Απορία για αστυνομική ταυτότητα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cake
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από cake »

Καταταχτηκα την περασμενη βδομαδα και ορκιστηκα σε περιπτωση που εχω την στρατιωτικη μου ταυτοτητα και διαπιστωσω οτι χαθηκε η αστυνομικη μου ταυτοτητα τι να κανω; θα υπαρξουν σοβαρες επιπτωσεις; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Επειδή λείπουν κάποια σημεία στίξης, αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς και ποιο είναι το πρόβλημα.

Θες να ξαναπροσπαθήσεις;
_UGC_PCMaster7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Mou Aresoun Oi H/Y Kai Ta Grigora Aytokinita.. Perisotero O Ipologistis Se Themata Asfalias I Kai Hacking..Kati Sxetiko Me To Linu
Επάγγελμα: TI SE NIAZEI?
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από _UGC_PCMaster7 »

Ελα σειρά την αστυνομική ταυτότητα την έχει ι μονάδα εκπαίδευσης σου αν δεν κάνω λάθος... θα στην δώσουν όταν απολυθείς τώρα θα έχεις μόνο την στρατιοτική ταυτότητα σου. διόρθωσε με yandr αν κάνω λάθος
cake
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από cake »

cake έγραψε: Καταταχτηκα την περασμενη βδομαδα στο Μεσολογγι, ορκιστηκα και χθες γυρισα σπιτι Με αδεια με μια προσωρινη στρατιωτικη ταυτοτητα. Κοιταξα τα πραγματα μου και προσεξα οτι λειπει Η αστυνομικη ταυτοτητα και δεν θυμαμαι αμα την παρεδωσα ή οχι. αν η αστυνομικη μου ταυτοτητα χαθηκε τι θα κανω; θα υπαρξουν σοβαρες επιπτωσεις στο στρατοπεδο; Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Την αστυνομική ταυτότητα την παρέδωσες.

Σε κάθε περίπτωση, η μοναδική σου ταυτότητα πλέον είναι η στρατιωτική και την πολιτική θα την χρησιμοποιήσεις μετά την απόλυσή σου.

Εάν την έχασες, απλά θα βγάλεις καινούρια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες