Καψόνι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο καθένας τα ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Greek_Army έγραψε:Ο καθένας τα ξεχωρίζει με τον δικό του τρόπο.
ρε Greek ενταξει. Και εγω δοκιμος ημουνα στα τελειωματα και με εστελνε με 2 φανταρους να βαφω πολυβολεια. Τι να κανω; Να του πω ακυρο; Η να κατσω να κοιταω τους φανταρους που ηταν πιο αργοι απο την καθυστερηση;ΕικόναΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όχι αναγκαστηκά τα εκτελείς και εγώ πολλά έκανα χωρίς να γουστάρω και στράβωνα πολύ άσχημα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από dn24 »

προσωπικα μενω σε αυτο. Σωστο.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ILIAS KRITI έγραψε:
ρε Greek ενταξει. Και εγω δοκιμος ημουνα στα τελειωματα και με εστελνε με 2 φανταρους να βαφω πολυβολεια. Τι να κανω; Να του πω ακυρο; Η να κατσω να κοιταω τους φανταρους που ηταν πιο αργοι απο την καθυστερηση;ΕικόναΕικόνα
Ναι! εισαι η μαλλον θα ηθελες να ησουν Αξ. οποτε η αγγαρεια δε σε πιανει. Και αν σου ελεγαν τιποτα υποστιριζεις τους φανταρους. αν δεν μπορεσεις, λες οτι ηδη τους εχει βγαλει αναφερομενους για να καλυφθεις ο ιδιος.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Black_Knight »

Greek_Army έγραψε:Δουλειά του στρατιώτη είναι να βάψει το στρατόπεδο η να κόβει τα χόρτα. Πλάκα κάνουμε; Εμένα αν μου το λέγανε από την αρχή αυτό σιγά μην πήγαινα

Σαφώς και είναι δουλειά του

297ΙΜΑΚ έγραψε: Κι εγω τα εφαγα πλακα ειχαν!

Αμα θελει ο άλλος να σε τρελάνει στα καψωνια ξεχνάς το όνομα σου. Φοράς το σλιπάκι ανάποδα Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Black_Knight έγραψε:
Αμα θελει ο άλλος να σε τρελάνει στα καψωνια ξεχνάς το όνομα σου. Φοράς το σλιπάκι ανάποδα Εικόνα
Νεος στο Πευκο ειχα κατι Ηλιθιους νεους Ανθ/γους μου μολις ειχαν παρει τις πουλαδες τους κ τη λεγανε στους ΔΕΑ για το ποσες φορες εχουν πηδηξει... τες πα μας ειχαν κανει πολλα... παρα πολλα. Ας μην τσακωθουμε τωρα για το ποιος απο τους 2 μας εχει φαει περισσοτερο καψωνι...
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από Black_Knight »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Black_Knight έγραψε:
Νεος στο Πευκο ειχα κατι Ηλιθιους νεους Ανθ/γους μου μολις ειχαν παρει τις πουλαδες τους κ τη λεγανε στους ΔΕΑ για το ποσες φορες εχουν πηδηξει... Τες πα μας ειχαν κανει πολλα... Παρα πολλα. Ας μην τσακωθουμε τωρα για το ποιος απο τους 2 μας εχει φαει περισσοτερο καψωνι...

Δεν μίλησα για τον εαυτό μουΕικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από TEIN »

TΑ καψωνια στο στρατο εχουν τελειωσει, δυστυχως η ευτυχως. Ισως να πεφτει κανενα στην αρχη της θητειας...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Black_Knight έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:
Black_Knight έγραψε:
Νεος στο Πευκο ειχα κατι Ηλιθιους νεους Ανθ/γους μου μολις ειχαν παρει τις πουλαδες τους κ τη λεγανε στους ΔΕΑ για το ποσες φορες εχουν πηδηξει... Τες πα μας ειχαν κανει πολλα... Παρα πολλα. Ας μην τσακωθουμε τωρα για το ποιος απο τους 2 μας εχει φαει περισσοτερο καψωνι...
Δεν μίλησα για τον εαυτό μουΕικόνα
Ουτε κι εγω μιλησα για σενα Εικόνα
DasBoot
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: Μηχανικος

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από DasBoot »

Η μεγαλη διαφορα μεταξυ καψονιου και αγγαρειας ειναι οτι το καψωνι
συνηθως δεν εχει κανενα νοημα και γινεται μονο για να επιβληθει ο ανωτερος
στον στρατιωτη.

Ενα παραδειγμα, ενας πιτσιρικος που το επαιζε λιγο ιστορια στην μοναδα του
καθε μερα ηταν στις Καλλιοπες λογω του χαρακτηρα του. Ηταν ενα μιγμα
αργγαρειας με καψονι.

Προσωπικα δεν ειμαι κατα του να γινεται καψονι σε κατι κωλοπαιδα
που θελουν να το παιξουν και να κανουν οτι ηλιθιοτητα τους κατεβει
στο κεφαλι. Ομως το θεωρω πολυ ασχημο να κανεις καψονι σε κατι
παιδακια που ειναι τυπικοτατα αλλα ειναι ετσι κλειστα ησυχα ξερετε.
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Εγώ ήμουν πολύ τυπικός. Έφαγα πολλά καψώνια εξ αιτίας άλλων...
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από fideas emk »

Τα καψωνια πεφτουν (;) για στρωσιμο χαρακτηρα οπως λεει κι ο λοχιας ο 297αρης. Καμια φορα Ομως χωρις κανενα λογο. Πχ ο λοχαγος του λοχου μπορει να καψωναρει το λοχο γιατι κοιμοταν ο θαλαμοφυλακας. Απο την αλλη εχεις το μαλακα το λοχια που καψωναρει μονο και μονο επειδη ειναι παλιος αλλα ακομα και αυτο εχει τη λογικη του: Μπαινουν τα πραματα στη θεση τους για το ποιος εχει την ιεραρχια "μεσα".

Αγγαρεια και καψωνι δεν ειναι το ιδιο. Απορω ο Γκρικ αρμυ γιατι κολλαει! Οπως ειπαν και τα παιδια σωστα το καψωνι μπορει να εχει και τη μορφη αγγαρεια. Η διαφορα ειναι οτι δε χρειαζεται η δεδομενη αγγαρεια εκεινη τη στιγμη αρα γινεται καψωνι. Αλλα το καψωνι το κανονικο ειναι οπως το λεει ο λοχιας. Το γνησιο το οριτζιναλ ειναι το τελειως κουφο. Στη μοιρα υπηρχε και ομαδικο (κυριως) αλλα και ατομικο καψονι (κι ας λενε διαφορα οτι εχει καταργηθει). Απο μονιμους σε εφεδρους και απο εφεδρους σε εφεδρους... Το καψωνι περα απο τη μορφη της αγγαρειας εχει και τη μορφη της γυμναστικης (ΣΩΒΕ). Το τελειως ασκοπο καψωνι σπανια το ειδα (πριν μερικα χρονια αυτα). Αλλα καλυτερα το κουφο καψωνι παρα το ΣΩΒΕ και ειδικα απο μονιμο. Δε καταλαβαινω γιατι το ατομικο θεωρειται τοσο ταμπου. Εχω δει ομαδικα (και εχω παρει μερος Εικόνα) που ιδρωνεις μονο που τα βλεπεις...45 βαθμους στη σκια κωλοτουμπιδια, βαρελακια θεσεις για καμψεις στο τσιμεντο που εχει πανω απο 50 βαθμους μεσα στο ηλιο. Σπριντακια, λαγους, χελωνες, ολα, ερπειν (παντα αγαπημενο!) και οτι τραβαει η καρδια σας.
100ΑΡΙ

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από 100ΑΡΙ »

Γεια καθιστε εαν δεν Γουσταρω να κανω καψονι γι γιναιτε; Πιανομαι στα χερια; Γιατι εγω ρε φιλε δεν γουσταρω τον στρατο και να μου δινει διαταγες ο καθς μ@@ας δουλος δεν εγινα και δεν θα γινω σε κανεναν ειμαι που ειμαι απ'τη φυση μου νευρικος και λιγο τρελαμενος λιγο πιεση η κατι να μου πουνε θαγινει χαμος

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Καψόνι στο στρατό

Δημοσίευση από yandr »

Διαταγές θα παίρνεις μέχρι να πεθάνεις. Απλά δεν έχεις δουλέψει ακόμη γι' αυτό σου φαίνεται παράξενο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η διαδικασία της αναφοράς σε περίπτωση που γίνεται κάποιο καψώνι, αν και εγώ που υπηρέτησα πριν από 12 χρόνια δεν είδα κανένα κατά την διάρκεια της 23-μηνης θητείας μου.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες