Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Grecia »

Κρατος σου λεει μετα!
Να το χαιρομαστε! ! Να χαιρομαστε επισης κ το δημοσιο... Που πληρωνουν καποιοι για να μπουν... Τα μυαλα στα καγκελαααααααααααααααααααααααα
Ου ρε...
Αν εχω λαθος να με διαψευσετε! !
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αγαπη δν εισαι ηλιθεια απλως το κατεβασα και δν το εμφανισε το εχω το θεμα που λεει για την προκυρηξη και να μη τι αλλο δν δινω ψευτικες ελπιδες απλως γραφω αυτα που λεει οτι θα παρουν 1.500 εποπ με τρεις δοκιμασιες, αν εχεις msn Να στο στειλω το εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη μου... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Στειλτο σε προσωπικο μυνημα αν θες στο στειλο φιλακια πολλα! !Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

tzovana18 έγραψε: Αγαπη δν εισαι ηλιθεια απλως το κατεβασα και δν το εμφανισε το εχω το θεμα που λεει για την προκυρηξη και να μη τι αλλο δν δινω ψευτικες ελπιδες απλως γραφω αυτα που λεει οτι θα παρουν 1.500 εποπ με τρεις δοκιμασιες, αν εχεις msn Να στο στειλω το εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη μου... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Στειλτο σε προσωπικο μυνημα αν θες στο στειλο φιλακια πολλα! !Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Σου εστειλα το msn μου αν θες κανεμε κ add... Εικόνα
Αιντε να δουμε τι λεει αυτη η προκυρηξη! !

Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Βίκη »

Grecia τι λέει αυτή η προκύρηξη που βρήκες για 1.500; Και μέχρι πότε λέει οτι είναι;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Βίκη έγραψε:Grecia τι λέει αυτή η προκύρηξη που βρήκες για 1.500; Και μέχρι πότε λέει οτι είναι;

Βικη κοπελα μου δεν την βρηκα εγω αλλα μια αλλη κοπελια... Αλλα δεν μου την εστειλε... αλλα δεν νομιζω ρε συ να βγηκες κιολας τοσο γρηγορα σιμερα βγηκανε τα αποτελεσματα για τους αλλους! ΕΛΕΟΣ...
Εσυ εδωσες; η θες να δωσεις;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημερα παιδια ειμαι επιλαχον με μορια 485 σκαπανεας συνοδος σκυλων δηλωσα και ο τελευταιος ειχε 499, παιζει να μπω; Κατι παιζει και απο δοντι εχουν μιλησει πολλοι, Η εστω σε αλλη ειδικοτητα; Και κατι αλλο ξερετε ποσσοι εποπ φευγουν πριν την ορκωμοσια; θα μου απαντησει καποιος που να ξερει στο παραπανω μηνυμα ευχαριστω πολυ. Καιγομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι...
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Οι πιο πολλοι υα παρατουν Στην εκπαιδευση γτ τους φενονται ζορικα!
Ναι υπαρχει πιθανοτητα να σε στειλινουν σε αλλη ειδικοτητα... Πρεπει ομως να φυγουν μερικοι! ! Για αυτο παρακαλα να φυγουν αυτο εκανα κ εγω περυσι αλλα δεν με πηρανε χαχαχα... Παντως να ξερεις αν δεν εχεις βυσμα μην περιμενεις πολλα... Οπως εχω ξανα πει στην ελλαδα χρειαζεσαι βυσμα... Μονο ετσι θα γινεις ανθρωπος... Δεν χρειαζονται χαρτακια! Ελπιζω να σε καλυψα
Anonymous

Ετσι ειναι...
Anonymous

Βυσμα υπαρχει και μου ειπε πτι αμα φυγουν 5 θα μπω να τον πιστεψω ομως; Η αληθεια ειναι οτι το διεσταυρωσα οτι μου λεει αληθεια

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Εγω για να φανταστειτε 3 χρονιες τωρα χωρις βυσμα παω Γκρεσια παω κ Γκρεσια ερχομαι... Παντα καπου μου βρισκουν κατι τα 2 πρωτα χρονια ηταν τα μορια... κ φετος στο υψος... ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΧΑ ΒΥΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ... Εικόνα Αλλα δεν εχω ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑ
Μην εμπιστευεσαι τοσο ευκολα περιμενε να δεις κ μετα!
Μπορεις να μου πεις σε τι ειδικοτητα εισαι επιλαχων;
Anonymous

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έγραψε:
tzovana18 έγραψε: Αγαπη δν εισαι ηλιθεια απλως το κατεβασα και δν το εμφανισε το εχω το θεμα που λεει για την προκυρηξη και να μη τι αλλο δν δινω ψευτικες ελπιδες απλως γραφω αυτα που λεει οτι θα παρουν 1.500 εποπ με τρεις δοκιμασιες, αν εχεις msn Να στο στειλω το εχω αποθηκευσει στον υπολογιστη μου... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Στειλτο σε προσωπικο μυνημα αν θες στο στειλο φιλακια πολλα! !Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΣΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΗΞΗ

To msn mou einai Eleutheria123@hotmail.com

Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Βίκη »

Grecia όχιδεν έδωσα. όταν θα βγει η νέα προκύρηξη θα δώσω! Αλλά με όλα αυτά που ακούω και χωρίς βύσμα με έχει πάρει από κάτω! Τι να πω... Να σε ρωτήσω... τα αθλήματα εσύ τα πέρασες εύκολα; Και τι ερωτήσεις σου κάνουν; Γνώσεως ή προσωπικές;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Nαι οντως χωρις βυσμα δεν μπαινεις ακουσεμε εχω δωσει 3 φορες κ παω για τι τεταρτη χαχαχα... Τα περασα 2 φορες τα αθληματα... Κ στους χρονους ολα καλα αλλα τα μορια δεν φτανανε λεει... Φετος με κοψανε στο υψος... Βλακειες... Βυσμα επρεπε να βαλω... Σου κανουν 6 ερωτησεις στο Η/Υ διαφορες ιστορια γεωγραφια δεν ειναι ομως κατι το ιδιαιτερο σε περνανε απο εκει... Στα αλλα ειναι το ζορι!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Υπάρχει ξεχωριστή συζήτηση για τα βύσματα.

Ας μην μπερδεύουμε όλα τα θέματα γιατί δεν θα βγει νόημα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από illy »

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ έγραψε: Βυσμα υπαρχει και μου ειπε πτι αμα φυγουν 5 θα μπω να τον πιστεψω ομως; Η αληθεια ειναι οτι το διεσταυρωσα οτι μου λεει αληθεια

Παναγιώτη μην απογοητευεσαι, οπως κ καθενας που βγηκε επιλαχων! Υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να περασουν οι πρωτοι επιλαχοντες διοτι θα υπαρξουν παραιτησεις σιγουρα οπως συμβαινει καθε χρονο! Περυσι στην ειδικοτητα του συντροφου μου μπηκαν 3 επιλαχοντες! Οπως επισης υπαρχει ενδεχομενο καποιοι να μην εμφανιστουν καν στο ΚΕΝ οποτε παλι οι επιλαχοντες εχουν το αβανταζ! Εικόνα Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης