Επιτροπή Απαλλαγών για ΕΠΟΠ

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Υπαρχουν τελικα ατομα που κοπηκαν απο την επιτροπη απαλλαγων;
Πανω κατω την ημερα που περασατε απο αυτη την επιτροπη ειδατε ατομα να τα κοβουν;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εμενα με εκοψαν στο υψος...1,63 ήμουν! αλλα ενταξει δεν παραπονιεμαι... η προκηρυξη ελεγε 1,65 αλλα πηγα με την ελπιδα μηπως μου χαρισουν ποντους... γενικα κοπηκαν αρκετοι... αλλα δε πειραζει καθε αναβολη και για καλο... ισως δεν ηταν το τυχερο μου ; -) καλη επιτυχια στους υπολοιπους και καλα αποτελεσματα παιδια! :-)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα στην δικια μου ομαδα εκοψαν 25 κοπελες στην ημερα απαλλαγων. Λογο υψους και καποιες επιδει ειχαν παρα πολλα κιλα. Αλλα γενικα καθημερινα εκοβαν περιπου 25 με 30 ατομα
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

nansy έγραψε:Εμενα με εκοψαν στο υψος...1,63 ήμουν! αλλα ενταξει δεν παραπονιεμαι... η προκηρυξη ελεγε 1,65 αλλα πηγα με την ελπιδα μηπως μου χαρισουν ποντους... γενικα κοπηκαν αρκετοι... αλλα δε πειραζει καθε αναβολη και για καλο... ισως δεν ηταν το τυχερο μου ; -) καλη επιτυχια στους υπολοιπους και καλα αποτελεσματα παιδια! :-)

Στην δικια μου ομαδα ειχαν βαλει ολα τα κοριτσια πανω απο 1.65 κ οταν περναγαμε απο την επιτροπη απαλαγων ζητησαν ξανα μετρημα απο τα κοριτσια που φαινονταν οτι ειναι λιγοτερο απο 1.65 καποιες εβαλαν τα κλαματα αλλα τι να σας πω την επομενη μερα ενφανιστηκαν ξανα στα αθληματα τωρα τι εγινε δεν ξερω παντως καποιες τις περναγαν κ καπιοες παλι οχι. οτι θες γινοταν! Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από illy »

Νανσυ φετος θυμηθηκαν το υψος, δεν τις εχουμε τοσα χρονια ολες αυτες που ειναι και το πρωτο μποι!!! Εγω δεν το δεχομαι αυτο με το υψος, διοτι υπαρχουν πολλες που περνανε χωρις να εχουν το 1,65... Ας πουνε τον πραγματικο λογο ο οποιος ειναι πως οι γυναικες εχουν πιο πολλα προσοντα απο τους αντρες σε οτι αφορα το συνολο των μοριων διοτι εμεις σπουδαζουμε, εχουμε πτυχια οποτε φαντασου εναν στρατο γεματο γυναικες! Δεν γινεται... Οποτε σου λεει ας κοψω επειδη δεν εχουν το υψος... τελειως φαλλοκρατικο! Διοτι αν ηταν αντρας χωρις να εχει το 1,65 αυτον θα τον περνουσαν! !
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Σε ενα γκρουπ στο 424 τις προηγουμενες ημερς, απο τα 120 ατομα η επιτροπη απαλλαγων εκοψε τα 90 ! . Επισης δεν δεχονται παρεμβασεις απο βισματα για να περασουν οσους κοψανε. Κοβουν για τα παντα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι κοπηκαν αρκετα ατομα απο τησ αππαλαγεσ, παντωσ στην δικια μου μερα εκοψαν πολλουσ απο οσουσ δηλωσαν ειδηκεσ δυναμεισ, και τουσ εβγαλαν γ2 για πεζικο τωρα δν ξερω τι γινετε, μαλλον τουσ πολλουσ απο οσουσ δηλωσαν ειδικεσ δυναμεισ τουσ εριξαν πεζικο γ2.
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

tzovana18 έγραψε: Ναι κοπηκαν αρκετα ατομα απο της αππαλαγεσ, παντως στην δικια μου μερα εκοψαν πολλους απο οσους δηλωσαν ειδηκες δυναμεισ, και τους εβγαλαν γ2 για πεζικο τωρα δν ξερω τι γινετε, μαλλον τους πολλους απο οσους δηλωσαν ειδικες δυναμεις τους εριξαν πεζικο γ2.

Παιδια συγνωμη αλλα μαλλον εγω θα εδινα αλλου! σε εμας εκοψαν το πολυ 5 κοριτσια για το υψος οχι οτι οι αλλες ηταν πανω απο1,65 αλλα τις περασαν κ αυτες που υποτιθετε οτι εκοψαν ηρθαν κανονικα στα αθληματα την επομενη ημερα
zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από zzzzzz »

Που εδινες εσυ; αθηνα ή θεσσαλονικη; γιατι απο οτι καταλαβα θεσσαλονικη λογω πολλων διαματρυριων κοψανε για το υψος παρα πολυ κοσμο!!! τωρα τι παιζει ακριβως θα δειξει. ακουστηκαν πολλα ομως και για μηνυσεις και για αναφορες οποτε μπορει οντως οι ανθρωποι να μαζευτηκαν καπως και να εγιναν καπως πιο τυπικοι
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

zzzzzz έγραψε:Που εδινες εσυ; αθηνα ή θεσσαλονικη; γιατι απο οτι καταλαβα θεσσαλονικη λογω πολλων διαματρυριων κοψανε για το υψος παρα πολυ κοσμο!!! τωρα τι παιζει ακριβως θα δειξει. ακουστηκαν πολλα ομως και για μηνυσεις και για αναφορες οποτε μπορει οντως οι ανθρωποι να μαζευτηκαν καπως και να εγιναν καπως πιο τυπικοι

Αθηνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από illy »

Εαν θεωρουν οτι το υψος ειναι κριτηριο ικανοποιητικο ωστε να γινεις εποπ τοτε λυπαμαι πολυ... θεωρω οτι το κυριοτερο κριτηριο ειναι το κατα ποσο ο αλλος θελει να μπει στον στρατο και αν το γουσταρει πολυ! Αυτα που ειδαν τα ματακια μου τοσες μερες δεν περιγραφεται... Σχεδον ολες νομιζουν οτι θα μπουν στις γραφειαρες και οτι εχουν λυσει το προβλημα της επαγγελματικης τους αποκαταστασης! Ποσο βαθια νυχτωμενες ειναι! ! Εδω γκρινιαζαν και παραπονιοντουσαν επειδη την πρωτη μερα ταλαιπωρηθηκαν λιγο, δηλαδη οταν 6μηνες θα κανουν την εκπαιδευση πως θα αντιδρανε; Νυχτα θα φυγουν... Δεν ξερουν τι εχουν να αντιμετωπισουν και φετος θα πεσει πολλη παραιτηση! ! θα ειναι η Χρονια των επιλαχοντων... Ενταξει εκοψαν αυτες που εδεν ηταν 1,65 αλλα δες πρωτα τι προσοντα ειχαν, τι μορφωτικο επιπεδο ειχαν... Αυτες που ειχαν το υψος εκαναν κατι στη ζωη τους ή δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα; Ειδα ατομα που απορριφθηκαν που ηταν πολυ ικανα και δυνατα και το γουσταραν πολυ Και ειναι κριμα... Θεωρω πως επρεπε με αλλο τροπο να κρινουν αν εισαι καταλληλος ή οχι! ! Μετα λενε ολοι οτι ο θεσμος των εποπ ειναι υποβαθμισμενος... γιατι αραγε;
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από aleka »

illy έγραψε: Εαν θεωρουν οτι το υψος ειναι κριτηριο ικανοποιητικο ωστε να γινεις εποπ τοτε λυπαμαι πολυ... θεωρω οτι το κυριοτερο κριτηριο ειναι το κατα ποσο ο αλλος θελει να μπει στον στρατο και αν το γουσταρει πολυ! Αυτα που ειδαν τα ματακια μου τοσες μερες δεν περιγραφεται... Σχεδον ολες νομιζουν οτι θα μπουν στις γραφειαρες και οτι εχουν λυσει το προβλημα της επαγγελματικης τους αποκαταστασης! Ποσο βαθια νυχτωμενες ειναι! ! Εδω γκρινιαζαν και παραπονιοντουσαν επειδη την πρωτη μερα ταλαιπωρηθηκαν λιγο, δηλαδη οταν 6μηνες θα κανουν την εκπαιδευση πως θα αντιδρανε; Νυχτα θα φυγουν... Δεν ξερουν τι εχουν να αντιμετωπισουν και φετος θα πεσει πολλη παραιτηση! ! θα ειναι η Χρονια των επιλαχοντων... Ενταξει εκοψαν αυτες που εδεν ηταν 1,65 αλλα δες πρωτα τι προσοντα ειχαν, τι μορφωτικο επιπεδο ειχαν... Αυτες που ειχαν το υψος εκαναν κατι στη ζωη τους ή δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα; Ειδα ατομα που απορριφθηκαν που ηταν πολυ ικανα και δυνατα και το γουσταραν πολυ Και ειναι κριμα... Θεωρω πως επρεπε με αλλο τροπο να κρινουν αν εισαι καταλληλος ή οχι! ! Μετα λενε ολοι οτι ο θεσμος των εποπ ειναι υποβαθμισμενος... γιατι αραγε;

Δεν νομιζω οτι ο θεσμος των εποπ ειναι υποβαθισμενος λογω υψους να μην ξεχναμε οτι για την εισαγωγη σου σε στρατιωτικη σχολη μετραει κ εκει το υψος. κατα την αποψη μου φυσικα χρειαζεται να εχεις να εχεις το αναστημα που ζητανε. δεν σου αναφερω τα γραφεια οπως λες εσυ. στην ομαδα μου ηταν μια κοπελα με υψος 1,55 κ το ηθελε πολυ να μπει στο στρατο στην συνεντευξη την ρωτησα αν θα τα κατεφερει στην ειδικοτητα που δηλωσε ηταν πζ κατι σχετικο με οπλα η κοπελα ηταν κοντουλα τα οπλα που θα χειριζονταν θα ηταν μεγαλυτερα απο αυτην. κοριτσια κ να μην γελιομαστε κ εγω πιστευω στην ισοτιμια των 2 φιλων αλλα καπιοες ειδικοτητες δεν ειναι για μας!

zzzzzz
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από zzzzzz »

Τι ψαχνουμε να βρουμε στο ολο θεμα... Οσο και να ψαξουμε ακρη δεν βγαζουμε αλλα ειναι οντως κριμα για καποια ατομα που ειτε το ηθελαν πολυ ειτε το ειχαν αναγκη πολυ και κοπηκαν... γιατι κακα τα ψεμματα αρκετοι εκαναν τα χαρτια τους για τα λεφτα κυριως και σιγουρα τα εχουν αναγκη, αλλιως θα περιμενανε καποια θεση καλυτερη... Και περασαν αλλοι/ες που εκαναν τα χαρτια τους για την πλακα τους και για μια εμπειρια μωρε... Κατι σαν εκδρομη ενα πραγμα και θα στερησουν τη θεση απο καποιον που το εχει αναγκη ή που το θελει και το αγαπαει... Καλα αποτελεσματα σε οσους εχουν τελειωσει και καλη τυχη σε οσυς ακομα συνεχιζουν τη διαδικασια... κοντος ψαλμος, αλλιλουια που λεει και ο λαος... λιγο εμεινε. σε 13 μερες θα εχουν τελειωσει και οι τελευταιοι και απο εκει και περα ο θεος ξερει...
Dimitra
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Dimitra »

Αλέκα πότε έδινες; Να σε ρωτήσω, όταν πέρασες από την Επιτροπή Απαλλαγών σου είπε αν περνάς η όχι;

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Αν η επιτροπη απαλλαγων φωναξει το ονομα σου ειναι σιγουρο οτι κοπηκες;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης