Τραυματισμός κατά την θητεία

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

soularav έγραψε:Καλησπέρα, γνωστός μου φαντάρος εν ώρα υπηρεσίας έπαθε ατύχημα (ρήξη πρόσθιου χιαστού χειρουργηθεν στο 424) και πήρε πολύμηνη άδεια. Έγινε εδε και το πόρισμα (πάντα κατα τα προφορικά λεγόμενα του πρώτου γραφείου του στρατοπέδου που υπηρετεί) είναι ότι η υπηρεσία τα αναλαμβάνει όλα και ότι δεν είναι υπόχρεος να υπηρετήσει τους μήνες της αποθεραπείας. Το ζήτημα είναι οτι εδω και 20 περίπου ημέρες από τότε που βγήκε το πόρισμα κανείς δεν του λέει πότε θα απολυθεί, ακόμη καιο διοικητής του λέει οτι δεν γνωρίζει... Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας αντίγραφο του πορίσματος της εδε και που πρέπει να απευθυνθούμε ωστε να μας δοθεί μια υπεύθυνη απάντηση. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Αντίγραφο από την Ε. Δ. Ε μπορείς να πάρεις από το 1ο Γραφείο αλλιώς από την στρατολογία ίσως.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

soularav έγραψε:Καλησπέρα, γνωστός μου φαντάρος εν ώρα υπηρεσίας έπαθε ατύχημα (ρήξη πρόσθιου χιαστού χειρουργηθεν στο 424) και πήρε πολύμηνη άδεια. Έγινε εδε και το πόρισμα (πάντα κατα τα προφορικά λεγόμενα του πρώτου γραφείου του στρατοπέδου που υπηρετεί) είναι ότι η υπηρεσία τα αναλαμβάνει όλα και ότι δεν είναι υπόχρεος να υπηρετήσει τους μήνες της αποθεραπείας. Το ζήτημα είναι οτι εδω και 20 περίπου ημέρες από τότε που βγήκε το πόρισμα κανείς δεν του λέει πότε θα απολυθεί, ακόμη καιο διοικητής του λέει οτι δεν γνωρίζει... Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να έχουμε στα χέρια μας αντίγραφο του πορίσματος της εδε και που πρέπει να απευθυνθούμε ωστε να μας δοθεί μια υπεύθυνη απάντηση. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν αντιγραφο, οποτε μην σε ανησυχει αυτο. Καλα ξεμπερδεματα, ελπιζω με αισιο τελος.

...
soularav

Δημοσίευση από soularav »

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.'Οταν Υπάρξουν νεοτερα θα ενημερώσω.
Del Piero

Δημοσίευση από Del Piero »

Την προηγούμενη βδομάδα είχα ένα ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα ενώ είχαμε εκπαίδευση ένας λοχίας μας έβαλε να σηκώσουμε μια ρόδα στάγιερ για να τη βάλουμε πάνω στη καρότσα ενός άλλου στάγερ. Με κάποιο τρόπο δεν πολυθυμάμαι κιόλας η ρόδα δεν έκατσε καλά κ έπεσε και με χτύπησε στο κεφάλι. Δεν λυποθήμησα αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος. Το μόνο που μου κάναν αρχικά ήταν να μου βάλουν λίγο πάγο και στο 424 πήγα μόνο όταν έφτασαν οι γόνεις μου στο στρατόπεδο και ζήτησαν να μιλήσουν με το λοχαγό που ήταν εκεί. Στο νοσοκομείο οι γιατροί με πέρασαν από κόσκινο. Αξονικές νευρολόγοι. Στη τελική το πρόβλημα προκλήθηκε στο μάτι μου. Από το χτύπημα δημιουργήθηκε ένα οίδημα το οποίο υποχωρώντας άφησαν μια οπή η οποία έπρεπε να επουλωθεί με επέμβαση λέιζερ άμεσα για να μην χρειαστεί μετά από χρόνια να κάνω κανονική εγχείρηση. Νοσηλεύτηκα 4 μέρες συνολικά και από το 424 μου έδωσαν 15 μέρες αναρρωτική για να ξαναπάω να με εξετάσουν και να επιστρέψω στη μονάδα. Θέλω κάποιος αν ξέρει να με συμβουλέψει σε κάποια θέματα όπως. Από ότι έχω καταλάβει ο Διοικητής της μονάδας δεν είναι σωστά ενημερωμένος για το όλο συμβάν.

εκτός από αυτές τις 15 μέρες που πιστεύω να μην τις χρεώσουν σε μένα μπορώ να κερδίσω τίποτα άλλο;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες