Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Καλά, εγώ σου μιλάω για άτομα με κοτζάμ υπουργούς και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο από πίσω τους κι εσύ μου λες για ελέγχους... Λες και γεννήθηκες χτες και δε βλέπεις τί κουφά έχουν συμβεί...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 80
Εντάξει εγώ προσωπικά σταματάω να γράφω στο συγκεκριμένο θέμα. Κέρβερος συνέχισε να πιστεύεις ότι θέλεις. Απλά μην είσαι τόσο υπερβολική σε μερικά θέματα ...
Όταν διαβάσετε ότι μέχρι και πτυχία Πανεπιστημίων Έχουν πάρει άτομα που δεν είχαν περάσει ούτε έξω Απ'την πόρτα τότε να μου πείτε ποιος έχει καεί... Σάλος είχε γίνει μ'αυτό το θέμα, ολόκληρο κύκλωμα καθηγητών στο πάντει ήταν. Γράφανε στο τελευταίο εξάμηνο σπουδών άτομα που σεν είχαν δώσει καν πανελλήνιες. Μα που ζείτε;
Η κοπελα παιδια, εκφραζει μια γνωμη. Ισως να διαφωνω κ εγω, αλλα το αν διαφωνω δεν ειναι της παρουσης. Ισως ειναι λαθος. Δεκτο, ισως να επιμμενει, παλι δεκτο, αλλα σιγουρα δεν κανει trolling στο topic, για να επιμμενει, εχει τους λογους της. Αν αυτο ενοχλει τοσο, ας εφαρμοστει το ban, κ ας λειψουν οι χαρακτηρισμοι του τυπου καψιμο. Οι χρηστες που παρακολουθουν αυτη τη στιγμη, εχουν αναγκη να βλεπουν επιπεδο στο φορουμ. Η αποψη της κοπελας, ειναι απλα μια αποψη. Ο χαρακτηρισμος ομως, αυτος δεν ειναι που κανει καλο στο φορουμ, οι προσωπικες επιθεσεις προς αλλους χρηστες. Οτι λεω, το λεω ανιδιοτελως. Δεν μου κεγεται καρφι να παρω το μερος κανενος. Συγνωμη για το off topic, αλλα αλλου ειναι το λαθος. Ας το ψαξουν λοιπον βαθυτερα οι αρμοδιοι, γιατι εγω δεν ειμαι φυσικα αυτος.
-
- Στρατηγός
AΝ εσύ ασχολιόσουνα 3 χρόνια με μια συγκεκριμένη προκήρυξη και άκουγες όλα αυτά. Πως θα τα σχολίαζες δηλαδή; ...
Δεν ξέρω, πείτε με αμφισβητία, πείτε με υπερβολική αλλά με τόσα που ακούμε τόσα χρόνια δεν μπορώ να μην τα υπολογίζω και να μην αφήνω ένα παράθυρο ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι στραβό. Και κάποιος είναι απόλυτος όταν δεν αφήνει μία πιθανότητα είτε για κάτι καλό είτε για κάτι κακό. Δεν μπορεί να είμαστε απόλυτοι.
Greek_Army έγραψε:AΝ εσύ ασχολιόσουνα 3 χρόνια με μια συγκεκριμένη προκήρυξη και άκουγες όλα αυτά. Πως θα τα σχολίαζες δηλαδή; ...
δεν θα το σχολιαζα. Θα επρατα. Θα μοιραζα ban η θα κλειδωνα το θεμα. Αλλα εσυ εισαι ο αρμοδιος, εσυ εχεις τα γενια κ τα χτενια, εγω οτι λεω μονο για καλο του φορουμ ειναι κ η μοναδικη μου προθεση ειναι να ανεβαινει διαρκως το επιπεδο της θεματολογιας. Μια ταπεινη αποψη εκφραζω, δεν ειναι κ πανακεια η αποψη μου. Φιλικα παντα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Kerveros αν ήσουν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων θα πήγαινες ψηλά.
Γκρικ άρμυ με λες απόλυτη αλλά εσύ έχεις κολήσει στο τί γράφει η προκήρυξη και αναφέρεις συνέχεια αυτό. Και το σύνταγμα ξέρεις γράφει όσα γράφει! Πόσα απ'αυτά εφαρμόζονται ή παρακάμπτονται;
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
Whiteyez έγραψε:Kerveros αν ήσουν στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων θα πήγαινες ψηλά.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Στρατηγός
dn24 έγραψε:δεν θα το σχολιαζα. Θα επρατα. Θα μοιραζα ban η θα κλειδωνα το θεμα. Αλλα εσυ εισαι ο αρμοδιος, εσυ εχεις τα γενια κ τα χτενια, εγω οτι λεω μονο για καλο του φορουμ ειναι κ η μοναδικη μου προθεση ειναι να ανεβαινει διαρκως το επιπεδο της θεματολογιας. Μια ταπεινη αποψη εκφραζω, δεν ειναι κ πανακεια η αποψη μου. Φιλικα παντα.Greek_Army έγραψε:AΝ εσύ ασχολιόσουνα 3 χρόνια με μια συγκεκριμένη προκήρυξη και άκουγες όλα αυτά. Πως θα τα σχολίαζες δηλαδή; ...
Φόρουμ είναι. Αυτό που λες είναι καθαρά χουντικό.
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
μας πριζεις τοση ωρα και δεν καταλιγεις καπου. Τι θελεις να μας πεισ; Οτι ειμαστε ολοι βυσματα και εσυ εχυσες αιμα για να μπεισ; Γιατι επιμενεις τοσο πολυ. Δηλαδη 10 ατομα εχουμε αδικο και εσυ μονο δικιο;Kerveros έγραψε:Γκρικ άρμυ με λες απόλυτη αλλά εσύ έχεις κολήσει στο τί γράφει η προκήρυξη και αναφέρεις συνέχεια αυτό. Και το σύνταγμα ξέρεις γράφει όσα γράφει! Πόσα απ'αυτά εφαρμόζονται ή παρακάμπτονται;
-
- Στρατηγός
Kerveros έγραψε:Γκρικ άρμυ με λες απόλυτη αλλά εσύ έχεις κολήσει στο τί γράφει η προκήρυξη και αναφέρεις συνέχεια αυτό. Και το σύνταγμα ξέρεις γράφει όσα γράφει!Πόσα απ'αυτά εφαρμόζονται ή παρακάμπτονται;
εσύ γνωρίζεις;
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
εσυ dn24 γιατι δεν μας λες τη γνωμη σου για τα βυσματα στα σωματα ασφαλειασdn24 έγραψε:Η κοπελα παιδια, εκφραζει μια γνωμη. Ισως να διαφωνω κ εγω, αλλα το αν διαφωνω δεν ειναι της παρουσης. Ισως ειναι λαθος. Δεκτο, ισως να επιμμενει, παλι δεκτο, αλλα σιγουρα δεν κανει trolling στο topic, για να επιμμενει, εχει τους λογους της. Αν αυτο ενοχλει τοσο, ας εφαρμοστει το ban, κ ας λειψουν οι χαρακτηρισμοι του τυπου καψιμο. Οι χρηστες που παρακολουθουν αυτη τη στιγμη, εχουν αναγκη να βλεπουν επιπεδο στο φορουμ. Η αποψη της κοπελας, ειναι απλα μια αποψη. Ο χαρακτηρισμος ομως, αυτος δεν ειναι που κανει καλο στο φορουμ, οι προσωπικες επιθεσεις προς αλλους χρηστες. Οτι λεω, το λεω ανιδιοτελως. Δεν μου κεγεται καρφι να παρω το μερος κανενος. Συγνωμη για το off topic, αλλα αλλου ειναι το λαθος. Ας το ψαξουν λοιπον βαθυτερα οι αρμοδιοι, γιατι εγω δεν ειμαι φυσικα αυτος.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες