Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι... Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
alexUnder
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alexUnder »

Λοιπων παιδια ακουστε κατι το χιλιαρι ειναι το πιο δυσκολο και υπουλο απτα αθληματα... Για καποιον που δεν εχει ξεκινησει τρεχιμο θα τα δει σκουρα... Λοιπων η καθημερινη προπονηση δεν κανει καλο θα δειτε και μονοι σας οτι αν κανετε καθε μερα το χιλιαρι θα αργητε και πιο πολυ ειδικα οταν ειναι η μερα για τα αθληματα χεκουραστητε δυο μερες πριν μην τρεξετε καθολου... Ξεκουραστητε και τωρα αν τρεχετε καθε μερα και θα κανετε πιο γρηγορο χρονο μετα απο δυο μερες που θα ξανατρεξετε... Επισης ενας σημαντικος παραγοντας ειναι ο ρυθμος δεν ξεκιναμε 100αρι ουτε πολυ γρηγορα γιατι στον πρωτο κυκλο θα τα φτυσετε οπως σημαντικο ειναι να αναπνεουμε απτη μυτη οσο πιο πολυ μπορουμε και οχι απτο στομα γιατι ετσι δεν θα νιωσετε αφιδατωμενοι.3 φορες την βδομαδα ειναι καλα να προπονηστε αν τα κανετε αυτα δεν εχετε κανενα προβλημα... Αναφερομαι πιο πολυ σε αυτους που δεν τα πανε καλα με το τρεξιμο.
alexUnder
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από alexUnder »

Επισης εκεινη την μερα απροσπαθηστε να μην εχετε καθολου αγχος γιατι ειναι ο χειροτερος παραγοντας!
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από bonito »

alexUnder έγραψε:Επισης εκεινη την μερα απροσπαθηστε να μην εχετε καθολου αγχος γιατι ειναι ο χειροτερος παραγοντας!

ναι το αγχος ειναι γαμησετα... Μολις ειδα ταρταν μου κοπηκαν τα ποδια... Λοιπον εγω κανω 10-12 λεπτα ζεσταμα δλδ τρεξιμο, μετα κανω 4 100αρια με ξεκουραση το περπατημα προς τα πισω και μετα 4 200αρια με την ιδια ξεκουραση... (βαλε και τις διατασεις αναμεσα) ... Το προγραμμα μου το ειπε φιλος που κανει στιβο πολλα χρονια... Και μου ειπε να μην τρεξω ξανα κατευθειαν χιλιαρι... Το σαββατο η την κυριακη...

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από TasosOPC »

bonito έγραψε:
alexUnder έγραψε:Επισης εκεινη την μερα απροσπαθηστε να μην εχετε καθολου αγχος γιατι ειναι ο χειροτερος παραγοντας!
ναι το αγχος ειναι γαμησετα... Μολις ειδα ταρταν μου κοπηκαν τα ποδια... Λοιπον εγω κανω 10-12 λεπτα ζεσταμα δλδ τρεξιμο, μετα κανω 4 100αρια με ξεκουραση το περπατημα προς τα πισω και μετα 4 200αρια με την ιδια ξεκουραση... (βαλε και τις διατασεις αναμεσα) ... Το προγραμμα μου το ειπε φιλος που κανει στιβο πολλα χρονια... Και μου ειπε να μην τρεξω ξανα κατευθειαν χιλιαρι... Το σαββατο η την κυριακη...

Άποψη μου είναι πως δεν υπάρχει στάνταρ τρόπος προπόνησης. Εγώ τρέχω στο γήπεδο 2km για αντοχή (11 λεπτά περίπου το υπολογίζω), και τα πρωινά πηγαίνω σε βουνό. Κάνω γύρω στα 5 km σε ανώμαλο δρόμο. Ο καθένας όπως μπορεί.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Ναι τασο Τα 10-12 λεπτα λιγο πανω απο 2χλμ βγαινουν και στο ταρταν σε μενα... ...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

bonito έγραψε:Ναι τασο Τα 10-12 λεπτα λιγο πανω απο 2χλμ βγαινουν και στο ταρταν σε μενα...

Πιστεύω πως για να βγάλεις σωστά 1000άρι πρέπει να μάθεις τον εαυτό σου να αντέχει σε παραπάνω χλμ. Για να μή σε εξουθενώσει. Εγώ βέβαια εδώ και 2 χρόνια πηγαίνω τακτικά για τρέξιμο, δεν ξεκίνησα τελευταίο μήνα. Όπως και νά χει πιστεύω πως τζάμπα αγχωνόμαστε. Όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με τηφυσική του κατάσταση δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Το θέμα είναι να μη βγάλει το 1000άρι περπατώντας από τα 700 μέτρα και έπειτα. Τα 5-10 δεύτερα δεν θα κάνουν τη διαφορά.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από bonito »

Και πιστευω οτι τσαμπα το αγχος...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

bonito έγραψε:Και πιστευω οτι τσαμπα το αγχος...

Ακριβώς. Η διάθεση παίζει τον πιό σημαντικό ρόλο.

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Εγω που ειμαι στην θεση 117 της β Λογικα βασει προκυρηξης ειμαι στο 20% των επιλαχοντων και πρεπει να δωσω αθληματα, ετσι ; ...

Ναι, λογικά θα σε καλέσουν για αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vaggelas »

Γεια σας παιδεια ειμαι νεο μελος και θελω να μπω αστυφυλακων με τρελα ειμια 16 χρονον 190cm[χωρις παπουτσια]και 75 κιλα και εχω αρχισει προπονηση απο τωρα Για τις αθλητικες εξετασεις και με δυσκολευει το 1000χιλιαρι το οποιο μπορω να το κανω σε 5,30περιπου πως μπορω να βελτιωθω; Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα περιμενω απαντηση

Andrikoss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Andrikoss »

Οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω δεν εχει στανταρ τροπο, εγω για να το βγαλω εκανα προπονηση ενα μηνα μερα παρα μερα, εκανα περιπου 2-3 χλμ. Χαλαρο τρεξιμο και ετσι βελτιωσα το χρονο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greek_Army »

vaggelas έγραψε:Γεια σας παιδεια ειμαι νεο μελος και θελω να μπω αστυφυλακων με τρελα ειμια 16 χρονον 190cm[χωρις παπουτσια]και 75 κιλα και εχω αρχισει προπονηση απο τωρα Για τις αθλητικες εξετασεις και με δυσκολευει το 1000χιλιαρι το οποιο μπορω να το κανω σε 5,30περιπου πως μπορω να βελτιωθω; Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα περιμενω απαντηση

δες προηγούμενα μηνύματα
...
Άβαταρ μέλους
vaggelas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από vaggelas »

Οκ σας ευχαριστω πολυ
Dimitra

Δημοσίευση από Dimitra »

Ρε παιδια, μπορει να μου πει καποιος γιατι βαζουν και το αλμα εις ύψος; Ελεος δηλαδη...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες