Προβλήματα στο forum
Προβλήματα στο forum
Δοκίμασε να διαγράψεις τα cookies και μετά να κάνεις πάλι login.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
- Επικοινωνία:
Προβλήματα στο forum
Λοιπον καλησπερα σας. Οταν επιλεγω την επιλογη "προσθεστε γραφικο" κανω upload μια εικονα και μολις παταω αποδοχη, μου βγαζει μια ειδοποιηση "λαθος κατα τη προσθηκη του αντικειμενου", κ αναγκαζομαι να ξανα κανω upload την εικονα κ τη δευτερη φορα τη δεχεται. Αυτο μου συμβαινει παντα.επισης κατι αλλο, οταν παταω (αφου εχω επιλεξει το κειμενο) την επιλογη "προς τα μεσα" ποτε δεν μου δουλευει η επιλογη αυτη οταν αναρταται το μηνυμα μου. Να σας επαναλαβω οτι χρησιμοποιω τον google chrome.
Προβλήματα στο forum
Ως προς το δεύτερο υπάρχει ένα θέμα με τον Chrome. Δεν ξέρω που ακριβώς οφείλεται και επειδή δεν είναι σημαντικό το έχω ψιλοαφήσει.
Για το πρώτο, δοκίμασε πριν ανεβάσεις την φωτογραφί να κάνεις ένα κλικ σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο κείμενο. Πάλι με τον Chrome έχει να κάνει νομίζω.
Για το πρώτο, δοκίμασε πριν ανεβάσεις την φωτογραφί να κάνεις ένα κλικ σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο κείμενο. Πάλι με τον Chrome έχει να κάνει νομίζω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
- Επικοινωνία:
Προβλήματα στο forum
yandr έγραψε:Ως προς το δεύτερο υπάρχει ένα θέμα με τον Chrome. Δεν ξέρω που ακριβώς οφείλεται και επειδή δεν είναι σημαντικό το έχω ψιλοαφήσει. Για το πρώτο, δοκίμασε πριν ανεβάσεις την φωτογραφί να κάνεις ένα κλικ σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο κείμενο. Πάλι με τον Chrome έχει να κάνει νομίζω.
ευχαριστω για την απαντηση

Προβλήματα στο forum
Έχω προσέξει ότι δεν μπορείς να επεξεργαστείς ένα μήνυμά σου σε ένα θρεντ, αν έχεις ποστάρει στο ίδιο θρεντ κι Άλλο μήνυμα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Προβλήματα στο forum
Το έχουμε ξαναπεί. Αν υπάρχει άλλο μήνυμα από κάτω δεν μπορείς να το επεξεργαστείς. Έγινε γιατί ορισμένοι χρήστες πήγαιναν και 'διόρθωναν' τα μηνύματά τους ή τα έσβηναν τελείως.
Προβλήματα στο forum
ΟΚ. Δεν το είχα προσέξει ότι είχε ξαναειπωθεί
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Προβλήματα στο forum
Γιατί πρέπει να μπαίνω με τη δεύτερη προσπάθεια κάνοντας refresh στη σελίδα; 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Προβλήματα στο forum
Εμένα συνήθως μου βγάζει αυτό "Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης" η " Η σελίδα δεν έχει περιεχόμενο" αυτό γίνεται από χτες.
Προβλήματα στο forum
Και με εμένα μία απ'τα ίδια απο χθές. 

- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Προβλήματα στο forum
Αντε να φτιαχθει μου εχουν σπασει τα νευρα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: Μηχανικάρα
Προβλήματα στο forum
Παιδες σιγα μην ανχωνεστε, εμενα μου το πεταει καθε φορα που μπαινω για 1η φορα απ το bookmark μετα αντε 1 στις 20 φορες που θα αλλαξω σελιδα σε ενα θεμα. Δεν θα παθουμε και τιποτα αν κανουμε 1 refresh και στο κατω κατω αξιζει να κανεις υπομονη απ την στιγμη που μαθαινεις οτι θες εδω μεσα 

Προβλήματα στο forum
Το τελευταίο 24-ωρο το site αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς η εταιρεία φιλοξενίας δεχόταν denial of service attacks στον συγκεκριμένο server που είμαστε και εμείς.
Τα προβλήματα μάλλον επιλύθηκαν και ελπίζω να μην επαναληφθούν (σύντομα)
Τα προβλήματα μάλλον επιλύθηκαν και ελπίζω να μην επαναληφθούν (σύντομα)
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Προβλήματα στο forum
Ευχαριστω τους διαχειριστες για την γρηγορη αποκατασταση του προβληματοσ
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Προβλήματα στο forum
Βγαλτε ρε παιδια το facebook και το twitter απο τα δεξια! Ειναι μπροστα σε επιλογες και κριβει και λεξεις καμια φορα. Βαλτε το αριστερα π εχει χωρο ή καπου αλλου. Ευχαριστω
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες