αυτη τη βδομαδα ηταν ελεστικοι και περασαν ατομα που ανεφερα και την προηγουμενη βδομαδα κοβανε με το παραμικρο... και ημασταν ολες για πεζικο...
-
Και εγω αυτο ηξερα αλλα σου λεω απο την ομαδα μου 3 παρασαν με 1.59 πραγματικο υψος(στα χαρτια φαινοταν 1.64) και 2 κοπελες με πανω απο 95 κιλα... ισως αυτες να εχουν το καλο το "χαρτι"... και μαλιστα η μια στεκοταν διπλα μου που με γραψανε 1.65(1.64 ειμαι πραγματικο και μου χαρησε ο φανταρος που μας μετρουσε 1 εκατοστο επειδη σε αλλες ειχε δωσει γυρω στα πεντε) και φαινοταν η διαφορα πολυ εντονα γιατι η αλλη ηταν και πολυ μοκροκαμομενη αλλά της ειπαν ενταξει...
Παιδιά, νομίζω ότι το θέμα αυτό εκφυλίστηκε.
Τα ίδια συζητάμε και στο ' Διαδώστε την διαφθορά του στρατού '.
Τελικά η επιτροπή απαλλαγών τι κάνει, γιατί εγώ μπερδεύτηκα...
Τα ίδια συζητάμε και στο ' Διαδώστε την διαφθορά του στρατού '.
Τελικά η επιτροπή απαλλαγών τι κάνει, γιατί εγώ μπερδεύτηκα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης