Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
rexmania
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από rexmania »

Σωστα τα λες ρε φιλε αλλα δεν πρεπει να ερθει ενα χαρτι που να λεει{φιλε οι αναβολη σου λιγει 31 δεκεμβριου κοιτακσε να προσκομισεις τα απαραιτητα χαρτια. Λογικα μετα της γιορτες θα παω να δω τι παιζει. Ειναι απαραιτητο να παω μετα της 31 δεκεμβριου 2010 στο στρατολογικο γραφειο. Φιλε το προβλημα ειναι μεγαλο γιατι οταν μου πουντι εκανες αυτα χρονια. Και το ποιο απιστευτο ειναι οτι δεν εχω κανενα χαρτι να τους δωσο για το τι εκανα αυτα τα χρονια. Απλα τζαμπα πηρα αναβολη
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

rexmania έγραψε:Σωστα τα λες ρε φιλε αλλα δεν πρεπει να ερθει ενα χαρτι που να λεει{φιλε οι αναβολη σου λιγει 31 δεκεμβριου κοιτακσε να προσκομισεις τα απαραιτητα χαρτια. Λογικα μετα της γιορτες θα παω να δω τι παιζει. Ειναι απαραιτητο να παω μετα της 31 δεκεμβριου 2010 στο στρατολογικο γραφειο. Φιλε το προβλημα ειναι μεγαλο γιατι οταν μου πουντι εκανες αυτα χρονια. Και το ποιο απιστευτο ειναι οτι δεν εχω κανενα χαρτι να τους δωσο για το τι εκανα αυτα τα χρονια. Απλα τζαμπα πηρα αναβολη

Σου είχανε στείλει σίγουρα χαρτί για το πότε λήγει η αναβολή σου απλά μάλλον θα το πέταξες η θα το έχασες
rexmania
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κακή χρήση αναβολής;

Φιλε να ρωτησο κατι αμα δεν προσκομισο κανενα χαρτι στη στρατολογια για το τι εκανα αυτα τα χρονια υπαρχει περιπτωση να φαω καμια ποινει οι επιπλεον θητεια που απο τη ξερω εξαγωραζεται. Υπαρχει περιπτωση να μου πουν ενταξει και τι εγινε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.thanks
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από dn24 »

rexmania έγραψε:Φιλε να ρωτησο κατι αμα δεν προσκομισο κανενα χαρτι στη στρατολογια για το τι εκανα αυτα τα χρονια υπαρχει περιπτωση να φαω καμια ποινει οι επιπλεον θητεια που απο τη ξερω εξαγωραζεται. Υπαρχει περιπτωση να μου πουν ενταξει και τι εγινε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.thanks

καλησπερα. Δεν ξερω εαν προσεξες την δικη μου απαντηση, εγω το 2003 ειχα αναβολη, την εκοψα για να μπω στο στρατο, και απο το φεβρουαριο του 2003 που τελειωσα τη σχολη, εως το νοεμβριο του 2003 δεν ειχα να τους προσκομισω καποιο δικαιολογητικο τι εκανα αυτους τους 9 μηνες, κ δεν μου ειπαν τιποτα. Ουτε τιποτα ειπαν στον κολλητο μου που κ εκεινος μαζι μου τελειωσε τη σχολη, και μπηκε φανταρος το 2006!(μεχρι τοτε ειχε αναβολη) κ εκεινου επισης δεν του ειπαν τιποτα. Τσαμπα αγχωνεσαι. Ναι μεν εκανες κακη χρηση αναβολης, αλλα μην αγχωνεσαι περεταιρω.

Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από kampf »

Απο οτι ξερω εαν δεν μπορεσεις να δικαιολογησεις τους μηνες "αδρανειας" τρως μεχρι 3 μηνες επιπλεον θητεια η οποια μπορει να εξαγοραστει με 3 ευρω τη μερα αρα 270 ευρω
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από dn24 »

kampf έγραψε:Απο οτι ξερω εαν δεν μπορεσεις να δικαιολογησεις τους μηνες "αδρανειας" τρως μεχρι 3 μηνες επιπλεον θητεια η οποια μπορει να εξαγοραστει με 3 ευρω τη μερα αρα 270 ευρω

τοτε εγω πως τη γλυτωσα; Ρε λες να μου ερθει κανα χαρατσι 7 χρονια μετα; Πληρωσαμε τη περαιωση αυτο μας ελειπε ΕικόναΕικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

rexmania έγραψε:Φιλε να ρωτησο κατι αμα δεν προσκομισο κανενα χαρτι στη στρατολογια για το τι εκανα αυτα τα χρονια υπαρχει περιπτωση να φαω καμια ποινει οι επιπλεον θητεια που απο τη ξερω εξαγωραζεται. Υπαρχει περιπτωση να μου πουν ενταξει και τι εγινε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.thanks

Αν διάβαζες και προηγούμενα μηνύματα δεν θα έμπαινα στον κόπο να ξαναγράψω τα ίδια. Κακή χρήση αναβολής=1 μήνα πρόσθετη θητεία η 90 ευρώ
rexmania

Κακή χρήση αναβολής;

Παιδεια οι αναβολη μου εληξε χθες 31 δεκεμβριου2010. Πρεπει να παω στο στρατολογικο γραφειο να τη διακοψο για να μπω το μαιο οι να περιμενω μεχρι τον μαιο για να μου ερθει το χαρτι καταταξης γιατι απο τιξερω μεχρι 30 ιανουαριου αν δεν τι διακοπσεις θα μπεις αυγουστο. Και αν ξερετε μπορει να μπω και φεβρουαριο οι οχι. Ευχαριστω
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από dn24 »

rexmania έγραψε:Παιδεια οι αναβολη μου εληξε χθες 31 δεκεμβριου2010. Πρεπει να παω στο στρατολογικο γραφειο να τη διακοψο για να μπω το μαιο οι να περιμενω μεχρι τον μαιο για να μου ερθει το χαρτι καταταξης γιατι απο τιξερω μεχρι 30 ιανουαριου αν δεν τι διακοπσεις θα μπεις αυγουστο. Και αν ξερετε μπορει να μπω και φεβρουαριο οι οχι. Ευχαριστω

Διακοπή αναβολής

/stratologia/stratologika.asp

Απο αυτο το συνδεσμο μπορεις να ρωτησεις σε καποιο στρατολογικο γραφειο ωστε να εισαι 100% σιγουρος.

rexmania
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κακή χρήση αναβολής;

Να ρωτησω κατι ρε παιδες αμα παιρνεις αναβολη για οποιοδηποτε λογο για 3 οι 4 οι5 χρονια και δεν εκανες απολυτος τιποτα σε αυτα χρονια ουτε σπουδασες ουτε τιποτα γιατι σε τετεια περιπτωση επεσα εγω πηρα απο 2006 μεχρι της της 31 δεκ 2010. Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

rexmania έγραψε:Να ρωτησω κατι ρε παιδες αμα παιρνεις αναβολη για οποιοδηποτε λογο για 3 οι 4 οι5 χρονια και δεν εκανες απολυτος τιποτα σε αυτα χρονια ουτε σπουδασες ουτε τιποτα γιατι σε τετεια περιπτωση επεσα εγω πηρα απο 2006 μεχρι της της 31 δεκ 2010. Ευχαριστω

δεν θα λέμε κάθε μέρα τα ίδια. Ελληνικά γράφουμε. Όχι κινέζικα. Έλεος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

rexmania έγραψε:Παιδεια οι αναβολη μου εληξε χθες 31 δεκεμβριου2010. Πρεπει να παω στο στρατολογικο γραφειο να τη διακοψο για να μπω το μαιο οι να περιμενω μεχρι τον μαιο για να μου ερθει το χαρτι καταταξης γιατι απο τιξερω μεχρι 30 ιανουαριου αν δεν τι διακοπσεις θα μπεις αυγουστο. Και αν ξερετε μπορει να μπω και φεβρουαριο οι οχι. Ευχαριστω

το έχεις ξαναρωτήσει και σου απάντησα εγώ προσωπικά. Μην ρωτάς κάθε μέρα τα ίδια
Στέφανος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Στέφανος »

Γεια σας
Πηγα σημερα και εκανα αιτηση για αναβολη λογω σπουδων σε δημοσιο ΙΕΚ.
Οπως ειχα πει σε προηγουμενο μυνημα μου, θα σταματουσα το ΙΕΚ για να δωσω μηχανογραφικο 10%.
Αν υποθεσουμε οτι τελειωνω το Α εξαμηνο και περνω το χαρτι οτι το τελειωσα, σταματω το ΙΕΚ και οταν ληγει η αναβολη παραδωσω το χαρτι του Α εξαμηνου η ποινη θα ειναι 3 μηνες επιπλεον (εξαγορασιμης) θητειας;
Γενικα παντως, με το χαρτι του Α Εξαμηνου ποσους μηνες μπορω να την βγαλω χωρις να εχω καποια ποινη;
Μου ειχατε απαντησει πως και τον Σεπτεμβρη να την κοψω, δεν θα εχω προβλημα. Ποσο παραπανω μπορω;
Ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Στέφανος έγραψε:Γεια σας
Πηγα σημερα και εκανα αιτηση για αναβολη λογω σπουδων σε δημοσιο ΙΕΚ.
Οπως ειχα πει σε προηγουμενο μυνημα μου, θα σταματουσα το ΙΕΚ για να δωσω μηχανογραφικο 10%.
Αν υποθεσουμε οτι τελειωνω το Α εξαμηνο και περνω το χαρτι οτι το τελειωσα, σταματω το ΙΕΚ και οταν ληγει η αναβολη παραδωσω το χαρτι του Α εξαμηνου η ποινη θα ειναι 3 μηνες επιπλεον (εξαγορασιμης) θητειας;
Γενικα παντως, με το χαρτι του Α Εξαμηνου ποσους μηνες μπορω να την βγαλω χωρις να εχω καποια ποινη;
Μου ειχατε απαντησει πως και τον Σεπτεμβρη να την κοψω, δεν θα εχω προβλημα. Ποσο παραπανω μπορω;
Ευχαριστω.

H ποινή είναι ένας μήνας εξαγοράσιμος δηλαδή 90 ευρώ. Αν δεν τελειώσεις το ΙΕΚ και στο 3ο εξάμηνο να φτάσεις πάλι θα έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής
Στέφανος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Στέφανος »

Δηλαδη η ποινη ειναι ενας μηνας και οχι 3, ανεξαρτητα του ποσο καιρος περασε απο τοτε που σταματησα τη σχολη?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες