ΕΠΟΠ στην Αεροπορία Στρατού
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν φυσικά μπορείτε. Είμαι 28 χρονών και είμαι πιλότος στην πολιτική αεροπορία στα Μέγαρα. Τι πιθανότητες έχω να μπώ σαν ΕΠΟΠ στην αεροπορία στρατού στα επιθετικά Απάτσι; Και μία τελευταία ερώτηση. Τι διαφορά έχει ΕΠΟΠ στην αεροπορία στρατού από τους ΕΠΟΠ στην πολεμική αεροπορία; Σας ευχαριστώ!
http://www.army.gr/files/File/STRATIOTIKA%20DELTIA%20NOMWN_N%20D%20A/STR_DELTIO_NOMOY_324_1976.pdfpilot_ma έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να με βοηθήσετε αν φυσικά μπορείτε. Είμαι 28 χρονών και είμαι πιλότος στην πολιτική αεροπορία στα Μέγαρα. Τι πιθανότητες έχω να μπώ σαν ΕΠΟΠ στην αεροπορία στρατού στα επιθετικά Απάτσι; Και μία τελευταία ερώτηση. Τι διαφορά έχει ΕΠΟΠ στην αεροπορία στρατού από τους ΕΠΟΠ στην πολεμική αεροπορία; Σας ευχαριστώ!
οπως διαπιστωνεις απο το ανωτερω link, οι εποπ (ΑΣ) δεν ειναι ιπταμενοι.
... ...
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Για να παει καποιος στα Απατσε πρεπει να εχει τελειωσει ΣΜΥ, η Ευελπιδων και να παει απο κει αεροπορια στρατου, εκτος αυτου το οριο ηλικιας ειναι τα 21... Επειδη πεταω κ εγω με ιδιωτικα αεροσκαφη να τονισω πως δεν εχει καμια σχεση να μαθεις 5 πραγματακια για τα συννεφα και για το μπερνουλι απο το να εισαι ιπταμενος στα απατσε, αυτοι οι ιπταμενοι διαβαζουν πιο πολυ απο γιατρο... Ειναι πολυπλοκο το ελικοπτερο αυτο πολυ
Ξέρει κανεις που γινεται η εκπαιδευση και ποσο διαρκεί (βασική-ειδικοτητα) για τους ΕΠΟΠ αεροποριας στρατου;
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας είναι το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού και εκεί γίνεται η βασική εκπαίδευση αλλά και η προκεχωρημένη αεροπορική εκπαίδευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armyforce την Πέμ Αύγ 25, 2022 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες