Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

Greek_Army έγραψε:

Aπό την περσινή σειρά αλλάξανε οι εκπαιδευτές. Γιατί μαθεύτηκε ότι ήτανε χημείο.Εικόνα

Εγω εμαθα οτι απο δω και περα εκπαιδευτης θα γινεται καποιος μετα απο κληρωση σε λοταρια... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα... Εσυ τι λες greek army; Λες να βαλουμε και εμεις κανα κληρο;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

πολιτης έγραψε:Εγω οτι μου ειπανε σας λεω και σας ρωταω βεβαια αν ξερετε και εσεις κατι. Αυτο με τους ακτοφυλακες τι ειναι παλι;

η νεα ονομασια του λιμενικου σωματος. Ελληνικη ακτοφυλακη. Κατι σαν την us coastguard... Μονο που με την us coastguard ειμαστε η μερα με την νυχταΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα... Θα ερχονται τα πλοια με ξενη σημαια και οταν θα τα επιθεωρει η ελληνικη ακτοφυλακη θα λεει ο καπετανιος στον γραμματικο... "ερχεται η hellenic coastguard"... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ΕικόναΕικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 41
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:σιγά μην της είπανε ότι θα την κάνουνε εκπαιδεύτρια. Τι διαβάζουμε εδώ μέσα. Ρώτα την τι εκπαιδευτές είχε η προηγούμενη σειρά που μπήκε. Και γράφτο εδώ να γελάσω και εγώ λίγο. Αν ήτανε βύσμα και είχε κανονίσει μετάθεση για πειραιά αυτό είναι άλλο θέμα.
Παιζει και να της το ειπαν, μου ακουγεται πολυ πιθανο!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
Kerveros έγραψε:Γιατί οι εκπαιδευτές των λ/φ είναι κάτι σπουδαίο; Δεν έπρεπε να έχουν και γυναίκα εκπαιδεύτρια για τις γυναίκες; Εδώ στη ρεντίνα είχαμε! Εκτός αν εκείνη κατάλαβε λάθος και δεν πρόκειται για εκπαιδεύτρια αλλά για διμοιρίτισα. Αφού όταν εκείνη Ήταν εκπαιδευόμενη στη σχολή είχαν μια αρχικελευστίνα που τους έκανε εφόδους, επιθεώρηση κ. Λ. Π...
Aπό την περσινή σειρά αλλάξανε οι εκπαιδευτές. Γιατί μαθεύτηκε ότι ήτανε χημείο.Εικόνα
ΚΕΑ απο τον Πειραια ηταν και στις 2... Κατι αλλαξε αλλα οχι οι εκπαιδευτες... Μην ξεχνατε οτι η μια σειρα ηταν 270 και η αλλη 650 - 700
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από john »

Καλησπερα. Πιστευετε οτι ισως βγαλει κατι μεσα στις γιορτες; Γιατι για νοεμβρη λιγο χλωμο. Γιατι και αλλα δυο ατομα που εχω μιλισει κατι τετοιο εχουν πει...

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

john έγραψε:Καλησπερα. Πιστευετε οτι ισως βγαλει κατι μεσα στις γιορτες; Γιατι για νοεμβρη λιγο χλωμο. Γιατι και αλλα δυο ατομα που εχω μιλισει κατι τετοιο εχουν πει...

Συγγνωμη john αλλα ποσα αξιοπιστα ειναι αυτα τα ατομα; ... Ειναι σιγουροι για αυτα που λενε; ... Η μονη προκυρηξη που θα εβγαινε επισημα ηταν αυτη των αξιωματικων γενικων και ειδικων καθηκοντων και μαλιστα κατα το 2011 αλλα δυστυχως και αυτη εχει παγωσει...
Για να μην λεμε ραδιοαρβυλες ο καθενας μας η προκυρηξη των υπαξιωματικων και λιμενοφυλακων του 2008 που βγηκαν σεπτεμβριο και αυγουστο αντιστοιχα, ηταν ηδη γνωστο οτι θα βγουν απο τις αρχες μαιου.Εικόνα Οποτε εαν κατι θα εβγαινε θα το ειχαμε μαθει εδω και καιρο...
Καλυτερα να ρωτησεις στο εξης τηλ.:Διεύθυνση Προγραμματισμού Οργάνωσης και Εκπαίδευσης Λιμενικού Σώματος:210 4191566 ... ...
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Για το λιμενικο τις κερκυρας υπαρχουν θεσεις; Για λιμενοφιλακες
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Γιαννης έγραψε:Για το λιμενικο τις κερκυρας υπαρχουν θεσεις; Για λιμενοφιλακες

ακομα και εαν υπηρχαν κενες θεσεις δεν παιζει κανενα ρολο το καθε λιμεναρχειο ξεχωριστα... Οι προκυρηξεις του λς μεχρι σημερα κυριως αφορουν την καλυψη κενων θεσεων που αφηνουν οσοι βγαινουν στη συνταξη... Για να πας στην κερκυρα πρεπει να εισαι επιτυχων σε μια προκυρηξη και μετα την αποφοιτηση σου απο την σχολη λιμενοφυλακων (6μηνη φοιτηση) θα παρεις μεταθεση... Το που θα ειναι αυτη! ... Συμφωνα με τα μερη που θα δηλωσετε οταν θα ειστε στη σχολη... Οπου μπορει το κλ της κερκυρας να μην υπαρχει αλλα να υπαρχουν αλλα λιμεναρχεια που εχουν περισσοτερες υπηρεσιακες αναγκες
...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Γιαννης έγραψε:Για το λιμενικο τις κερκυρας υπαρχουν θεσεις; Για λιμενοφιλακες
Παντου υπαρχουν κενες θεσεις... παντου εχουν αναγκη απο κοσμο (που εχει ορεξη για δουλεια)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Η αναβολη απο στρατιωτικες υποχρεωσεις θεωρειται ως μονιμη απαλλαγη στην προκυρηξη λ. ς. επειδη εχω αναβολη λογο σπουδων οταν θα βγει προκυρηξη θα μπορεσω να λαβο μερος η ειναι υποχρεωτικο να εχω εκπληρωσει τη στρατιωτικη μου θητεια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Η αναβολη απο στρατιωτικες υποχρεωσεις θεωρειται ως μονιμη απαλλαγη στην προκυρηξη λ. ς. Επειδη εχω αναβολη λογο σπουδων οταν θα βγει προκυρηξη θα μπορεσω να λαβο μερος η ειναι υποχρεωτικο να εχω εκπληρωσει τη στρατιωτικη μου θητεια;

αυτό που σου μαύρισα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Greek_Army έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Η αναβολη απο στρατιωτικες υποχρεωσεις θεωρειται ως μονιμη απαλλαγη στην προκυρηξη λ. ς. Επειδη εχω αναβολη λογο σπουδων οταν θα βγει προκυρηξη θα μπορεσω να λαβο μερος η ειναι υποχρεωτικο να εχω εκπληρωσει τη στρατιωτικη μου θητεια;
αυτό που σου μαύρισα
Θελει να πει Ναι! Πρεπει!
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

καλημερα. κανενα νεο τιποτα εχουμε?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

πολιτης έγραψε:καλημερα. Κανενα νεο τιποτα εχουμε;

για το 2010 ξεχνα το... Απο τα τελη του 11 και μετα ισως αλλα χλωμο το βλεπω... Μεγαλυτερη πιθανοτητα υπαρχει να χιονισει κατα τον 15αυγουστο παρα να βγει προκυρηξη στο αμεσο μελλον
... ...
Argiro18

Δημοσίευση από Argiro18 »

Γεια σας. Ονομάζομαι Αργυρώ και είμαι 18 χρονων. Ενδιαφέρομαι Για τις προκηρύξεις Για τους λιμενοφύλακες μήπως ξέρετε που μπορώ να τις βρώ;
... ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες