Αποζημίωση μη μονιμοποίησης ΕΠΟΠ
Καλησπέρα Αν Μας Παρακολουθεί Κάποιος Εποπ 2η Σειρά Πού Που Αποστρατεύτηκε τον Μάρτιο Να Μας Πεί Αν Έχει Πάρει Το Επίδομα Αδείας 170 Ευρώ Περίπου Ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
- Επικοινωνία:
Σακης έγραψε:Καλησπερα σε ολους ημουνα εποπ και αποστρατευτηκα, μηπως ξερει καποιος πιο ηταν τι ποσο της αποζημιωσεις που επρεπε να παρουμε γιατι τα 15.100 μου φαινονται λιγα σε σχεση με αυτο:
ΘΕΜΑ: Αποδοχές-Ασφάλιση Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.) ΣΧΕΤ: Α. Ν.2936/2001 (ΦΕΚ 166/25-7-2001
...
τοσα ειναι, εκτος αν ειχες βγει ειρηνευτικες οπου κ αυξανεται το ποσο της αποζημιωσης.
Καλισπερα σε ολους ημουνα εποπ και παραιτηθηκα στην 7ετια η αποζημιωση που πηραηταν 15.100? και στην διαταγηπροσληψης γραφει οτι η αποζημιωση ειναι ο καταλογιστεος μισθος δλδ 1369 (αδεν κανω λαθος επι 14=19.666? αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μου απαντησει Ευχαριστω.
Υ. Γ ξερει καπιος που μπορω να βρω την ΕΔΥΕΘΑ αποστρατειας;
Καλισπερα σε ολους ημουνα εποπ και παραιτηθηκα στην 7ετια η αποζημιωση που πηραηταν 15.100? και στην διαταγηπροσληψης γραφει οτι η αποζημιωση ειναι ο καταλογιστεος μισθος δλδ 1369 (αδεν κανω λαθος επι 14=19.666? αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μου απαντησει Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
πολιτης πλεον έγραψε:Καλισπερα σε ολους ημουνα εποπ και παραιτηθηκα στην 7ετια η αποζημιωση που πηραηταν 15.100? και στην διαταγηπροσληψης γραφει οτι η αποζημιωση ειναι ο καταλογιστεος μισθος δλδ 1369 (αδεν κανω λαθος επι 14=19.666? αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μου απαντησει Ευχαριστω.
στειλε μου pm αν ενδιαφερεσαι να σου δωσω το τηλ ενος στρατιωτικου δικηγορου, τις εχει ολες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλησπερα!
ειμαι εποπ της 5 σειρας.6 δεκεμβριου 2006
εχο συμπληροση τα 4 χρονια δεν θελω να παρετηθω για να μην χασω την αποζιμιοση μου.
ερωτηση!
ποιοι τροποι υπαρχουνε να παρο αποζιμιοση χορις να μπλεξω με στρατοδικια κτλ.
εχο μια επιλογη να βγω ι2 λογου του γονατου μου. δεν ξερω βεβαια αμα βγω τι θα γινει.
υπηρετω στις ειδικες δυναμεις.
κε η ειδικοτητα μου απαιτει ι1
η αμα υπαρχει αλος τροποσ
εχεις κανενας καπεια συμβουλη η ξερη
εχο συμπληροση τα 4 χρονια δεν θελω να παρετηθω για να μην χασω την αποζιμιοση μου.
ερωτηση!
εχο μια επιλογη να βγω ι2 λογου του γονατου μου. δεν ξερω βεβαια αμα βγω τι θα γινει.
Φιλαρακι η μονη περιπτωση να παρεις αποζημιωση ειναι να βγεις ι3 και οχι ι2 εαν βγεις ι2 δεν δικαιουσαι αποζημιωση μονο με ι3 δικαιουσαι ειχα αναλογη περιπτωση στην μοναδα μου σε ποια μοναδα εισαι;an epitrepete;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν θελω να χαραρισω τα χρηματα μου σε αφτο το κρατοσ
εποπ 4 ετων απο τις 6 δεκ 2006
στις ειδικες διναμεις θελω να φειγω απο το στρατο.
δεν θελω να παρετηθω για να μην χασω την αποζιμειωση μου.
μπορω να βγω ι2. ξερω οτι εκει μπορει να με διοξουνε για λογους υγειας η να με στειλουνε στο πεζικο.
κε απο την προκηρηξη αμα καταλαβα καλα αμα σε διοξουνε για λογους υγειας ειναι υποχρεομενει να σε απουημειωσουνε.
ερωτο για συμβουλεσ
για τον επιθημιτο αποτελεσμα να με διοξουνε και να παρω και την αποζιμειωση.
εποπ 4 ετων απο τις 6 δεκ 2006
στις ειδικες διναμεις θελω να φειγω απο το στρατο.
δεν θελω να παρετηθω για να μην χασω την αποζιμειωση μου.
μπορω να βγω ι2. ξερω οτι εκει μπορει να με διοξουνε για λογους υγειας η να με στειλουνε στο πεζικο.
κε απο την προκηρηξη αμα καταλαβα καλα αμα σε διοξουνε για λογους υγειας ειναι υποχρεομενει να σε απουημειωσουνε.
ερωτο για συμβουλεσ
για τον επιθημιτο αποτελεσμα να με διοξουνε και να παρω και την αποζιμειωση.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ANTE GEIA έγραψε:Καλησπερα!
ερωτηση!
εχο μια επιλογη να βγω ι2 λογου του γονατου μου. Δεν ξερω βεβαια αμα βγω τι θα γινει.
να πας με ομορφο τροπο κ να ζητησεις απο τον διοικητη σου να σου κανει εκθεση ακαταλληλοτητας. Το κακο με αυτο το τροπο ειναι οτι θα πρεπει να κριθεις ως ακαταλληλος απο 2 Δκτες. Απο εκει κ περα η μενεις μεχρι τα 7 χρονια οποτε κ αποστρατευεσαι με την αποζημιωση, η βγαινεις Ι3. Αν βγεις Ι2 θα σε ριξουν σε κανα πεζικο.
Αφου θελεις να φυγεις για να παρεις αποζημιωση θα πρεπει να βγεις ι3 εαν βγεις ι2 και θα αποστρατευτεις γιατι μπηκες με προκυρηξη ε. δ και δεν θα παρεις φραγκο; ι3 μονο ειχα αναλογη περιπτωση στην μοναδα μου
ΦΙΛΕ DN24 Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΖΙΚΟ Η 4 ΚΑΙ 5 ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ Ε. Δ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΚΑΘΑΡΑΓΙΑ Ε. Δ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΖΙΚΟ ΕΑΝ ΒΓΕΙ Ι2 ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΜΟΝΟ ΜΕ Ι3 ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓ. ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑdn24 έγραψε:να πας με ομορφο τροπο κ να ζητησεις απο τον διοικητη σου να σου κανει εκθεση ακαταλληλοτητας. Το κακο με αυτο το τροπο ειναι οτι θα πρεπει να κριθεις ως ακαταλληλος απο 2 Δκτες. Απο εκει κ περα η μενεις μεχρι τα 7 χρονια οποτε κ αποστρατευεσαι με την αποζημιωση, η βγαινεις Ι3. Αν βγεις Ι2 θα σε ριξουν σε κανα πεζικο.ANTE GEIA έγραψε:Καλησπερα!
ερωτηση!
εχο μια επιλογη να βγω ι2 λογου του γονατου μου. Δεν ξερω βεβαια αμα βγω τι θα γινει.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
poliths έγραψε: φιλε dn24 ο ςυναδελφος δεν μπορει να παει πεζικο η 4 και 5 ςειρα ςτις ε. δ μπηκαν με προκυρηξη καθαραγια ε. δ και δεν μπορουν να πανε πεζικο εαν βγει ι2 θα απολυθει και δεν θα παρει φραγκο μονο με ι3 δικαιουται αποζημιωςη ςτα 4 χρονια ευχαριςτω καλη χρονια υγ. αφου πηρε την αποφαςη να φυγει το χειροτερο και για αυτον αλλα και για την υπηρεςια ειναι να περιμενει να φταςει τα 7 χρονια
α, ετσι για το σημειο που σου κανω bolt ε; Μια λεπτομερεια που δεν γνωριζα. το κακο για αυτον θα ειναι οτι τελος οριστικα και τα σωματα ασφαλειας (ειδικος φρουρος) αν βγει ι3 καθως σαν στελεχος των ε. δ. θα εχει κ μορια. για εμενα αν οπωσδηποτε θελει την αποζημιωση ειναι να τον διωξουν με εκθεση ακαταλληλοτητας, αλλα θα πρεπει να κανει υπομονη για να κριθει απο 2 δκτες, κ ισως του παρει ακομη κανα χρονο το λιγοτερο.
Εχεις απολυτο δικιο φιλε dn24 αν φυγει με ι3 τελος τα σωματα ασφαλειας anyway ο καθενας κανει τις επιλογες του.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν θελω να πω που υπηρετω! Αφου ξερετε ποσο λιγοι ειμαστε.
στο θεμα μασ.
ακριβος ειμαι εποπ ειδικων δυναμεων δεν μπορω να παω στο πεζικο κανονικα.
δηλαδη δεν εχω δικαιομα να το ζητησω.
τορα τι να κανω!
αχ πατριδα μου πος τα εφτιαξες παλι!
ελπιζω να εχετε αδικο!
διλαδι ι2 σε διοχνουνε επειδη εισαι ακαταληλος και δεν περνεις φρανγκο ενο με ι3 παιρνεις που ειναι εκει η λογικοι τους
αφου και η δυο περιπτωσεις κρινονται ακαταληλες να συνεχισουνε την συνεχηση της υπηρεσιας τουσ
θα παω σε δικιγορω στρατιοτικο εχεις κανενα τηλ απο κανενα στρατιοτικο δικιγορο απο σαλονικι
Α ναι και το αλο δεν θελω σωματα ασφαλειας και τα λειπα θελω μονο να φυγω ομος να παρω τα λεφτα που μου κρατουσανε τοσα χρονια. ...
στο θεμα μασ.
τορα τι να κανω!
ελπιζω να εχετε αδικο!
διλαδι ι2 σε διοχνουνε επειδη εισαι ακαταληλος και δεν περνεις φρανγκο ενο με ι3 παιρνεις που ειναι εκει η λογικοι τους
αφου και η δυο περιπτωσεις κρινονται ακαταληλες να συνεχισουνε την συνεχηση της υπηρεσιας τουσ
θα παω σε δικιγορω στρατιοτικο εχεις κανενα τηλ απο κανενα στρατιοτικο δικιγορο απο σαλονικι
Α ναι και το αλο δεν θελω σωματα ασφαλειας και τα λειπα θελω μονο να φυγω ομος να παρω τα λεφτα που μου κρατουσανε τοσα χρονια. ...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Σαλονικα οχι, εχω απο αθηνα, τωρα αν θες να τον παρεις απλα να τον ρωτησεις, η αν περασεις καμια βολτα απο Αθηνα να τον επισκεφτεις στο γραφειο του, με pm μπορω να στο δωσω.ANTE GEIA έγραψε:Δεν θελω να πω που υπηρετω! Αφου ξερετε ποσο λιγοι ειμαστε.
στο θεμα μασ.
τορα τι να κανω!
ελπιζω να εχετε αδικο!
...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες