Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από greko_27 »

... έγραψε:3000 ευρω νομιμοτατο κρατικο στα αγγλικα. Λιγα λογια και καλα. Και εσεις κοιμηθηται τον υπνο του δικαιου.

Γιατι δεν μας λες και τον τροπο να το κανουμε και εμεις οι υπολοιποι που κοιμομαστε στον υπνο του δικαιου; ... Ρε μπαρουφες που διαβαζουμε εδω μεσα...

ΥΓ.1) Λιγα λογια και καλα=επρεπε να γραψεις λιγες ασυναρτησιες και καλεςΕικόνα
2) 3000 ευρω; Μπα μονο τοσα; Εγω ακουσα για 5000Εικόνα... Και δεν δινω 1000 για ιδιαιτερα για να παρω το κρατικο πτυχιο των ιταλικων μεσα σε διαστημα 16 μηνων;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

... έγραψε:3000 ευρω νομιμοτατο κρατικο στα αγγλικα. Λιγα λογια και καλα. Και εσεις κοιμηθηται τον υπνο του δικαιου.
ποσε ***** θα ακουσουμε ακομα εδω μεσα!ΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Οτι ναναι...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

REPAINER έγραψε: Μονο που φετος δεν πιαστηκε κανεις, και υπηρχαν πλαστα. Μαλιστα σε καποιο θεμα καποιος ειχε γραψει για 2-3 που ξαφνικα σε σχεση με περυσι το απολυτηριο τους αλλαξε. Και μη πουμε παλι τα ιδια οτι μπορει να ξανακανε την τριτη λυκειου, γιατι απλα δεν γινεται αυτο

κανεις λαθος, ξερω παρα πολλα ατομα που ξανακαναν την γ λυκειου και ξαναεδωσαν παν και πηραν μεγαλυτερο απολυτηριο και απο τεε πηγαν σε αλλη ειδικοτητα και πηραν αλλο πτυχιο... Για επαλ δεν γνωριζω...
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από blademaster »

χαχαχαχαχα,Εικόνα ιδού ένας που θέλει να γίνει αστυνομικός!

πρώτα κοροιδεύεις τον εαυτό σου και μετά εμάς.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Δημοσίευση από ΓΡΗΓΟΡΗΣ »

Φιλε ο βαθμος του απολυτηριου στο εννιαιο δεν αλλαζει απο οσο ξερω. Γιατι απλα αφου εχεις απολυτηριο δεν μπορεις να επαναλαβεις την ταξη. Ετσι μου ειπαν στο λυκειο μου υστερα απο σχετικη ερωτηση μου γιατι με ενδιεφεραι και μενα. Αν καποιος γνωριζει κατι αλλο επισημα ας με ενημερωσει παρακαλω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΓΡΗΓΟΡΗΣ έγραψε: Φιλε ο βαθμος του απολυτηριου στο εννιαιο δεν αλλαζει απο οσο ξερω. Γιατι απλα αφου εχεις απολυτηριο δεν μπορεις να επαναλαβεις την ταξη. Ετσι μου ειπαν στο λυκειο μου υστερα απο σχετικη ερωτηση μου γιατι με ενδιεφεραι και μενα. Αν καποιος γνωριζει κατι αλλο επισημα ας με ενημερωσει παρακαλω.
ο ξαδερφος μου ειχε βγαλει 12 εκανε την ταξη παλι εδωσε παλι πανελ και εβλαλε 14 και περασε σε αλλο τει. Ειμαι 28, τωρα αν μετα αλλαξαν τα πραγματα τι να σου πω εμεις διναμε ολα τα μαθηματα τοτε.
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από REPAINER »

Φιλε μου πανελληνιες μπορεις να ξαναδωσεις, αλλα ο βαθμος του απολυτηριου δεν αλλαζει. Μη μπερδευεσαι
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αφου σου λεω οτι το εκανε... Δεν σου λεω οτι ναναι, τωρα μετα αν αλλαξαν τα πραγματα δεν ξερω, αυτοι που ηταν 1982 και 1983 μπορουσαν, στο λεω με σιγουρια...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από REPAINER »

Μπορει να αλλαξε μετα. Τι να πω
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από YPOPSIFIOS EPI 5ETIA »

Greek_Army έγραψε:Δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό αλλά μην μπερδεύεσαι με άλλες προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας (πυροσβεστική και λιμενικό) Ξέρω άτομο με βύσμα γνωστό υπουργό που έχει κοπεί 2 συνεχομενές χρονιές στα υγειονομικά τελοσπάντων για βύσματα κτλπ υπάρχει σχετικό θέμα μπορείς να ρίξεις μια ματιά

Βύσματα στα Σώματα Ασφαλείας

Η αιτήσεις που γίνονται δεν έχει σημασία και 10.000 να γίνουνε αν οι 9000 έχουνε 900 μόρια τι σημασία έχει;

Αδερφε μου δεν μπορω να πω αλλα εδω μεσα δεν σου λεω τιποτα που δεν ειναι αληθη, η ταριφα ειναι 5000ευρω για τους ειδικους φρουρους για να μπεις, παλια ζηταγανε 10.000ευρω. Επισης σε αυτη που θα βγει τωρα, τα ατομα που θα μπουν ετσι ειναι 6 ατομα, στο ειπα και αυτο... Και αυτα τα κολπα δεν τα κανουν οι υπουργοι στην αστυνομια, τα κανουν αυτα τα γραφεια που προειπα υποκεινουμενα απο πολυ υψηλοβαθμους που ειναι στην επιτροπη ανθρωπινου δυναμικου της αστυνομιας και εχουν την τελικη 'κουβεντα' για τα αποτελεσματα. Κατι αλλο δε λεω πανω σε αυτο και αυτα που ειπα ειναι παρα πολλα.10.000 να ειναι στην β κατηγορια, μπορει να γινει, αλλα δεν θα εχουν 900 μορια, και ειναι σιγουρο αυτο... Κοντος ψαλμος εξαλλου θα το δειτε, προσεχως. Για το λιμενικο και πυροσβεστικη ξερω συμμαθητης μου 2007 προκυρηξη λιμενικου η πρωτη επι υφυπουργο τον καμενο και μπηκε σφαιρα με 0 γραπτα. Αλλο ο καθρεπτης που δειχνουν και αλλο τι γινεται.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν παίζει αυτό που λες πιστεψέ με επειδή δεν μιλάω εδώ μέσα και δεν λέω για έγκυρες πηγές κτλπ μην νομίζεις ότι είμαι κανένας τυχαίος. Τέσπα ότι πιστεύεις όπως το έχω ξαναγράψει και παλαιότερα, όποιος δεν έχει μόρια και πιστεύει ότι θα τον βάλει το βυσματάκι του στους ειδικούς φρουρούς απλά χάνει τον χρόνο του...

Μην μου λες ότι για λιμενικό ούτε για πυροσβεστική καμία σχέση οι περισσότεροι έτσι την πατάνε και τρώνε τα μούτρα τους Εικόνα
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Το παλικαρι εχει δικιο οτι παιζονται ***** με τους επιλαχοντες. Και το ξερω και γω απο πρωτο χερι. Δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου Αρμυ, ξερω την αποψη σου και σου εκφραζω τη δικη μου... Το τι πιστευει ο καθενας ειναι δικαιωμα του, ομως για μενα που εχω τεκμηρια γιαυτο που πιστευω επετρεψε μου να εχω δικη μου αποψη και να τη μεταφερω. Και οσοι θελουν δεχονται τη δικη σου, οσοι θελουν τη δικη μου... Αλλα στην Ελλαδα τιποτα δε γινεται αξιοκρατικα. Πουστια εστω και σε μικρο ποσοστο υπαρχει παντου. Οσο για αυτον που λες οτι Κοπηκε στα υγειονομικα τι ειχε; Γιατι εχω παλικαρι γνωστο που ειναι αληθορος και κανει μπαμ, και με βισμα τα περασε και ειναι 3 σειρα 2007. Αν μας διαβαζει σειρα του σιγουρα τον ξερει... Ασε λοιπον τον καθενα με τη Αποψη του. Ξερω οτι δε σου αλλαξα γνωμη αλλα ουτε εσυ προκειται να αλλαξεις τη δικη μου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Βύσμα στα υγειονομικά μπορεί να παίξει η στα αθλήματα αλλά για να είσαι επιτυχόν με τα μόρια λέμε δεν γίνεται ..
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από YPOPSIFIOS EPI 5ETIA »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Βύσμα στα υγειονομικά μπορεί να παίξει η στα αθλήματα αλλά για να είσαι επιτυχόν με τα μόρια λέμε δεν γίνεται ..

Οτι πειτε παιδια... Οταν τελειωσει η προκυρηξη και βγουν αποτελεσματα και μπουμε οσοι μπουμε και βγαλουμε την σχολη, τοτε θα σας τα πω ολα, και θα σας εξηγησω τοτε για ποιους λογους δεν λεω κατι παραπανω τωρα. Θα σας πω για τα γραφεια αυτα... Τις αμοιβες... Και πως ανεβαζουν τα μορια σε αυτους που δεν τα εχουν... Οπως και το πως αλλαζουν τις ημερομηνιες γενησης για να συμμετασχουν και αυτοι που δεν μπορουν... Μιλαμε τοτε παλι! Καλη μας επιτυχια σε ολους μας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης