Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Στέφανος έγραψε:Δηλαδη η ποινη ειναι ενας μηνας και οχι 3, ανεξαρτητα του ποσο καιρος περασε απο τοτε που σταματησα τη σχολη;

Ναι
Ψαρι

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Ψαρι »

Καλησπερα εμενα μου εχει επιβληθει 1 μηνας επιπλεον και μπαινω στης 10/2 Αυλωνα μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω για τον εξαγορασω γιατι παιρνω τηλεφωνο στη στρατολογια και κανεις δεν απανταει...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Nassos »

Θα σου έρθει χαρτί να πληρώσεις το πρόστιμο στην Εφορία.90 Ευρώ είναι.
Ψαρι

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Ψαρι »

Α δηλαδη θα υπηρετω κανονικα τη θητεια μου και θα ερθει χαρτι στη διευθυνση διαμονης για να πληρωσω 90 ευρω ετσι απλα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Nassos »

Ακριβώς.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Ψαρι έγραψε:Α δηλαδη θα υπηρετω κανονικα τη θητεια μου και θα ερθει χαρτι στη διευθυνση διαμονης για να πληρωσω 90 ευρω ετσι απλα;

Θα σε ειδοποιήσουνε από το 1ο γραφείο ότι έχεις αυτή την ποινή. Θα πας στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις θα πάρεις το χαρτί και μετά θα πας στην εφορία
Ψαρι

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Ψαρι »

Μαλιστω σε ευχαριστω πολυ μου εφυγε ενα βαρος ενα θα πω παιδια το forum σκιζει μπραβο!
Επισκεπτης

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Επισκεπτης »

Γεια σας. Εχω παρει μια αναβολη για να δωσω πανελληνιες, αλλα αν τωρα εγω κανω τα χαρτια μου για το 10% (περασω δεν περασω) αντι να δηλωσω για τις εξετασεις θα χαρακτηριστει ως κακη χρηση αναβολης; Να πω πως οταν πηρα την αναβολη μου ζητησαν να τους φερω μια βεβαιωση για τις πανελληνιες.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Επισκεπτης έγραψε: Γεια σας. Εχω παρει μια αναβολη για να δωσω πανελληνιες, αλλα αν τωρα εγω κανω τα χαρτια μου για το 10% (περασω δεν περασω) αντι να δηλωσω για τις εξετασεις θα χαρακτηριστει ως κακη χρηση αναβολης; Να πω πως οταν πηρα την αναβολη μου ζητησαν να τους φερω μια βεβαιωση για τις πανελληνιες.

Μόνος σου το γράφεις μεγάλε. Αφού θέλουνε βεβαίωση

Στέφανος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Στέφανος »

Μια ακομη ερωτηση (ξερω σας κουρασα λιγο) , μου ειπατε οτι η ποινη για κακη χρηση αναβολης ειναι 1 μηνας ή 90 ευρω. Επομενως, επειδη δεν προκειται να συνεχισω στο 2ο εξαμηνο, το να αποκτησω χαρτι αποφοιτησης απο το Α Εξαμηνο χρησιμευει σε κατι (σαν αποδεικτικο σπουδών ή κατι τετοιο); Γιατι για προσωπικους λογους πρεπει να σταματησω αμεσα. Μην καθομαι να γραφω τσαμπα εξετασεις και να χανω το χρονο μου αμα το δελτιο οτι τελειωσα το Α Εξαμηνο ειναι ουσιαστικα αχρηστο.
Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Στέφανος έγραψε:Μια ακομη ερωτηση (ξερω σας κουρασα λιγο) , μου ειπατε οτι η ποινη για κακη χρηση αναβολης ειναι 1 μηνας ή 90 ευρω. Επομενως, επειδη δεν προκειται να συνεχισω στο 2ο εξαμηνο, το να αποκτησω χαρτι αποφοιτησης απο το Α Εξαμηνο χρησιμευει σε κατι (σαν αποδεικτικο σπουδών ή κατι τετοιο) ; Γιατι για προσωπικους λογους πρεπει να σταματησω αμεσα. Μην καθομαι να γραφω τσαμπα εξετασεις και να χανω το χρονο μου αμα το δελτιο οτι τελειωσα το Α Εξαμηνο ειναι ουσιαστικα αχρηστο.
Ευχαριστω.

Eσένα αν σου χρειαστεί σε κάτι τέτοιο χαρτί αλλίως όχι. Δεν αλλάζει κάτι
Στέφανος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Στέφανος »

Προσωπικα δεν θα μου χρειαστει γιατι καταργουνται σε κανα δυο χρονια τα ΙΕΚ αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ασχετο.
Απλα ελεγα αμα εκοβα την αναβολη πριν την ληξη για να καταταγω, αν θα μου χρειαζοταν το συγκεκριμενο χαρτι ωστε να μην θεωρηθει κακη χρηση αναβολης.
Ευχαριστω για την απαντηση.
Επισκεπτης

Κακή χρήση αναβολής;

Μόνος σου το γράφεις μεγάλε. Αφού θέλουνε βεβαίωση

Δεν σε καταλαβα. Εννοεις οτι θα εχω ποινη ενος μηνα εξαγορασιμου; Εναν μηνα εχω ηδη που εκρεμει αν παρω και αυτον τη θα γινει; Θα δωσω 180 ευρω;

...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Ναι και στα δύο
Επισκεπτης

Κακή χρήση αναβολής;

Ευχαριστω για τις απαντησεις.