ΕΕΦΟΠ - Ειδικός Έφεδρος Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Αυτο το νομοσχέδιο ισχύει και για έφεδρους αξιωματικούς ΔΕΑ ή μόνο για έφεδρους οπλίτες; Ξέρει κάποιος;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από D.Y.K »

DIMITRIS έγραψε:Αυτο το νομοσχέδιο ισχύει και για έφεδρους αξιωματικούς ΔΕΑ ή μόνο για έφεδρους οπλίτες; Ξέρει κάποιος;

Μόνο για έφεδρους οπλίτες.

politis

Δημοσίευση από politis »

Οποιος υπηρετησε στο πεζικο μπορει να παει αεροπορια στρατου, υγειονομικο; Κοινος να κανει μεταταξη; Γιατι καποιος ας πουμε μπορει να ηθελε να παει σε μοναδα της αεροποριας στρατου που δεν ειναι στον εβρο κ ειναι καλυτερα απο πεζικο

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Greek_Army »

politis έγραψε:Οποιος υπηρετησε στο πεζικο μπορει να παει αεροπορια στρατου, υγειονομικο; Κοινος να κανει μεταταξη; Γιατι καποιος ας πουμε μπορει να ηθελε να παει σε μοναδα της αεροποριας στρατου που δεν ειναι στον εβρο κ ειναι καλυτερα απο πεζικο

Θα έχεις την ίδια ειδικότητα που είχες και πριν. Οπότε αν η ειδικοτητά σου είναι πεζικού πως να κάνεις μετάταξη; Δεν γίνεται. Εκτός και αν έχεις βυσματάρα. Που λογικά θα στην κάνει την δουλειά
politis

Δημοσίευση από politis »

Greek_Army έγραψε:
politis έγραψε: Οποιος υπηρετησε στο πεζικο μπορει να παει αεροπορια στρατου, υγειονομικο; Κοινος να κανει μεταταξη; Γιατι καποιος ας πουμε μπορει να ηθελε να παει σε μοναδα της αεροποριας στρατου που δεν ειναι στον εβρο κ ειναι καλυτερα απο πεζικο

Θα έχεις την ίδια ειδικότητα που είχες και πριν. Οπότε αν η ειδικοτητά σου είναι πεζικού πως να κάνεις μετάταξη; Δεν γίνεται. Εκτός και αν έχεις βυσματάρα. Που λογικά θα στην κάνει την δουλειά

δεν ενδιαφερομαι προσωπικα δεν θα πηγαινα ξανα στρατο και ειδικα για τοσα λιγα λεφτα.

αλλα για παραδειγμα εγω ημουν στρ. Πεζικου με ειδικοτητα οδηγος συνηθισμενη ειδικοτητα και υπαρχει σε ολα τα σωματα.

θα μπορουσα να παω μηχανικο ή διαβιβασεις ή εφοδιασμου μεταφορων που εχει στο τοπο διαμονης μου. Γιατι σαν πεζικο εχει στον εβρο που ειναι αρκετα μακρια κ δεν θα εφταναν τα 600 ? μακρια απο το σπιτι σου. Αυτο θελω να πω οτι δεν αξιζει αν εισαι μακρια απο το μερος σου γιατι δεν προκειται να σου μεινουν λεφτα, και οσοι πανε για τα λεφτα θα πανε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν ήτανε έτσι φίλε θα μπαίνανε όλοι... Εγώ πχ που τελείωσα ειδικές δυνάμεις. Να με στέλνανε 13 ΔΕΕ και με 600 ευρουλάκια μια χαρά συμβιβαζόμουνα. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα σε στείλουνε όπου θέλουνε εκείνοι. Και λογικά θα έχει πολύ έβρο η φάση
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από evritis309 »

Η ειδικότητα τι τους νοιάζει τόσο πολύ; Αφου οι περισσότεροι σκοπάνθρωποι είμασταν... Εικόνα
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από REPAINER »

Greek_Army έγραψε:Αν ήτανε έτσι φίλε θα μπαίνανε όλοι... Εγώ πχ που τελείωσα ειδικές δυνάμεις. Να με στέλνανε 13 ΔΕΕ και με 600 ευρουλάκια μια χαρά συμβιβαζόμουνα. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα σε στείλουνε όπου θέλουνε εκείνοι. Και λογικά θα έχει πολύ έβρο η φάση

ετσι ακριβως. Μονο για ντοπιους θα αξιζει καπως να κατσουν εεφοπ
μεγιστιας

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Μα καλα εχουν οριο ηλικιας τα 30 και πρεπει να μην εχουν περασει 3 χρονια απο τοτε που απολυθηκες; Και εγω που ειμαι 28 και θελω να παω αλλα εχω απολυθει απο το 2003 γιατι να μην μπορω; Γενικα ολες οι προκυρηξεις τις ελλαδας μπαζουν απο παντου.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από REPAINER »

Ολο και καποιο λογο θα ειχαν για να το κανουν. Οπως για παραδειγμα να εχει κοντινες μνημες απο το στρατο και πως λειτουργει σημερα, οποτε δεν θα ειναι κατι ξεχασμενο η ξενο σε καποιον, αν εχει απολυθει προσφατα. Εγκλιματιζεται λογικα πιο γρηγορα. Νομιζω αυτος θα ηταν ο λογος
GoldFish

Δημοσίευση από GoldFish »

Δεν γνωριζω αν εχει απαντηθει αυτο το ερωτημα απο τα λιγα που ειδα δεν διαβασα τιποτα.Οι γυναικες βαση των οσων διαβαζζω εξαιρούνται σωστα;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ναι δεν παίρνουνε γυναικές στον θεσμό
μεγιστιας

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Απλα θα ειναι η μεγαλυτερη αποτυχια ποτε για τον στρατο αυτο που βγαζουν. Δεν θα παει σχεδον κανενας εκτος και αν αλλαξουν καποια πραγματα οπως μισθος ηλικια κλπ. Λαλακες ειναι οι γαλλοι που παιρνουν μεχρι 45 στην λεγεωνα τους; Απλα το λεω για να προσεξουν καποιοι τους θεσμους τους οποιους υποβαθμιζουν παρα βοηθουν να επιτυχουν.
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Προτεινω να μην παει κανεις. Μποικοταζ ς αυτο το νεο θεσμο.
politis

Δημοσίευση από politis »

Greek_Army έγραψε:Αν ήτανε έτσι φίλε θα μπαίνανε όλοι... Εγώ πχ που τελείωσα ειδικές δυνάμεις. Να με στέλνανε 13 ΔΕΕ και με 600 ευρουλάκια μια χαρά συμβιβαζόμουνα. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Θα σε στείλουνε όπου θέλουνε εκείνοι. Και λογικά θα έχει πολύ έβρο η φάση

ναι ρε φιλε εγω σου ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι 12 μηνες θητεια στον εβρο δεν εχω να αποδειξω κατι με επιπλεον θητεια. Απλως ρωτησα αν επιτρεπονται οι μεταταξεις μιας κ απο οτι ξερω στους εποπ κ στους μονιμους γινεται, Π. Χ. Στρατονομια ή απο κανονικο πεζικο σε ειδ. Δυναμεις. Και δευτερη ειδικοτητα μπορουν να παρουν.παντως αν δεν μπορεις να διαλεξεις ουτε ποιο οπλο ή σωμα θελεις τοτε ο θεσμος θα πιασει σιγουρα πατο.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης