Τι υλικά χορηγεί ο στρατός;
Ε! Ρε γλεντια... Θα με πιασει κανενα νευρικο γελοιο θα γινει ανασταση! 

Nassos έγραψε:Εννοείται. Και σε δευτερόλεπτα πρέπει να τελειώνετε για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Απο XL να φανε και οι κοτες, απο οτι θυμαμε παντα με τα μικρα νουμερα υπηρχε προβλημα!Snip3r έγραψε:Oχι τιποτε αλλο... Το θεμα του ρουχισμου ειναι το μοναδικο που με αγχωνει μιας και ειμαι XL και θελω να ειμαι ανετα με τα ρουχα και οχι να παρω οτι να'ναι.
...
Όντως με τα μικρά νούμερα και τίποτα κουλά μεγάλα αρβυλών (πχ Νο 49) περιμένεις ίσως και μέρες μέχρι να τα φέρουν. ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εγω ειμαι 1,68 σε υψος... Λογικα συμφωνα με αυτα που λετε θα κανω αγωνα για να βρω νουμερο που να μου κανει!
Εγώ είμαι 1.60 και δεν είχα πρόβλημα με τα ρούχα.

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Εγω ειμαι γυρω στο 1,75 και καμια 65 κιλα S ή Μ;
Τα ρούχα που φοράς τι μέγεθος είναι;
-
- Λοχίας
Αναλογα... Αλλα ειναι S, αλλα ειναι Μ... Αλλα πιστευς καλυτερα το Μ για να ειναι πιο ανετα...
Ό, τι σε βολεύει. Την ημέρα της κατάταξης έτσι κι'αλλιώς θα σας πουν να φορέσετε τις μπλούζες και τις στολές για να δουν αν σας είναι εντάξει. Εννοείται πώς πιο πριν θα σας πάρουν τα μέτρα.
-
- Λοχίας
Κομπλε τοτε!

-
- Στρατιώτης
Παιδιά, εγώ έχω μια απορία μιας και έχω μεγάλο παπούτσι, φέρνουν μεγάλα νούμερα;(48 φοράω) γιατί έχω ακούσει διάφορες ιστορίες.βέβαια όταν μπώ στο ΚΕΝ, θα φοράω της Μagnum Viper 8" που τις πήρα πέρσι που είχα πάει Αγγλία και χάλασαν τα δικά μου μποτάκια, λέτε να μου την πούν επειδή είναι στρατιωτικό άρβυλο με αερόσολα; Ξέρω εννοείτε οτι δεν μπορώ να τις φοράω όσο είμαι στρατιώτης αυτές, απλά δεν έχω όρεξη να μπώ στο μάτι κανενός όταν πάω να πάρω τα πράγματα μου
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
christosk89 έγραψε:Παιδιά, εγώ έχω μια απορία μιας και έχω μεγάλο παπούτσι, φέρνουν μεγάλα νούμερα;(48 φοράω) γιατί έχω ακούσει διάφορες ιστορίες.βέβαια όταν μπώ στο ΚΕΝ, θα φοράω της Μagnum Viper 8" που τις πήρα πέρσι που είχα πάει Αγγλία και χάλασαν τα δικά μου μποτάκια, λέτε να μου την πούν επειδή είναι στρατιωτικό άρβυλο με αερόσολα; Ξέρω εννοείτε οτι δεν μπορώ να τις φοράω όσο είμαι στρατιώτης αυτές, απλά δεν έχω όρεξη να μπώ στο μάτι κανενός όταν πάω να πάρω τα πράγματα μου
Φέρνουν μεγάλα νούμερα ναι
Φυσικά και θα σου την πούνε. Σου προτείνω μην τα πάρεις καθόλου μαζί σου!
-
- Στρατιώτης
Greek_Army έγραψε:christosk89 έγραψε:Παιδιά, εγώ έχω μια απορία μιας και έχω μεγάλο παπούτσι, φέρνουν μεγάλα νούμερα;(48 φοράω) γιατί έχω ακούσει διάφορες ιστορίες.βέβαια όταν μπώ στο ΚΕΝ, θα φοράω της Μagnum Viper 8" που τις πήρα πέρσι που είχα πάει Αγγλία και χάλασαν τα δικά μου μποτάκια, λέτε να μου την πούν επειδή είναι στρατιωτικό άρβυλο με αερόσολα; Ξέρω εννοείτε οτι δεν μπορώ να τις φοράω όσο είμαι στρατιώτης αυτές, απλά δεν έχω όρεξη να μπώ στο μάτι κανενός όταν πάω να πάρω τα πράγματα μου
Φέρνουν μεγάλα νούμερα ναι
Φυσικά και θα σου την πούνε. Σου προτείνω μην τα πάρεις καθόλου μαζί σου!
απλά τα φοράω σαν καθημερινό παπούτσι γιατί με έχει βολέψει αφάνταστα, και επειδή θα είμαι 3 μέρες στην Αθήνα πριν μπώ στο ΚΕΔΒ, σκέφτηκα να φοράω αυτά, έτσι δεν θα έχω ούτε πρόβλημα κούρασης και κρύου... Με αθλήτικο με βλέπω με να Πηγαίνω :P
-
- Λοχίας
Γιατι λενε οτι πρεπει να εχουμε μαζι χειρουργικα γαντια και μωρομαντηλα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης