Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από @xristos@ »

Παντα χρησιμευει το ρολοι και δεν παιζει ρολο ειτε Ε. Δ ειτε πεζικο...
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Psarakas »

Παιδιά καλησπέρα. Πιστολάκι μαλλιων βούρτσα τσατσάρα κοκαλάκια και τσιμπιδάκια επιτρέπετε να τα πάρω μαζί; Έχω μακρια μαλλια και φοβαμαι μην αδυνατησουν λόγο αγχους μεσα στον στρατο. Λιποζαν προφυλακτικα και σπερματοκτώνα επιτρέπονται η θέλουν συνταγη γιατρού; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπόρω να έχω τον ηλεκτρικό καταρακτη μαζι μου γιατι με βοηθαει να χαλαρώνω τα βραδια και συμβάλει θετικα με το feng shui μου. Όσο για νύχια δεν με πειράζει θα κανω ενα καλο μανικιουρ πεντικιουρ πριν την καταταξη και ενα πριν την ορκομωσια μην δείχνω ταλαιπωρημένος...

Παιδιά ψυχραιμία,
Δεν πηγαίνετε στον στρατο για να συνεχισετε την ζωουλα σας με μια μικρη παραλαγη. Δειτε το σαν μεγαλες διακοπες, ενα διαλημα απο την καθημερινοτητα σας. Εγω θα κόψω την κοτσίδα μου θα βάλω ξυραφι στο δέρμα μου για πρώτη φορα. Θα αποχωρηστω το pc internet κλπ κλπ και δεν πειραζει τόσο γιατι ξέρω οτι πολυ απλα αυτα θα τα εχω για την υπολοιπη ζωη μου. Ξεφυγετε λίγο απο την μούχλα σας δεν θα παθετε τιποτα. Τα λεω αυτα για να τα ακουω και εγω που μπαίνω σε 20 μερουλες. Χαλαρά δεν χρειάζετε να αγχονομαστε. Δεν παμε και στον πόλεμο ! Αιντε κολοψαρα ολα θα απολυθουμε και δεν θα το εχουμε καταλαβει.

Καλή θητεία, α... Και φυλάχτε λιγο νερο απο το πρώτο σας μπάνιο μεσα στο κεν για να τρωτε αργοτερα ψαροσουπα!
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikaji »

Psaraka αντίθετα εγώ πιστεύω ότι πάς στρατό και ουσιαστικά συνεχίζεις τη ζωή σου με τη διαφορά ότι προσαρμόζεσαι στα ωράρια του στρατού και δεν έχεις την άνεση να κάνεις ότι θες τη στιγμή που το θες. Και το ιντερνετ σου το έχεις και το pc σου το έχεις και την εφημερίδα σου την έχεις και ότι θες το έχεις. Σύμφωνοι ότι οι πρώτες μέρες στο κέντρο είναι μόνο λίγο δύσκολες όπου και όντως πρέπει να στερηθείς κάποια πράγματα αλλά και πάλι είσαι ακόμα ύπο δοκιμή και άρα πάνω κάτω όλα επιτρέπονται και χωρίς συνέπειες άμα σε πιάσουν.
TASOSL
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από TASOSL »

Psarakas έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Πιστολάκι μαλλιων βούρτσα τσατσάρα κοκαλάκια και τσιμπιδάκια επιτρέπετε να τα πάρω μαζί; Έχω μακρια μαλλια και φοβαμαι μην αδυνατησουν λόγο αγχους μεσα στον στρατο. Λιποζαν προφυλακτικα και σπερματοκτώνα επιτρέπονται η θέλουν συνταγη γιατρού; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπόρω να έχω τον ηλεκτρικό καταρακτη μαζι μου γιατι με βοηθαει να χαλαρώνω τα βραδια και συμβάλει θετικα με το feng shui μου. Όσο για νύχια δεν με πειράζει θα κανω ενα καλο μανικιουρ πεντικιουρ πριν την καταταξη και ενα πριν την ορκομωσια μην δείχνω ταλαιπωρημένος...

Παιδιά ψυχραιμία,
Δεν πηγαίνετε στον στρατο για να συνεχισετε την ζωουλα σας με μια μικρη παραλαγη. Δειτε το σαν μεγαλες διακοπες, ενα διαλημα απο την καθημερινοτητα σας. Εγω θα κόψω την κοτσίδα μου θα βάλω ξυραφι στο δέρμα μου για πρώτη φορα. Θα αποχωρηστω το pc internet κλπ κλπ και δεν πειραζει τόσο γιατι ξέρω οτι πολυ απλα αυτα θα τα εχω για την υπολοιπη ζωη μου. Ξεφυγετε λίγο απο την μούχλα σας δεν θα παθετε τιποτα. Τα λεω αυτα για να τα ακουω και εγω που μπαίνω σε 20 μερουλες. Χαλαρά δεν χρειάζετε να αγχονομαστε. Δεν παμε και στον πόλεμο ! Αιντε κολοψαρα ολα θα απολυθουμε και δεν θα το εχουμε καταλαβει.

Καλή θητεία, α... Και φυλάχτε λιγο νερο απο το πρώτο σας μπάνιο μεσα στο κεν για να τρωτε αργοτερα ψαροσουπα!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑ τον ηλεκτρικό καταράχτη λέει έγραψες φίλε χαχααχαχχα πολύ γέλιο!ΕικόναΕικόναΕικόνα

...
Psarakas
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Psarakas »

Nikaji αν πήγες η αν πας στρατό με τέτοιο σκεπτικό τοτε το μόνο σιγουρο ειναι πως το βαρέθηκες η θα το βαρεθείς γρήγορα. Όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς στο στατο να κάνεις την ζωούλα που κάνεις έξω άσχετα αν έχεις κάποια κομφόρ παραπάνω. Δεν θα σπαστουμε τώρα για βλακιες. Ειναι αποψη σου και είναι σεβαστή. Η δικη μου αποψη ειναι οτι εχεις μια ευκαιρία να ξεφύγεις απο την ρουτινα του πολίτη, και πρέπει να την αρπάξεις.
politis1988
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από politis1988 »

Καλησπερα δειτε των στρατο σαν τον μεγαλο αδερφο εμεις μπορει να μην εχουμε καμερες αλλα εχουμε σκοπιες και τους δοικητες. εμεις μπορει στο τελος να μην εχουμε χρηματικο επαθλο αλλα θα παρουμε την ροζαλια. μπορει να μην ειναι 3 μηνες αλλα 9. δεν καθομαστε σε ενα σπιτι χωρις τηλεωραση χωρις υπολογιστη με ιντερνετ. ενω αυτη καθονται χωρις αυτα. αυτη δεν εχουμε τα δικα τους ατομα κοντα. εμεις θα τα εχουμε σε καθε επσκεπτηριο. δειτε των στρατο σαν ενα παιχνιδι του μεγαλου αδερφου...
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από nikaji »

Psarakas έγραψε:Nikaji αν πήγες η αν πας στρατό με τέτοιο σκεπτικό τοτε το μόνο σιγουρο ειναι πως το βαρέθηκες η θα το βαρεθείς γρήγορα. Όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς στο στατο να κάνεις την ζωούλα που κάνεις έξω άσχετα αν έχεις κάποια κομφόρ παραπάνω. Δεν θα σπαστουμε τώρα για βλακιες. Ειναι αποψη σου και είναι σεβαστή. Η δικη μου αποψη ειναι οτι εχεις μια ευκαιρία να ξεφύγεις απο την ρουτινα του πολίτη, και πρέπει να την αρπάξεις.

Μέσα είμαι και έχεις δίκιο ποτέ δεν το έιδα σαν κάτι ενδιαφέρον αλλά όχι ότι δεν περνάω και καλά. Προσωπικα μου άρεσε η εργασία μου πριν μπω και σίγουρα θα προτιμούσα εκείνη τη ρουτίνα. Φυσικά και δεν θα σπαστείς για βλακείες απλά θέλω να σου πω ότι το γεγονός ότι πας στρατό δεν σημαίνει ότι θα καταφύγεις στην ασκητική ζωή και δεν θα έχεις επαφή με τον έξω κόσμο. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται κανείς (συμπεριλαμβανομένου και εμού προτού μπω). Ειδικά αν φροντίζει να είναι τυπικός στις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και τα κομφόρ του θα τα έχει έστω σε μικρότερη έκταση.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

politis1988 έγραψε:Καλησπερα δειτε των στρατο σαν τον μεγαλο αδερφο εμεις μπορει να μην εχουμε καμερες αλλα εχουμε σκοπιες και τους δοικητες. Εμεις μπορει στο τελος να μην εχουμε χρηματικο επαθλο αλλα θα παρουμε την ροζαλια. Μπορει να μην ειναι 3 μηνες αλλα 9. Δεν καθομαστε σε ενα σπιτι χωρις τηλεωραση χωρις υπολογιστη με ιντερνετ. Ενω αυτη καθονται χωρις αυτα. Αυτη δεν εχουμε τα δικα τους ατομα κοντα. Εμεις θα τα εχουμε σε καθε επσκεπτηριο. Δειτε των στρατο σαν ενα παιχνιδι του μεγαλου αδερφου...

Εικόνα Αυτη ειναι διασταση/οπτικη πλευρα για να δει καποιος την θητεια του, πετυχημενοΕικόνα

stathisvas
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από stathisvas »

politis1988 έγραψε: Καλησπερα δειτε των στρατο σαν τον μεγαλο αδερφο εμεις μπορει να μην εχουμε καμερες αλλα εχουμε σκοπιες και τους δοικητες. εμεις μπορει στο τελος να μην εχουμε χρηματικο επαθλο αλλα θα παρουμε την ροζαλια. μπορει να μην ειναι 3 μηνες αλλα 9. δεν καθομαστε σε ενα σπιτι χωρις τηλεωραση χωρις υπολογιστη με ιντερνετ. ενω αυτη καθονται χωρις αυτα. αυτη δεν εχουμε τα δικα τους ατομα κοντα. εμεις θα τα εχουμε σε καθε επσκεπτηριο. δειτε των στρατο σαν ενα παιχνιδι του μεγαλου αδερφου...
δεν εχεις καθόλου άδικο αδερφέ... Εικόνα Εικόνα
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Επάγγελμα: λοχαγος

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ »

Στις ειδικες δυναμεις επιτρεπεται η ξυριστικη μηχανη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις επιτρεπεται η ξυριστικη μηχανη;

Ναι αλλά δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Θέλουνε κόντρα ξύρισμα. Δέρμα μωρού.Εικόνα
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΕικόναΕικόνα
Nikos4
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nikos4 »

Greek_Army έγραψε:
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ έγραψε:Στις ειδικες δυναμεις επιτρεπεται η ξυριστικη μηχανη;

Ναι αλλά δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Θέλουνε κόντρα ξύρισμα. Δέρμα μωρού.Εικόνα

Ο αδελφός μου ήτανε στην 45η μοίρα καταδρομών στην Κύπρο και χρησιμοποιούσε ξυριστική μηχανή. Δεν του είπαν τίποτα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

35Η θα ήτανε. Εδώ όμως μιλάμε για την κατάταξη όχι για την μονάδα εκεί αλλάζουνε τα πράγματα μερικές φορές για καλό μερικές για κακόΕικόνα
ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δηλαδη στη μοναδα δε θα εχω προβλημα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης