LordThomas έγραψε:Ξερεις κανεις αν μπορει εποπ ερευνας πληροφορικης να παει στο κοσοβο;
Βύσμα υπάρχει;

LordThomas έγραψε:Ξερεις κανεις αν μπορει εποπ ερευνας πληροφορικης να παει στο κοσοβο;
αν αγαπας κατι ουτε βυσμα χρειαζεσαι ουτε τιποτα απλα κανε focus και μην ακους κανεναν... !LordThomas έγραψε:Ξερεις κανεις αν μπορει εποπ ερευνας πληροφορικης να παει στο κοσοβο;
OMEGA έγραψε:Εγω ξερω παιδια που πηγαν επειδη τους αρεσε και οχι για τα χρηματα
1. Η αποστολη στην αλβανια εχει καταργηθει.Antonis21 έγραψε:Θα σου μιλησω για τις Ειρηνευτικες Αποστολες που εχω εμπειρια και γνωση.
Οπως καθε στελεχος του ΕΣ, ετσι και οι ΕΠ. ΟΠ. Μπορουν να πανε σε τετοιες αποστολες. Αυτην την στιγμη, η Ελλαδα διατηρει Ειρηνευτικες Δυναμεις σε 3 χωρες. Κοσοβο, Αφγανισταν, Αλβανια.
Μπορεις παντα να δηλωσεις, αλλα αναλογα με το Οπλο και την Μοναδα που εισαι (και την αποστολη που επιθυμεις), αλλοτε ειναι ευκολο να σε παρουν, Αλλοτε δυσκολο (καποιες φορες και ακατορθωτο εαν δεν δικαιολογει την ειδικοτητα του η αποστολη) και σε ορισμενες περιπτωσεις πας και τσιμπιτος. Ο χρονος που καθεσαι εκει ποικοιλει,(Αφγανισταν 4 μηνες, Κοσοβο και Αλβανια απο 6 μηνες).
Οποιο στελεχος εχει παει σε αποστολη, απαγορευεται να ξαναπαει σε διαστημα μικροτερο των 12 μηνων σε οποιαδηποτε αποστολη εξωτερικου.
Για οποια αλλη πληροφορια μη διστασεις.
νομικα αυτα ισχυουν, αλλα ουσιαστικα δεν ισχυει τιποτα. Τον μαιο ειχα δηλωσει να παω στο κοσοβο με εναν εποπ 7η σειρα, πηραν αυτον κ δεν πηραν εμενα. Αυτος ειχε κλεισει οταν ηρθε το σημα (μαιο) 1 ετος στη μοναδα, αλλα οταν ειχε δηλωσει (μαζι μου) τον φεβρουαριο δεν ειχε δικαιωμα να δηλωσει γιατι ειχε 9 μηνες στη μοναδα. Κ φυσικα δνεας γινεται το 2011. Ολα θεμα βισματος ειναι.Brian Peppers έγραψε:Σαν εποπ μπορεις να πας σε αλβανια αφγανισταν και κοσοβο, μετα ομως απο ενα χρονο εποπ και με βαθμο αν δε κανω λαθος
βεβαιως κ παει, προσφατα ενας εποπ 6η σειρα ειχε παει (τωρα εχει γυρισει).alexiastr@ έγραψε:Φιλε μου να σε ρωτησω και κατι αλλο.ειμαι εποπ με ειδικοτητα πληρωμα ερπυστριοφορων αυτη η ειδικοτητα παει σε ειρηνευτικες αποστολες; Ευχαρισατω εκ των προτερων.
chLeo έγραψε:Εμείς οι Δόκιμοι μπορουμε να παμε σε ειρηνευτικη αποστολη;
Και αν ναι πως;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης