Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Greek_Army έγραψε:
Φόρουμ είναι. Αυτό που λες είναι καθαρά χουντικό.

αυτο που λεω το εχω δει σε αλλο φορουμ που γραφω. Ειναι καθαρα θεμα του να εφαρμοζονται οι κανονισμοι. Η χουντα ειναι μεγαλη λεξη. Προσωπικα την αφηνω στην ακρη, στο 2010 ζουμε.

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

ILIAS KRITI έγραψε:εσυ dn24 γιατι δεν μας λες τη γνωμη σου για τα βυσματα στα σωματα ασφαλειασΕικόνα; Εχεις τη φωλια σου λερωμενη;ΕικόναΕικόναο διαχειριστης ξερει τη δουλεια του. Δεν χρειαζεται συμβουλεσ.

κ εσυ γιατι τον υπερασπιζεσαι; Αποψη δεν εχει ο διαχειριστης; Παραγνωριστηκαμε μου φενεται εμεις οι 2 πριν καλα καλα γνωριστουμε. Μην με ξαναπροσβαλεις για λερωμενη φωλια. Δεν εχω απευθυνθει προσωπικα σε εσενα, κ ουτε προκειτε.

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

dn24 έγραψε:
ILIAS KRITI έγραψε:εσυ dn24 γιατι δεν μας λες τη γνωμη σου για τα βυσματα στα σωματα ασφαλειασΕικόνα; Εχεις τη φωλια σου λερωμενη;ΕικόναΕικόναο διαχειριστης ξερει τη δουλεια του. Δεν χρειαζεται συμβουλεσ.
κ εσυ γιατι τον υπερασπιζεσαι; Αποψη δεν εχει ο διαχειριστης; Παραγνωριστηκαμε μου φενεται εμεις οι 2 πριν καλα καλα γνωριστουμε. Μην με ξαναπροσβαλεις για λερωμενη φωλια. Δεν εχω απευθυνθει προσωπικα σε εσενα, κ ουτε προκειτε.

σου εκανα οτι εκανες πριν 3 λεπτα. Που υπερασπιστικες τον κερβερο ριχνοντας μπιχτες σε μενα για ban. Παρ'ολα αυτα απαντησε μας για τη γνωμη σου. Γιατι ανακατευεσαι χωρις να ξερουμε τι υποστηριζεισ.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Λοιπόν παιδιά χαλαρώστε και οι 2. Υπάρχουνε και τα προσωπικά μηνύματα, ηρεμήστε και οι 2. Δεν χρειάζεται να ξεφεύγετε.

Υ. Γ τα τελευταία μηνύματα τα διέγραψα
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

dn24 έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
Φόρουμ είναι. Αυτό που λες είναι καθαρά χουντικό.

αυτο που λεω το εχω δει σε αλλο φορουμ που γραφω.Ειναι καθαρα θεμα του να εφαρμοζονται οι κανονισμοι. Η χουντα ειναι μεγαλη λεξη. Προσωπικα την αφηνω στην ακρη, στο 2010 ζουμε.

Εφαρμόζονται κατά γράμμα. Τεσπα δεν είναι ανάγκη να το αναλύσουμε

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οντως οι προσωπικες επιθεσεις ειναι κατι που ειναι συνηθες εδω μεσα-δεν βγαζω φυσικα την ουρα μου απ'εξω-ομως αυτο που λεει η γυναικα-γιατι δεν ειναι ενα μικρο κοριτσακι που δεν ξερει τι λεει-, εχει ζησει καποια πραγματα παραπανω απο ολους εμας, εχει μεγαλυτερη πειρα κ εμπειρια ζωης κ ισως ξερει κατι παραπανω απο εμας που ακομη δεν εχουμε "ψηθει"... Στο ελλαδισταν ζουμε οποτε εχουμε μεσα μας τη διαφθορα, οπου υπαρχει ελλαδα υπαρχει κ βυσμα... Ετσι μας εχει μαθει η ζωη! Κ εγω προσωπικα ειμαι πολυ καχυποπτη για τα παντα κ αυτα που λεει δεν εχουν υπερβολη... Κ οπως λεει, απο το πουθενα να εμφανιζονται καθηγητες πχ σε πανεπιστημια παιδια καθηγητων-ειχε γινει ντορος για μια σχολη στην Αθηνα- παντου υπαρχει το βυσμα κ η διαφθορα, ειναι στην καθημερινοτητα μας... Αυτο που λεει τοση ωρα ειναι να μην ειστε απολυτοι... Υπαρχουν κ οι 2 οψεις του νομισματος, οχι μονο η μια!
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από electrolisa »

Απ' ο. Τι εχει γραφτει σε διαφορα blogs επεσε βυσμα στους ειδ φρουρους φετος (2010). Το θεμα ειναι οτι τους βρηκανε οι υποψηφιοι (μιλαω για αυτον π ειχε ξαναπαει σχολειο ή για αλλον π ειχε ξανα κανει στρατο κ μαλιστα στις ειδ δυναμειςκλπ). Ειναι δεδομενο οτι θα τους βρουνε αυτους με τις πλαστογραφισεις κ απο την ελ. Ας. Το προβλημα ειναι οτι θα το κανουν οταν θα εχει ληξει ο διαγωνισμος και ολες οι διαδικασιες του, πραγμα π σημαινει οτι οι θεσεις αυτες δε θα αναπληροθουν κ ετσι θα εχουν "Φαει" αδικα την θεση απο καποια αλλα παιδια. Αυτο ειναι το προβλημα με αυτη την προκηρυξη και τα βυσματα πιστευω. Ευτυχως ειναι λιγοι αυτοι ομως. Δεν γινονται οργια οπως το λιμενικο κ η πυροσβεστικη. Παλι καλα.
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Ίλλυ είσαι η μόνη που με κατάλαβες! Εκτός αν και οι άλλοι καταλαβαίνουν, κι απλά τους αρέσει να κράζουν... Αυτό ακριβώς θέλω να πω με όλα αυτά. Να μη λέμε 'αποκλείεται'. Λέει ο γκρικ άρμυ για το τί γράφει η προκήρυξη και η κάθε προκήρυξη. Αυτό δεν είναι επιχείρημα τη στιγμή που παρακάμπτονται τόσοι νόμοι. Και στο στρατό λέει ότι είναι απαραίτητο για κάποιες ειδικότητες ειδικών δυνάμεων να γνωρίζεις απαραίτητα κολύμπι κι όμως μπήκαν άτομα που δεν ήξεραν και τους κάνανε μετά μαθήματα κολύμβησης! Και Θ'αφήσουμε στο απυρόβλητο Την ελ. Ας που έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά διαφθοράς; Συνέχεια βλέπουμε δελτία τύπου για αστυνομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για διάφορες παρανομίες...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

electrolisa έγραψε:Απ' ο. Τι εχει γραφτει σε διαφορα blogs επεσε βυσμα στους ειδ φρουρους φετος (2010). Το θεμα ειναι οτι τους βρηκανε οι υποψηφιοι (μιλαω για αυτον π ειχε ξαναπαει σχολειο ή για αλλον π ειχε ξανα κανει στρατο κ μαλιστα στις ειδ δυναμειςκλπ).Ειναι δεδομενο οτι θα τους βρουνε αυτους με τις πλαστογραφισεις κ απο την ελ. Ας. Το προβλημα ειναι οτι θα το κανουν οταν θα εχει ληξει ο διαγωνισμος και ολες οι διαδικασιες του, πραγμα π σημαινει οτι οι θεσεις αυτες δε θα αναπληροθουν κ ετσι θα εχουν "Φαει" αδικα την θεση απο καποια αλλα παιδια. Αυτο ειναι το προβλημα με αυτη την προκηρυξη και τα βυσματα πιστευω. Ευτυχως ειναι λιγοι αυτοι ομως. Δεν γινονται οργια οπως το λιμενικο κ η πυροσβεστικη. Παλι καλα.

Γι'αυτό ξαναβγήκανε πίνακες αποτελεσμάτων. Μην λέμε πάλι αυτά που έχουμε ξαναπεί

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kerveros έγραψε:Ίλλυ είσαι η μόνη που με κατάλαβες! Εκτός αν και οι άλλοι καταλαβαίνουν, κι απλά τους αρέσει να κράζουν... Αυτό ακριβώς θέλω να πω με όλα αυτά. Να μη λέμε 'αποκλείεται'. Λέει ο γκρικ άρμυ για το τί γράφει η προκήρυξη και η κάθε προκήρυξη. Αυτό δεν είναι επιχείρημα τη στιγμή που παρακάμπτονται τόσοι νόμοι. Και στο στρατό λέει ότι είναι απαραίτητο για κάποιες ειδικότητες ειδικών δυνάμεων να γνωρίζεις απαραίτητα κολύμπι κι όμως μπήκαν άτομα που δεν ήξεραν και τους κάνανε μετά μαθήματα κολύμβησης! Και Θ'αφήσουμε στο απυρόβλητο Την ελ. Ας που έχει τα μεγαλύτερα ποσοστά διαφθοράς; Συνέχεια βλέπουμε δελτία τύπου για αστυνομικούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για διάφορες παρανομίες...

κοιτάξε αν έχεις να γράψεις Κάτι άλλο στο φόρουμ εκτός από τα βύσματα γράψτο. Αλλά σταμάτα να μας ζαλίζεις με αυτό το ρημάδι το κόλλημα που έχεις φάει. Τράβα στον τριανταφυλλόπουλο και ζάλισε εκείνον. Σταμάτα να ζαλίζεις εμάς. Και στο λέω εντελώς φιλικά
...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δεν ζαλίζει κανέναν βρε γκρικ, λέει την άποψής της... Στην ελλάδα δεν ζεις, δεν ξέρεις τι παίζει; Ας είμαστε ρεαλιστες κ ας μην γελιόμαστε... Εχεις μπει ποτε σε μια τετοια διαδικασια να μπεις σε καποιον διαγωνισμο οτιδηποτε κ κυριως σε τετοιους διαγωνισμους που ξερεις οτι ειναι βυσματικες; Να σου πω ενα πχ: Εδω στη δικη μου τοπικη αυτοδιοικηση εγινε διαγωνισμο φυσικα μεσω ασεπ κ ο προδερος της συγκεκριμενης επιχειρισης εβαλε στη θεση εκεινο το ατομο που ηταν στην 3 θεση κ παρεκαμψε τον ασεπ κ αυτο το ατομο που εηταν στη 1η θεση λογω μοριων φυσικα κ εκανε ενσταση αλλα παρολο την ενσταση η αλλη συνεχιζει να ειναι στο ποστο της... Γιατι φορατε τοσο παρωπιδες με αυτο το θεμα; Τπ βυσμα ειναι μεσα στην καθημερινοτητα μας... Ετσι εχουμε μαθει, για το παραμικρο να ζηταμε βυσμα γι ανα γινει!
...
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:Δεν ζαλίζει κανέναν βρε γκρικ, λέει την άποψής της... Στην ελλάδα δεν ζεις, δεν ξέρεις τι παίζει; Ας είμαστε ρεαλιστες κ ας μην γελιόμαστε... Εχεις μπει ποτε σε μια τετοια διαδικασια να μπεις σε καποιον διαγωνισμο οτιδηποτε κ κυριως σε τετοιους διαγωνισμους που ξερεις οτι ειναι βυσματικες; Να σου πω ενα πχ: Εδω στη δικη μου τοπικη αυτοδιοικηση εγινε διαγωνισμο φυσικα μεσω ασεπ κ ο προδερος της συγκεκριμενης επιχειρισης εβαλε στη θεση εκεινο το ατομο που ηταν στην 3 θεση κ παρεκαμψε τον ασεπ κ αυτο το ατομο που εηταν στη 1η θεση λογω μοριων φυσικα κ εκανε ενσταση αλλα παρολο την ενσταση η αλλη συνεχιζει να ειναι στο ποστο της... Γιατι φορατε τοσο παρωπιδες με αυτο το θεμα; Τπ βυσμα ειναι μεσα στην καθημερινοτητα μας... Ετσι εχουμε μαθει, για το παραμικρο να ζηταμε βυσμα γι ανα γινει!
...

Που κολλάει η τοπική αυτοδιοίκηση με τα σώματα ασφαλείας; Επίσης μπορεί να μην έχω μπει σε διαδικασία εγώ προσωπικά αλλά έχουνε μπει γνωστοί μου. Πολλές χρονιές στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών και ποτέ δεν ακούστηκε κάτι για "αλλοίωση αποτελεσμάτων κτλπ" τώρα θα πεταχτεί η κέρβερος και θα μου πει για το σύνταγμα. Εγώ καταλαβαίνω ότι άκρη δεν πρόκειται να βγάλω. Λες και σας έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου λειτουργείται

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ενα παραδειγμα σου ειπα βρε γκρικ, πως ακομη κ να κανουμε την αναγκη μας θα ζητησουμε βυσμα, να σου δειξω οτι η διαφθορα κ το βυσμα ειναι απλα στην καθημερινοτητα μας... Δλδ συγνωμη, οι φιλοι θα σου ελεγαν οτι ναι ρε φιλε εβαλα βυσμα; Κ γιατι να σου το πουν δλδ κ να μην φανουν οτι μπηκαν με την αξια τους; Τελος παντων, φορατε παρωπιδες κ πατατε πανω σε ροζ συννεφακι αλλα η ζωη ειναι πιο σκληρη κ πιο ανεντιμη... Μακαρι ολα ειναι ηταν αξιοκρατικα κ ολοι να εμπαιναν με τον στρατο στο χερι... Αν θελεις να πιστευεις πως με την αξια μας ολοι μπαινουμε τοτε ολοι μας θα ημασταν πολυ ευχαριστημενοι... Κ Που ξερεις εσυ τα μορια που εμφανιζει του πρωτου οτι τα διαθετει πραγματικα; Ακομη κ ενσταση να κανεις δεν μπορει να αποδειχθει τιποτα, θα τα κουκουλωσουν... Μπες λοιπον κ εσυ σε μια τετοια διαδικασια διαγωνισμου κ μετα ελα να μας πεις τα συμπερασματα σουΕικόνα

ΥΓ: Επιτρεψε μου να σου καταθεσω στο θεμα των εποπ πολλακις παραδειγματα...
Dum spiro spero
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

illy έγραψε:Ενα παραδειγμα σου ειπα βρε γκρικ, πως ακομη κ να κανουμε την αναγκη μας θα ζητησουμε βυσμα, να σου δειξω οτι η διαφθορα κ το βυσμα ειναι απλα στην καθημερινοτητα μας... Δλδ συγνωμη, οι φιλοι θα σου ελεγαν οτι ναι ρε φιλε εβαλα βυσμα;Κ γιατι να σου το πουν δλδ κ να μην φανουν οτι μπηκαν με την αξια τους; Τελος παντων, φορατε παρωπιδες κ πατατε πανω σε ροζ συννεφακι αλλα η ζωη ειναι πιο σκληρη κ πιο ανεντιμη... Μακαρι ολα ειναι ηταν αξιοκρατικα κ ολοι να εμπαιναν με τον στρατο στο χερι... Αν θελεις να πιστευεις πως με την αξια μας ολοι μπαινουμε τοτε ολοι μας θα ημασταν πολυ ευχαριστημενοι... Κ Που ξερεις εσυ τα μορια που εμφανιζει του πρωτου οτι τα διαθετει πραγματικα; Ακομη κ ενσταση να κανεις δεν μπορει να αποδειχθει τιποτα, θα τα κουκουλωσουν... Μπες λοιπον κ εσυ σε μια τετοια διαδικασια διαγωνισμου κ μετα ελα να μας πεις τα συμπερασματα σουΕικόνα

ΥΓ: Επιτρεψε μου να σου καταθεσω στο θεμα των εποπ πολλακις παραδειγματα...

1. Φυσικά και θα μου το πούνε όπως μου το είπε και ο άλλος που μπήκε στο λιμενικό. Και γνωρίζει ότι Το βύσμα τον έσωσε σε ένα μάθημα που είχε γράψει για κάτω από την βάση και του βάλανε 15.
2. Πως μπορείς να επιμένεις για έναν διαγωνισμό που δεν έχεις ασχοληθείς καθόλου; Τα έχουμε πει για τα μόρια και για τους πίνακες των ειδικών φρουρών χιλιάδες φορές εδώ μέσα. Δηλαδή πρέπει να γράφουμε κάθε βδομάδα τα ίδια;

Υ. Γ για τους εποπ δεν παίρνω θέση εκεί γίνεται μπάχαλο όλοι το ξέρουμε

...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Οκ ΓΜΑΚ, οπως νομιζειςΕικόνα μακαρι παντα ετσι νομιζεις να θεωρεις οτι ολα ειναι τοσο αξιοκρατικα...
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης