Επιτροπή Απαλλαγών για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από illy »

Καταρχην δεν ειπα εγω οτι ειναι υποβαθμισμενος ο θεσμος-εγω παντα ειμαι υπερμαχος των ΕΠΟΠ αν διαβασεις κ αλλα posts μου-, εγω ειπα τι καταλογουν πολλοι για αυτον το θεσμο! Και δεν ειπα λογω υψους... Ξαναδιαβασε το post μου κ θα καταλαβεις! Το αν εισαι καταλληλος να γινεις στρατιωτης να το δουν απο αλλου, απο αλλα κριτηρια... Απλα πατανε στο υψος για να κοψουν τις γυναικες! Κριμα που εμειναν απεξω ατομα που το ηθελαν πολυ κ θα μπουν ατομα που το εκαναν για την πλακα τους διοτι δεν ειναι συνειδητοποιημενοι οι περισσοτεροι... Και για να το κανω πιο κατανοητο Αλεκα μου δεν κανουν σωστη επιλογη ατομων, δυστυχως! Εσυ κουκλα αν βγει οτι περασες σε αλλη ειδικοτητα απο το χρηματικο που δηλωσες θα πας; Καλη σου επιτυχια κ καλα αποτελεσματα να εχειςΕικόνα
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε: Καταρχην δεν ειπα εγω οτι ειναι υποβαθμισμενος ο θεσμος-εγω παντα ειμαι υπερμαχος των ΕΠΟΠ αν διαβασεις κ αλλα posts μου-, εγω ειπα τι καταλογουν πολλοι για αυτον το θεσμο! Και δεν ειπα λογω υψους... Ξαναδιαβασε το post μου κ θα καταλαβεις! Το αν εισαι καταλληλος να γινεις στρατιωτης να το δουν απο αλλου, απο αλλα κριτηρια... Απλα πατανε στο υψος για να κοψουν τις γυναικες! Κριμα που εμειναν απεξω ατομα που το ηθελαν πολυ κ θα μπουν ατομα που το εκαναν για την πλακα τους διοτι δεν ειναι συνειδητοποιημενοι οι περισσοτεροι... Και για να το κανω πιο κατανοητο Αλεκα μου δεν κανουν σωστη επιλογη ατομων, δυστυχως! Εσυ κουκλα αν βγει οτι περασες σε αλλη ειδικοτητα απο το χρηματικο που δηλωσες θα πας; Καλη σου επιτυχια κ καλα αποτελεσματα να εχειςΕικόνα

Δεν ξερω αν θα παω αλλα αν πεσω σε καμια ειδικοτητα που θα ξερω οτι δεν θα τα καταφερω προτιμω να μην παω κ να παρει την θεση μου καποιος που θα τα βγαλει περα εγω το λεω πιστευω οτι μπορω να τα καταφερω μονο σε αυτο ποου εχω δηλωσει γιατι αυτο σπουδασα στα αλλα ειμαι ασχετη κ φυσικα η επιλογη δεν ειναι σωστη εφοσον υπαρχει το μεσον
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σε αυτο το πραγμα αναφερθηκα οτι θα δηλωσουν παραιτηση οπως πχ. νηπιαγωγοι ή επιμελητες χρηματικου διοτι θα θελουν να περασουν στην ειδικοτητα που σπουδασαν κ παρα πολυ λογικο κ γι'αυτο ειπα οτι θα ειναι η χρονια των επιλαχοντων... Κ φυσικα ατομα που δεν θα αντεξουν διοτι δεν εχουν ιδεα που εχουν σκπο να μπουν! Κ λυπαμαι που εμειναν απεξω γυναικες που εχουν αντρες στρατιωτικους... Αλεκα, αυτο που λεω ειναι πως βρηκαν φετος τροπο να κοψουν τις γυναικες, πατησαν στο υψος, δυσανασχετουν που ο στρατος εχει γεμισει με γυναικες

aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε: Σε αυτο το πραγμα αναφερθηκα οτι θα δηλωσουν παραιτηση οπως πχ. νηπιαγωγοι ή επιμελητες χρηματικου διοτι θα θελουν να περασουν στην ειδικοτητα που σπουδασαν κ παρα πολυ λογικο κ γι'αυτο ειπα οτι θα ειναι η χρονια των επιλαχοντων... Κ φυσικα ατομα που δεν θα αντεξουν διοτι δεν εχουν ιδεα που εχουν σκπο να μπουν! Κ λυπαμαι που εμειναν απεξω γυναικες που εχουν αντρες στρατιωτικους... Αλεκα, αυτο που λεω ειναι πως βρηκαν φετος τροπο να κοψουν τις γυναικες, πατησαν στο υψος, δυσανασχετουν που ο στρατος εχει γεμισει με γυναικες

Δεν νομιζω να βαλουν εμας αλλου πχ πεζικο απλα δεν θα μας βαλουν καθολου θα μπουν τα ατομα που ειχαν δηλωσει το πζ σαν πρωτη επιλογη ετσι μου κανανε κ περυσι

zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από zzzzzz »

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Ξαναρωταω, αν η επιτροπη απαλλαγων φωναξει το ονομα σου σημαινει οτι κοπηκες;
lolita
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lolita »

Ολοι περνανε απ την επιτροπη εχουμε πει...

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Δεν περασα ακομα απο την επιτροπη απαλλαγων και ετσι δεν ξερω. Την Δευτερα που θα παω θα σου πω.
Τι εννοεις οταν λες οτι το φωναζει;
Εγω ξερω οτι οταν πας, σου λενε αν ησουν ενταξει με τα υγειονομικα και με τα ψυχοτεχνικα και αναλογα σου λενε και αν περασες για να πας στα αθληματα ή οχι.

lolita

Δημοσίευση από lolita »

Απλα θα σου πουνε αν περασες η οχι!
just that! Εικόνα
sniper
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από sniper »

Απλα η επιτροπη θα σου πει τι Ι εισαι και αν κανεις για την ειδικοτητα που εχεις βαλει... Εικόνα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

2 ατομα που εδιναν προχθες μου ειπαν οτι δεν τους φωναζουν ολους μεσα στο γραφειο της επιτροπης απαλλαγων. Τους εχουν μαζεμενους ολους σε μια αιθουσα και φωναζουν καποια ονοματα. Αν σε φωναξουν πας μεσα και σου λενε γιατι κοπηκες. Μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος που εδωσε;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στην επιτροπη απαλλαγων πανε ολοι. Σου δινουν παραμασχαλα 1 λεπτο πριν ολες τις εξετασεις για να τις αφησεις εκει, και μολις μπεις Σε καταχωρουν οτι περασες Κτλ.

Επειδη τοτε ειναι η μονη φορα που θα εχεις ολες τις εξετασεις στα χερια σου, δες τις. Θα γραφει το Ι σου καθως και το Α ή Κ για το Ακαταλληλος ή Καταλληλος.

Η μονη φορα που θυμαμαι και καλεστηκαν ορισμενα μονο Ατομα σε επιτροπες, ήταν οσοι είχαν προβλημα με συγκεκριμενες εξετάσεις. Πχ αιματολογικες, ακτινογραφιες κ. Α. Τοτε μιλαμε για επανεξεταση ή πιθανο κοψιμο (που θα το μαθεις οριστικα στην επιτροπη απαλλαγων).

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αν εχει ελλειψη θεσεων για καποια ειδικοτητα φυσικα και θα μας βαλουν σε οποιαδηποτε ειδικοτητα! Φυσικα και ολοι περνανε απο το "στομα του λυκου", συνηθως μπαινουν 5αδες μεσα και ακους: "κοριτσια ολες κριθηκατε καταλληλες αλλα δυστυχως δεν μπορω να σας περασω στην Επομενη φαση διοτι δεν εχετε το υψος... " και το αστειο ειναι πως υπηρχαν ατομα που ξαναεδωσαν κ προηγουμενες χρονιες και ηταν επιλαχουσες, τοτε το υψος το ξεχασαν; Αλλα ειπαμε, "εξω οι γυναικες απο το στρατευμα"... φαλλοκρατισμος σε ολο του το μεγαλειο! ! Και επισης θεωρω απαραδεκτο απο την στιγμη που ειχαν σκοπο φετος να κοψουν για το υψος ας το ελεγαν απο την πρωτη μερα που μετρησαν το υψος ωστε αυτα τα ατομα να γυρισουν στα σπιτια τους και να μην πληρωνουν τζαμπα ξενοδοχεια κ μεταφορικα μεσα αλλα δεν νομιζω οτι τους νοιαζει...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια εγω ημουνα απο τις πρωτες μερες για εξετασεις 24/28 Στο 424 Και την πεμπτη με εκοψε ο συνταγματαρχης λογου υψος και τον ειπα δεκτο. Αλλα οταν ειδα να περναει ατομα απο την ομαδα μου στο υψος μου τρελαθηκα. Ειπαμε τι ειπαμε για επανεξεταση δεν ακοθει κουβεντα. Και ειπε οσο θα ειμαι εγω εδω θα κοβω για υψος. Καθε εμποδιο για καλο μπορει Να μην μου αρεσει ο στρατος και τι θα εκανα μετα.
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Τη μερα που πηγα ειμασταν 70 ατομα και κοψανε τα 7 κυριως για υγειονομικους λογους
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες