Ελεύθερος χρόνος στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cake
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από cake »

Αμα εχω ελευθερο χρονο τι πρεπει να κανω για να περασει η ωρα και να μην βαρεθω;

_UGC_PCMaster7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ενδιαφέροντα: Mou Aresoun Oi H/Y Kai Ta Grigora Aytokinita.. Perisotero O Ipologistis Se Themata Asfalias I Kai Hacking..Kati Sxetiko Me To Linu
Επάγγελμα: TI SE NIAZEI?
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από _UGC_PCMaster7 »

Κανε καμια κάμψη ξέρω εγώ ; :D πάρε κανενα σταυρόλεξο να λύσεις... τάυλι σκάκι... Και στην ανάγκι τράβα μια να ισιχάσεις αχ0α0χ0α0χα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Περπάτημα και συζήτηση με τους υπόλοιπους.

Από εκεί και πέρα, ανάλογα με το στρατόπεδο μπορείς να πιεις έναν καφέ, να παίξεις κανένα ηλεκτρονικό, λίγο Internet και αν είσαι πραγματικά τυχερός βιβλιοθήκη και γυμναστήριο.

Ωστόσο ο ελεύθερος χρόνος δεν θα πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα. Θα βρουν τρόπους να σε απασχολήσουν στο ΚΕΝ.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

yandr έγραψε:περπάτημα και συζήτηση με τους υπόλοιπους.
+1

MrGeo5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από MrGeo5 »

Παιδιά πάντα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στο στρατό. Πολλές φορές... Βαριέσαι που ζεις, ιδίως όταν παλιώνεις. Πάντα να θυμάστε ότι εν πολλοίς είναι ένα μεγάλο θέατρο...
Snakas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Snakas »

Μπορεί να έχει κάποιος μαζί του βιβλία ή άλλα προσωπικά αντικείμενα για να περνάει την ώρα του;

Με το ίντερνετ τι παίζει; Έχει κάπου όπου θα μπορώ να πηγαίνω για να μπω μαζί με άλλους ή θα πρέπει να έχω κάνα κινητό στη ζούλα;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Snakas έγραψε:Μπορεί να έχει κάποιος μαζί του βιβλία ή άλλα προσωπικά αντικείμενα για να περνάει την ώρα του;

Με το ίντερνετ τι παίζει; Έχει κάπου όπου θα μπορώ να πηγαίνω για να μπω μαζί με άλλους ή θα πρέπει να έχω κάνα κινητό στη ζούλα;

Εννοείται ότι μπορείς να έχεις προσωπικά αντικείμενα μαζί σου για να περνάει η ώρα σου τον ελέυθερο χρόνο που θα σας δίνεται. Ίντερνετ δεν υπάρχει, παρά μόνο μέσω 3G απο το κινητό σου ή σε νετάκια στις εξόδους σου.
Άβαταρ μέλους
Stauros
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Stauros »

D.Y.K έγραψε:
Snakas έγραψε:Μπορεί να έχει κάποιος μαζί του βιβλία ή άλλα προσωπικά αντικείμενα για να περνάει την ώρα του;

Εννοείται ότι μπορείς να έχεις προσωπικά αντικείμενα μαζί σου για να περνάει η ώρα σου τον ελέυθερο χρόνο που θα σας δίνεται. Ίντερνετ δεν υπάρχει, παρά μόνο μέσω 3G απο το κινητό σου ή σε νετάκια στις εξόδους σου.

Οι σχολες ΔΕΑ εχουν ιντερνετ, εγω που ημουν στην σεαπ ειχαμε υπολογιστες μεσα, την ωρα ηταν 20 λεπτα Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Stauros έγραψε:

Οι σχολες ΔΕΑ εχουν ιντερνετ, εγω που ημουν στην σεαπ ειχαμε υπολογιστες μεσα, την ωρα ηταν 20 λεπτα Εικόνα

Δεν μου ανέφερε ο φίλος πιο πάνω ότι ενδιαφέρεται για ΔΕΑ, συνεπώς του απάντησα με βάση τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων αλλά και τις μονάδες στην Ελλάδα (εξαιρούνται οι μονάδες της ΕΛΔΥΚ).

- Οι σχολές (όπως πχ η ΣΕΑΠ) , είναι αλλού παπά ευαγγέλιο Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kappa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kappa »

Να μελετησεις στο στρατο γινεται ;

Δεν εννοω σοβαρο διαβασμα, αλλα τουλαχιστο να κανω και καμια επαναληψη, μην ξεχασω και αυτα που ηξερα

Άβαταρ μέλους
Kostas17

Δημοσίευση από Kostas17 »

kappa έγραψε:Να μελετησεις στο στρατο γινεται ;

Δεν εννοω σοβαρο διαβασμα, αλλα τουλαχιστο να κανω και καμια επαναληψη, μην ξεχασω και αυτα που ηξερα

Nαι, στον ελευθερο χρονο κανεις οτι θες. Στα ΚΕΝ μονο σε ζαλιζουν αν δουν κανα psp η κανα περιοδικο.

Καλο και το διαβασμα και τα ηλεκτρονικα και η παρλα, αλλα να θυμασαι οτι ο υπνος μειωνει τη θητεια Εικόνα

Christoforos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Christoforos »

Παιδιά καλησπέρα! Να σας ρωτήσω, στα ΚΕΝ, πότε έχεις ελεύθερο χρόνο; Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Με τις τούρκικες, ούτε στο χέσιμο δεν θα μπορούμε να διαβάζουμε Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Christoforos έγραψε:Παιδιά καλησπέρα! Να σας ρωτήσω, στα ΚΕΝ, πότε έχεις ελεύθερο χρόνο; Ευχαριστώ!

14.00-15.45 και 19.30-22.00

δεν ξέρω αν έχει αλλάξει από το 2008

kkk1
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από kkk1 »

Καλησπέρα σας, τελειώνω φέτος με το πανεπιστήμιο και αποφάσισα αφού το έψαξα αρκετά και πήρα απόψεις από καθηγητές πως είναι καλύτερο να πάω στρατό πριν φύγω για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Είμαι 21 ετών και πιστεύω είναι και καλή ηλικία να μπώ από τώρα διότι εάν μετά δημιουργηθούν επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχω πρόβλημα.

Η απορία μου αφορά περισσότερο το διάβασμα μέσα στον στρατό, επειδή γενικά με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με έρευνα πάνω στον τομέα μου και μου αρέσει υπερβολικά το διάβασμα, σκέφτομαι πριν μπω να φέρω μαζί μου βιβλία για να τα διαβάζω στον ελεύθερό μου χρόνο. Πιο συγκεκριμένα:

1. Πιστεύετε πως είναι δυνατό αυτό να γίνει; Έχω ακούσει άσχημα πράγματα του στυλ κλέβουν πράγματα και άλλα διάφορα, ισχύει κάτι τέτοιο; Θα μπορούσα πχ να φυλάω τα βιβλία μου σε ειδικό μέρος μέσα στον στρατό για να είμαι σίγουρος πως δεν θα τα κλέψει κάποιος;

2. Στον ελεύθερό μου χρόνο θα μπορούσα να πάω σε ειδικό χώρο (πχ βιβλιοθήκη) για να διαβάσω; Φαντάζομαι στον στρατό δεν ασχολείσαι μόνο με στρατιωτιά όλη μέρα αλλά δίνονται και διαλλείματα κάθε ημέρα έτσι;

3. Σε περίπτωση που με στείλουν μακριά από τον τόπο μου και ζητήσω κάποια άδεια από τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, θα μπορούσα σε αυτήν να μείνω μέσα στον στρατό αντί να φύγω σπίτι αλλά παράλληλα να διαβάζω και να ασχολούμαι με πράγματα που έχουν σχέση με έρευνα στον τομέα μου;

4. Υπάρχει πρόσβαση σε υπολογιστές μέσα στον στρατό ή σε περίπτωση που θα ήθελα κάτι τέτοιο θα πρέπει να πηγαίνω σε net cafe;

5. Γενικά οι διοικητές του στρατού επιτρέπουν στον ελεύθερό σου χρόνο να κάνεις ο, τι επιθυμείς ή πχ αν δουν ότι έχεις ελεύθερο χρόνο και θέλεις να διαβάσεις θα σου πουν να κάνεις αγγαρείες;

6. Στις σκοπιές μπορεί να διαβάσει κάποιος βιβλία;

Και κάτι έξτρα,

7. Επειδή σκέφτομαι να μπω τον Νοέμβριο και όχι Αύγουστο για να έχω φτιάξει τα χαρτιά για το μεταπτυχιακό, πότε πρέπει να κάνω την αίτηση; Ισχύει πως γίνεται 4 μήνες πριν;

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά ο κυριότερος λόγος που δεν μου αρέσει ο στρατός είναι διότι πιστεύω πως δε θα μπορέσω να ασχοληθώ με αυτό που μου αρέσει πραγματικά παράλληλα, για αυτό θέλω να σιγουρευτώ εάν αυτό ισχύει τελικά ή όχι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες