Θητεία στο Σώμα Υλικού Πολέμου
Παρουσιαζομαι τον Νοεμβρη ΚΕΥΠ στη Λαμια. Θα ηθελα να ρωτησω μετα απο εκει σε ποιες περιοχες μπορω να παρω μεταθεση;
Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια το πολυ καλο ενημερωμενο φορουμ. Εμαθα οτι παρουσιαζομαι Λαμια υλικο πολεμου και εχω καποιες ερωτησεις:
1: Εχω ρηξη χιαστου και απο οτι εχω μαθει θα βγω Ι3 αοπλο ξερετε αν εχω πιθανοτητες να μεινω ς αυτο το σωμα; Κι αν ναι τι ειδικοτητα τι μεταθεσεις μπορω να παρω;
2: Λογω 67% αναπηριας της μητερας μου δικαιουμαι 8μηνη θητεια, ειχα ακουσει οτι οι μειωμενης θητειας υπηρετουν σε μεγαλες πολεις κεντρα. Βασικα πιο πολυ με ενδιαφερει αν μπορω να παρω μεταθεση καπου κοντα σε Αθηνα η Θεσσαλονικη-Σερρες.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
1: Εχω ρηξη χιαστου και απο οτι εχω μαθει θα βγω Ι3 αοπλο ξερετε αν εχω πιθανοτητες να μεινω ς αυτο το σωμα; Κι αν ναι τι ειδικοτητα τι μεταθεσεις μπορω να παρω;
2: Λογω 67% αναπηριας της μητερας μου δικαιουμαι 8μηνη θητεια, ειχα ακουσει οτι οι μειωμενης θητειας υπηρετουν σε μεγαλες πολεις κεντρα. Βασικα πιο πολυ με ενδιαφερει αν μπορω να παρω μεταθεση καπου κοντα σε Αθηνα η Θεσσαλονικη-Σερρες.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΑΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ Ι3 ΜΕ ΟΠΛΟ. ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΛΑΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ Ι3 ΕΝΟΠΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΠΟΝΑΩ ΚΤΛ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΟΠΛΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ.manuel έγραψε:Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια το πολυ καλο ενημερωμενο φορουμ. Εμαθα οτι παρουσιαζομαι Λαμια υλικο πολεμου και εχω καποιες ερωτησεις:
ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΚΑΤΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ. ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ.
xifomahos84 έγραψε:ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΑΣΤΟ ΝΟΜΙΖΩ Ι3 ΜΕ ΟΠΛΟ. ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΜΕ ΛΑΜΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Κ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ Ι3 ΕΝΟΠΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΠΟΝΑΩ ΚΤΛ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΟΠΛΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΜΑ.manuel έγραψε:Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια το πολυ καλο ενημερωμενο φορουμ. Εμαθα οτι παρουσιαζομαι Λαμια υλικο πολεμου και εχω καποιες ερωτησεις:
ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΚΑΤΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ. ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ.
Δεν έχω αδερφό. Οταν λες να το κυνηγησω τι εννοεις; Ρωτησα οταν πηγα να κοψω την αναβολη στη στρατολογια και μου παν οτι θα καλεσουν την μητερα μου να περασει επιτροπη.
-
- Υποδεκανέας
εννοω οτι δεν νοιαζονται να σε εξυπηρετησουν για να τελειωσεις γρηγορα με την μεταθεση. να πας απο την πρωτη μερα που θα παρουσιαστεις στο 1 γραφειο μεχρι να βαρεθουν να σε βλεπουν. η μητερα σου δεν εχει προσφατες εξετασεις απο επιτροπες που πιθανον να περασε ετσι ωστε να τους τις προσκομισεις. μην την τρεχουν τωρα τη γυναικα για απλα πραγματα.manuel έγραψε:xifomahos84 έγραψε:για τον χιαστο νομιζω ι3 με οπλο. ειχα παλικαρι οταν ημουν φανταρος με λαμες στο ποδι κ τον ειχανε ι3 ενοπλο βεβαια αν πεις δεν μπορω, ποναω κτλ θα σε εχουν αοπλο. θα μεινεις στο ιδιο σωμα.manuel έγραψε:καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια το πολυ καλο ενημερωμενο φορουμ. εμαθα οτι παρουσιαζομαι λαμια υλικο πολεμου και εχω καποιες ερωτησεις:
1: εχω ρηξη χιαστου και απο οτι εχω μαθει θα βγω ι3 αοπλο ξερετε αν εχω πιθανοτητες να μεινω ς αυτο το σωμα; κι αν ναι τι ειδικοτητα τι μεταθεσεις μπορω να παρω;
2: λογω 67% αναπηριας της μητερας μου δικαιουμαι 8μηνη θητεια, ειχα ακουσει οτι οι μειωμενης θητειας υπηρετουν σε μεγαλες πολεις κεντρα. βασικα πιο πολυ με ενδιαφερει αν μπορω να παρω μεταθεση καπου κοντα σε αθηνα η θεσσαλονικη-σερρες.
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
δικαιουσε κατεξαιρεση μεταθεση λογω της αναπηριας αν δεν εχεις αδερφο που να εχει κανει χρηση αυτης. κυνηγησετο θα σου παρει περισσοτερο απο 1,5 μηνα.
δεν έχω αδερφό. οταν λες να το κυνηγησω τι εννοεις; ρωτησα οταν πηγα να κοψω την αναβολη στη στρατολογια και μου παν οτι θα καλεσουν την μητερα μου να περασει επιτροπη.
καλησπερα παιδες! παρουσιαστηκα κευπ λαμιας δ εσσο 2010 και ενδιαφερομαι για μεταθεση στην ξανθη! ξερει κανεις τι παιζει εκει με τα στατοπεδα; ποσα υπαρχουν, ποιο ειναι καλο, ποια ειναι μεσα στην πολη;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
gp86 έγραψε:καλησπερα παιδες! παρουσιαστηκα κευπ λαμιας δ εσσο 2010 και ενδιαφερομαι για μεταθεση στην ξανθη! ξερει κανεις τι παιζει εκει με τα στατοπεδα; ποσα υπαρχουν, ποιο ειναι καλο, ποια ειναι μεσα στην πολη;
650 ΠΑΥΠ γι'αυτό έχω ακούσει καλά λόγια αλλά όχι από προσωπική εμπειρία και δεν είναι μέσα στην πόλη είναι σε ένα χωρίο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παιδιά εγώ ήθελα να ξέρω μετά το κέντρο εκπαίδευσης υλικού πολέμου μπορώ να μπώ κατευθείαν σε κάποιο ΤΥΛ εντός αττικής; Ισχύει το αμετάθετο εάν με στείλουν κάπου; Πρέπει να πάω 3 μήνες παραμεθώριο για να έρθω αθήνα; Τι από όλα συμβαίνει; Υπάρχει βύσμα αλλά μαθαίνω για να του πώ και εγώ...
Πρωτα παραμεθοριο και μετα εκει η αν δεν κανω λαθος πρωτα εκει και μετα απολυση απο παραμεθοριο... ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δηλαδή αυτό που με συμφερει είναι να πάω πρώτα παραμεθώριο και μετά να έρθω! Το σενάριο να πάω κατευθείαν δεν παίζει ε; Και πόσο καιρό πρέπει να είμαι παραμεθώριο! Ισχύει το 3 μήνες που αναφέρω;
themaras7 έγραψε:Δηλαδή αυτό που με συμφερει είναι να πάω πρώτα παραμεθώριο και μετά να έρθω! Το σενάριο να πάω κατευθείαν δεν παίζει ε; Και πόσο καιρό πρέπει να είμαι παραμεθώριο! Ισχύει το 3 μήνες που αναφέρω;
απο τη στιγμη που καποιος θα υπηρετησει 9μηνο, ειναι αμεταθετος στην μοναδα που θα τοποθετηθει. Εαν υπηρετησει 8μηνο, θα τοποθετηθει 3 μηνες στη μοναδα, κ το υπολοιπο της θητειας θα παει στην μοναδα που επιθυμει. Ναι ισχυει το 3 μηνες για τους εν 8 μηνο θητεια ομως μονο. Σωμα (ΥΠ) εχει στη παραμεθοριο πληροφοριακα. Απο εκει κ περα κανεις τις ενεργειες σου με το βισμα.
Καλησπέρα! Παρουσιαζομαι 7-2 στην λαμια... Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις για πιθανες μεταθεσεις μετα απο την λαμια και κοντα στην αθηνα... Και 2ον υπαρχει δυνατοτητα μετα την λαμια να παω πατρα, μιας και σπουδαζω εκει και θα ταν ιδανικο... Εχει εκει καπου εκει στην πατρα, αν εισαι Απο σωμα Υλικο πολεμου; Ευχαριστω... ! 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
pano1988 έγραψε:Καλησπέρα! Παρουσιαζομαι 7-2 στην λαμια... Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις για πιθανες μεταθεσεις μετα απο την λαμια και κοντα στην αθηνα... Και 2ον υπαρχει δυνατοτητα μετα την λαμια να παω πατρα, μιας και σπουδαζω εκει και θα ταν ιδανικο.. Εχει εκει καπου εκει στην πατρα, αν εισαι Απο σωμα Υλικο πολεμου; Ευχαριστω... !
Έχεις βύσμα;
Ναι Κατα πασα πιθανοτητα θα βοηθησει...
αρα;
αρα;
Αν το καταφέρεις ή Άγιο Στέφανο ή Μαλακάσα θα πάς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες