Γιατί θέλουμε να γίνουμε ΕΠΟΠ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Για ποιο λόγο κάνετε αίτηση για ΕΠΟΠ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Παρ Σεπ 23, 2011 2:07 pm

Είιμαι άνεργος και δεν βρίσκω δουλειά
48
11%
Δουλεύω κάπου, αλλά θέλω κάτι σίγουρο
91
21%
Μου αρέσει ο στρατός
254
58%
Νομίζω ότι είναι σαν το δημόσιο
15
3%
Λόγω οικονομικής κρίσης
14
3%
Άλλος λόγος (να τον αναφερέτε)
14
3%

Σύνολο ψήφων: 436

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:Στην αρχη ξεκινας με παθος και αγαπη γι αυτο που πας να κανεις. Σε 5 χρονια αν θες να κανεις ενα φλας μπακ θα δεις και θα απορησεις πως ξεκινησες με τι ονειρα και πως καταντησες να εισαι στα 5 στα 7 στα 10 χρονα. Αυτη ειναι η πορεια του στρατου για τους περισσοτερους. Μετα ερχεται το δε βαριεσαι Αδελφε μετα κοιτας τροπους να λουφαρεις και να πεφτει το μηνιατικο. Και τι εκανες; Μια τρυπα ιν δε γουοτερ. Αυτα ειναι.

μπορει να ισχυει αυτο που λες, αλλα ξερω ατομα που ειναι ηδη μεσα στο στρατο πανω απο 10 χρονια και δεν μετανιωσαν στιγμη. Όλα ειναι στην κρίση του καθενός.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Rafale »

Σαφως και υπαρχει και αυτη η μεριδα. Εγω ελεγα για την αλλη μεριδα.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:Σαφως και υπαρχει και αυτη η μεριδα. Εγω ελεγα για την αλλη μεριδα.

και πιστευω πως η μεριδα που αναφερεσαι ειναι η μεγαλύτερη. Δυστυχως
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Μακαρι κι οι ιδιοι να ηξεραν γιατι θελουν να γινουν επ. Οπ. Μια γιουβετσι μια κοκορετσι. Ειναι αναμεσα στην οικονικη αποκατασταση και στο δηθεν γουσταρω. Αντε μετα να βρεις ακρη. Λιγοι ειναι οι συνηδητοποιημενοι. Και το γουσταρω θελει συνηδητοποιηση. Αλλα τι φταινε κι αυτοι οι καψεροι ; Μπορει να εχουν ολη την καλη προθεση αλλα η ενστολη τους πορεια τους διαψευδει. Οποτε τι μενει; Τα λεφτα. ...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:Μακαρι κι οι ιδιοι να ηξεραν γιατι θελουν να γινουν επ. Οπ. Μια γιουβετσι μια κοκορετσι. Ειναι αναμεσα στην οικονικη αποκατασταση και στο δηθεν γουσταρω. Αντε μετα να βρεις ακρη. Λιγοι ειναι οι συνηδητοποιημενοι. Και το γουσταρω θελει συνηδητοποιηση. Αλλα τι φταινε κι αυτοι οι καψεροι ; Μπορει να εχουν ολη την καλη προθεση αλλα η ενστολη τους πορεια τους διαψευδει. Οποτε τι μενει; Τα λεφτα...

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, ειδικά στο σημείο που λες οτι το "γουστάρω"= συνειδητοποίηση... Έτσι είναι. Αλλά κάποτε και τα λεφτά που μένουν δεν είναι ικανά να τους κρατήσουν... Ξέρω άτομα 5ης και 6ης σειράς που ετοιμάζουν αναφορές να φύγουν... Και το πιο αστείο ή μάλλον σοβαρό της υπόθεσης πως έξω δεν έχουν έτοιμη δουλειά. Θέλουν απεγνωσμένα να φύγουνε!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το να μην εχεις δουλεια εξω και να θες να φυγεις απο το στρατο δηλωνει αυτοματα και το τροπο σκεψης που ειχες οταν μπηκες. Δηλ; Κενο. Γιατι θα το καταλαβω να μου πει καποιος οτι φευγω γιατι βρηκα δουλεια σε σουβλατζιδικο και πιτσαδορος απ το να μου πει φευγω και δεν εχω τι να κανω εξω. Οταν ομως εχεις οικογενεια το σκεφτεσαι. Και οσοι παιρνουν την αποφαση να φυγουν και εχουν οικογενεια αυτοματα συμπεριλαμβανονται στην κατηγορια των πιο πανων με καμμενο το σκληρο.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:Το να μην εχεις δουλεια εξω και να θες να φυγεις απο το στρατο δηλωνει αυτοματα και το τροπο σκεψης που ειχες οταν μπηκες. Δηλ; Κενο. Γιατι θα το καταλαβω να μου πει καποιος οτι φευγω γιατι βρηκα δουλεια σε σουβλατζιδικο και πιτσαδορος απ το να μου πει φευγω και δεν εχω τι να κανω εξω. Οταν ομως εχεις οικογενεια το σκεφτεσαι. Και οσοι παιρνουν την αποφαση να φυγουν και εχουν οικογενεια αυτοματα συμπεριλαμβανονται στην κατηγορια των πιο πανων με καμμενο το σκληρο.

ναι είδα φως και μπήκα... Τι να πεις. Και ξέρεις τα άτομα που φέρονται με "ανώριμο"ας μου επιτραπεί η έκφραση τρόπο ως εποπ ή και ανώτερα στελέχη στις μονάδες έτσι είναι και στην προσωπική τους ζωή... Χάλασε και ο στρατός, ειδικά όταν βλέπω να μπαίνουν άτομα που δεν αξίζουν να μπουνε... Το κρίνω γιατί είδα πολλές και πολλούς που δεν πληρούσαν κριτήρια αλλά είναι μέσα και τώρα θέλουν να φύγουν. Σορυ αν ξέφυγα απο το θέμα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

evi85 έγραψε:
Rafale έγραψε:.

ναι είδα φως και μπήκα... Τι να πεις. Και ξέρεις τα άτομα που φέρονται με "ανώριμο"ας μου επιτραπεί η έκφραση τρόπο ως εποπ ή και ανώτερα στελέχη στις μονάδες έτσι είναι και στην προσωπική τους ζωή...
εισαι σιγουρη οτι ετσι ειναι και στην προσωπικη τους ζωη; Εγω εχω την εντυπωση πως επειδη βαριουνται να διαταζουν στο στρατοπεδο Καθονται σουζα στο συντροφο τους. Στο στρατοπεδο διαταζουν ενα πραγμα να φανταστεις και σπιτι καθαριζουν τζαμια lol

... Οποτε ολα ειναι σχετικα. Οπως αλλωστε ολα στη ζωη. ...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Rafale έγραψε:
evi85 έγραψε:
Rafale έγραψε:.

ναι είδα φως και μπήκα... Τι να πεις. Και ξέρεις τα άτομα που φέρονται με "ανώριμο"ας μου επιτραπεί η έκφραση τρόπο ως εποπ ή και ανώτερα στελέχη στις μονάδες έτσι είναι και στην προσωπική τους ζωή...
εισαι σιγουρη οτι ετσι ειναι και στην προσωπικη τους ζωη; Εγω εχω την εντυπωση πως επειδη βαριουνται να διαταζουν στο στρατοπεδο Καθονται σουζα στο συντροφο τους.

εννοώ πως αν μέσα δεν ενδιαφέρονται για την ειδικότητα τους ή γενικότερα βαριούνται που ζουν έτσι είναι και στην καθημερινότητα. Διοτι αν κάποιος εξω είναι ενεργητικός σαν τύπος θα το βγάλει και στη δουλειά. Το στρατόπεδο είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας... Γνώμη μου πάντα έτσι;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Α οκ. Εγω φαινεται το πηγα πιο μακρια. Ναι συμφωνω.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

evi85 έγραψε:Oμως θα πρεπει να ξερουμε πως υπαρχουν και στελεχη που αγαπανε πολυ αυτό που κανουν μπηκανε στο στρατό γιατι απλα τον γουσταρουν (οχι πορωμενοι), μπορει να ειναι λιγοι αλλα υπαρχουν

Ναι, υπάρχουν και αυτοί και είναι οι της καλής πάστας που λέμε. Όμως οι περισσότεροι το βλέπουν ως μια θέση στο δημόσιο! Αλλάζουν άποψη όταν συνειδητοποιούν ότι θα είναι σαν στρατεύσιμοι μια ζωή. Βέβαια κάτι είναι και αυτό όταν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Su-35 έγραψε:
evi85 έγραψε:Oμως θα πρεπει να ξερουμε πως υπαρχουν και στελεχη που αγαπανε πολυ αυτό που κανουν μπηκανε στο στρατό γιατι απλα τον γουσταρουν (οχι πορωμενοι), μπορει να ειναι λιγοι αλλα υπαρχουν

Ναι, υπάρχουν και αυτοί και είναι οι της καλής πάστας που λέμε. Όμως οι περισσότεροι το βλέπουν ως μια θέση στο δημόσιο! Αλλάζουν άποψη όταν συνειδητοποιούν ότι θα είναι σαν στρατεύσιμοι μια ζωή. Βέβαια κάτι είναι και αυτό όταν δεν έχεις στον ήλιο μοίρα.

+1
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από dimitris mak »

Αν το αγαπαμε πραγματικα θα καταφερουμε να εκπληροσουμε το ονειρο μας! Υπομονη και πιστη θελει... Τιποτα αλλο...
...
aggeliki93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aggeliki93 »

Κατα την αποψη μου η επιλογη του να μπεις στο στρατο ως εποπ ειναι η τελευταια πιθανη επιλογη-τροπος... Ατομα τα οποια εχουν την δυνατοτητα να μπουν σε μια σχολη στρατιωτικη καλο θα ηταν να στρωσουν τον... Εαυτο τους και να διαβασουν, να ζοριστουν λιγο και να μπουν! Γιατι στην προκειμενη το να περιμενεις και να ελπιζεις σε κατι τοσο αβεβαιο ειναι ανωφελο και επισης η ευκολη λυση που λυπαμαι στο τελος ισως ς βγει και ξινο! Αλλο να αποτυχεις αρκετες φορες στο να περασεις στη σχολη που θελεις και υστερα να παρεις αυτο σαν εναλλακτικη! Τοτε μαλιστα! Αλλα για μενα εινα λαθος να σκεφτεται κανεις ετσι εξ αρχης κι ακομα χειροτερα οταν αυτος ο θεσμος εχει παγωσει να ελπιζει και αναλυει τη στιγμη που του δινεται μια ευκαιρια που δε δινεταια σε αλλους... Οσο για τους υπολοιπους ναι... Ελπιδα και καποια στιγμη θα χρειαστουν τις υπηρεσιες και τα προσοντα σας! Γιατι κακα τα ψεματα οσο κι αν σνομπαρουν τους εποπ για καποιο λογο δημιουργησαν αυτο το θεσμο κι αυτος ειναι γιατι τους ειχαν αναγκη! Και εδω δεν εχουν αλλαξει αλλα δεδομενα ς αυτη τη χωρα απο τη μια στιγμη στην αλλη θα αλλαξει αυτο! Και ο νοων νοειτο... !
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Αγγελικουλα μεχρι 100 λεξεις να γραφεις. Πανω απ αυτες γραφεις εκθεση.Εικόνα ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης