Λαθρομετανάστευση (παράνομοι / παράτυποι μετανάστες)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 7
Παράνομοι μετανάστες
Κοντα στο 9% απ οτι διαβασα.
Παράνομοι μετανάστες
Εντάξει σε περίοδο εκλογών θα υπάρξει πόλωση και θα συρρικνωθούν τα ποσοστά του
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Παράνομοι μετανάστες
Εγώ αυτό που ακούω είναι πως η Χρυσή Αυγή μπαίνει στο κοινοβούλιο!
Παράνομοι μετανάστες
Giannis Ni έγραψε:Εγώ αυτό που ακούω είναι πως η Χρυσή Αυγή μπαίνει στο κοινοβούλιο!
Και αυτό λόγω γενικότερου κλίματος. Με βάση τις δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή μπαίνουν 9 κόμματα στη Βουλή. Τα 5 υπάρχοντα + Ντόρα, Κουβέλης, Χ. Α, Οικολόγοι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παράνομοι μετανάστες
Πάντως η Χ. Α δεν νομίζω πως είναι καθόλου απίθανο να είναι στο κοινοβούλιο, εδώ στον Δήμο Αθηναίων πήρε 5%. Μάλλον ο κόσμος άρχισε και σοβαρεύεται...
Παράνομοι μετανάστες
Εγώ πιστεύω ότι στις επόμενες εκλογές θα έχουμε όντως αρκετά κόμματα στη Βουλή και κυβέρνηση πολλών κομμάτων. Η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος είναι πια απαγορευτική. Απλά μόλις δούμε ότι δεν τραβάει το πρόγραμμα (γιατί όλοι θα πλακώνονται μεταξύ τους στην κυβέρνηση) , τότε στις μεθεπόμενες εκλογές θα επανέλθουμε στον δικομματισμό
Παράνομοι μετανάστες
Νομίζω λύθηκε το θέμα με τους λαθρομετανάστες. Ο Ραγκούσης ζήτησε και η Ευρώπη να δεχτεί μερικούς, Όπως διαβάζω στα ΝΕΑ 
Τσάμπα ανησυχούσαμε τόσο καιρό Οι ευρωπαίοι θα σταθούν στο ύψος τους

Τσάμπα ανησυχούσαμε τόσο καιρό Οι ευρωπαίοι θα σταθούν στο ύψος τους
Παράνομοι μετανάστες
Χαχαχα ωραιος
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
- Επάγγελμα: XARAKIRI
- Επικοινωνία:
Παράνομοι μετανάστες
Επικοινωνιακο τρικ το τειχος στον Εβρο τελικα. Σιγα σιγα τους φερνουν ολο και πιο κοντα μας. Απορω παντως πως δεν εγινε η απογραφη του πληθυσμου στην Ελλαδα, αραγε για ποιον λογο?
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Παράνομοι μετανάστες
Νομιζω το Μαρτιο γινεται. Παντως καθυστερει πολυ υποπτα. Και στην τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα.
Παράνομοι μετανάστες
Λενε οτι ειναι πολυ πιθανον να ξεσηκωθουνε οι λαθρομεταναστες και να γινει χαμος στην Αθηνα... Και οτι αναμεσα τους ειναι πολλα μελη της αλ καιντα. Πιστευετε οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει; Και αν γινοταν θα εβγαινε ο στρατος στο δρομο να τους αντιμετωπισει; Τωρα με αυτα που γινονται στη Β. Αφρικη θα ερθουν και ποσοι αλλοι... Στο κεντρο η αναλογια ειναι 15 ξενοι 1 Ελληνας και ειμαι σιγουρος γι'αυτο. Εχει τυχει να περπατησω απο πεδιο του Αρεως και ολη την πατησιων σχεδον (για οσους ξερουν) και στο δρομο να ειναι μονο Αφρικανοι, Αφγανοι κ. Α μετα να μην φοβασαι; Μονο αν εισαι ο rambo
Παράνομοι μετανάστες
Οι λαθρομεταναστες θα μεζεψουν πολυ ξυλο αν σκεφτουν κατι τετοιο.(μπορει να ειναι και κατευθυνομενο βεβαια για εκτονωση των μαζων και αποπροσανατολισμος της κοινης γνωμης απο τα πραγματικα προβληματα)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Παράνομοι μετανάστες
Giouli έγραψε:Λενε οτι ειναι πολυ πιθανον να ξεσηκωθουνε οι λαθρομεταναστες και να γινει χαμος στην Αθηνα... Και οτι αναμεσα τους ειναι πολλα μελη της αλ καιντα. Πιστευετε οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει;
Η Αλ Κάιντα δεν πρόκειται να κανει τιποτα ποτε στην Ελλάδα.
Εχει πει οτι δεν μας πειράζουν.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παράνομοι μετανάστες
Black_Knight έγραψε:Giouli έγραψε:Λενε οτι ειναι πολυ πιθανον να ξεσηκωθουνε οι λαθρομεταναστες και να γινει χαμος στην Αθηνα... Και οτι αναμεσα τους ειναι πολλα μελη της αλ καιντα. Πιστευετε οτι κατι τετοιο θα μπορουσε να γινει;
Η Αλ Κάιντα δεν πρόκειται να κανει τιποτα ποτε στην Ελλάδα.
Εχει πει οτι δεν μας πειράζουν.
Αυτό από που προκύπτει; Πότε το είχε πει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης