Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αποστολή:21/Σεπτεμβρίου/2010 ώρα 20:08 Ποιο έγκυρο δεν γίνεται

KTM έγραψε:Καλησπερα σε ολουσ. Γραφω εδω για να ξεκαθαρισω σε ολους που δεν γνωριζουν οτιδηποτε για μονιμος στις ειδικες δυναμεισ, με αφορμη ενα παιδι πιο πανω που τα εχει κανει που... Να!

για να γινεις μονιμος του στρατου η των καταδρομων μπορεις μεσω σχολων, δλδ σσε κ σμυ, ειτε μεσω εποπ-και παλιαοτερα εμθ (εθελοντης μακρας θητειασ).

τωρα παμε στο σημανιτκο κομματι... Κανεις δεν γινετε στελεχος των καταδρομων με τιν μια αφου τελιοσει η σχολη του, η αφου μπει στο στρατο μεσο εποπ.ολοι μα ολοι αρχικα ειναι στελεχη του στρατου ξηρασ!

οσοι τελιωσουν σχολη πρωτα πρεπει να παρουν οπλο! αυτο πρακτικα σημαινει να διαλεξουν αν θα ειναι για παραδειγμα ανθυπολοχαγοι (και ολοι οι μετεπειτα βαθμοι) του πεζικου ή του πυροβολικου ή των διαβιβαστω ή του τεχνικου ή του μηχανικου κ. Ο. Κ ! Οποτε εκπαιδευοντε σε οπλο πρωτα καπιους μηνεσ. Π. Χ. Οι περισσοτεορι εινια του πεζικου γιατι εινια πιο ευκολο θεωρητικα κ πανε για 9 μηνες μετα απο την σχολη (σσε ή σμυ) στην χαλκιδα για να παροθν οπλο που λεμε. Το οπλο φαινεται στο δεξι μερος του γιακα οπως φοραμε το χιτωνιο κ στα αριστερα οπως το βλεπει ενας αλλοσ. Μετα απο αυτο κ αφου ο νεος ανθυπολοχαγος ή μονιμος λοχιας ειναι σε καποια μοναδα του πεζικου δηλωενει οτι θελει να εκπαιδευτη με το επομενο σχολειο καταδρομων, για να γινει στελεχος τον καταδρομων. Το σχολειο εινια 4 μηνες (κεαπ). Μετα απο αυτο γινεται καποιος στελεχως των καταδρομων. Φυσικα ακολουθουν κ αλλα σχολεια υποχρεωτικα οπως αλεξιπτωτιστων, κεοαχ κ. Ο. Κ.

για τους εποπ και του εμθ ισχυει οτι μετα την βασικη εκπαιδευση σαν δεκανει, αφου δλδ προσληφθουν, δηλωνουν για να περασουν το σχολειο αφου κ αυτη ενδιαμεσα παρουν οπλο, που λεμε.

κανενα στελεχως καταδρομων δεν καθετε χαλαρα σε γραφειο. Γινετε κ αυτο αλλα σημετεχουν σε γυμναστικες παντα κ σε ασκησεις παντα. Ολοι για παραδειγμα κανουνν μια 50αρα τον χρονον. Αυτο προβλεται. Κ σε ολες τις ασκησεις περνουν μερος κανονικα μαζι με φανταρουσ.

μετα απο λοχαγοι και ταγματαρχες χαλαρωνουν, οπως ειπε το παιδι πιο πανω (αλλα κ παλι κανουν καποιες γυμναστικες κ ασκησεις κατα βουληση). Οι υπολοχαγοι για πραδειγμα τρονε πακετο.

για τα στελεχοι απο σμυ, χαλαρωνουν μετα απο αρχιλοχιες κ ανθυπασπιστεσ. Κ παλι αναλογα την θεση.

αυτα κ ελπιζω να βοηθησα για να ξερετε την διαδικασια. Για ολουσ.

οσο για ουκ τα στελεχη πλεον μονο του ναυτικου μπορουν να περνανε τα σχολεια. Ετσι εμαθα. Η διαδικασια μεχρι προτινος ητανε οτι μετα απο ολα τα παραπανω τα στελεχη δηλωνουν οτι θελουν τα περασουν το σχολειο για να παρουν βατραχοπουλαδα.(ολων των σωματων αλλα κυριως οι καταδρομεις λογο κα... Ασ!).

εκτος απο οσους μπουν αμεσως ναυτικο οποτε πανε με την μια (αυτο ισχυει για τους εποπ στο ναυτικο)

αυτα! ΄-)

...
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από POLITHS »

Greek_Army έγραψε:Αποστολή:21/Σεπτεμβρίου/2010 ώρα 20:08 Ποιο έγκυρο δεν γίνεται

KTM έγραψε: Καλησπερα σε ολουσ. Γραφω εδω για να ξεκαθαρισω σε ολους που δεν γνωριζουν οτιδηποτε για μονιμος στις ειδικες δυναμεισ, με αφορμη ενα παιδι πιο πανω που τα εχει κανει που... Να!

για να γινεις μονιμος του στρατου η των καταδρομων μπορεις μεσω σχολων, δλδ σσε κ σμυ, ειτε μεσω εποπ-και παλιαοτερα εμθ (εθελοντης μακρας θητειασ).

τωρα παμε στο σημανιτκο κομματι... Κανεις δεν γινετε στελεχος των καταδρομων με τιν μια αφου τελιοσει η σχολη του, η αφου μπει στο στρατο μεσο εποπ.ολοι μα ολοι αρχικα ειναι στελεχη του στρατου ξηρασ!

οσοι τελιωσουν σχολη πρωτα πρεπει να παρουν οπλο! αυτο πρακτικα σημαινει να διαλεξουν αν θα ειναι για παραδειγμα ανθυπολοχαγοι (και ολοι οι μετεπειτα βαθμοι) του πεζικου ή του πυροβολικου ή των διαβιβαστω ή του τεχνικου ή του μηχανικου κ. Ο. Κ ! Οποτε εκπαιδευοντε σε οπλο πρωτα καπιους μηνεσ. Π. Χ. Οι περισσοτεορι εινια του πεζικου γιατι εινια πιο ευκολο θεωρητικα κ πανε για 9 μηνες μετα απο την σχολη (σσε ή σμυ) στην χαλκιδα για να παροθν οπλο που λεμε. Το οπλο φαινεται στο δεξι μερος του γιακα οπως φοραμε το χιτωνιο κ στα αριστερα οπως το βλεπει ενας αλλοσ. Μετα απο αυτο κ αφου ο νεος ανθυπολοχαγος ή μονιμος λοχιας ειναι σε καποια μοναδα του πεζικου δηλωενει οτι θελει να εκπαιδευτη με το επομενο σχολειο καταδρομων, για να γινει στελεχος τον καταδρομων. Το σχολειο εινια 4 μηνες (κεαπ). Μετα απο αυτο γινεται καποιος στελεχως των καταδρομων. Φυσικα ακολουθουν κ αλλα σχολεια υποχρεωτικα οπως αλεξιπτωτιστων, κεοαχ κ. Ο. Κ.

για τους εποπ και του εμθ ισχυει οτι μετα την βασικη εκπαιδευση σαν δεκανει, αφου δλδ προσληφθουν, δηλωνουν για να περασουν το σχολειο αφου κ αυτη ενδιαμεσα παρουν οπλο, που λεμε.

κανενα στελεχως καταδρομων δεν καθετε χαλαρα σε γραφειο. Γινετε κ αυτο αλλα σημετεχουν σε γυμναστικες παντα κ σε ασκησεις παντα. Ολοι για παραδειγμα κανουνν μια 50αρα τον χρονον. Αυτο προβλεται. Κ σε ολες τις ασκησεις περνουν μερος κανονικα μαζι με φανταρουσ.

μετα απο λοχαγοι και ταγματαρχες χαλαρωνουν, οπως ειπε το παιδι πιο πανω (αλλα κ παλι κανουν καποιες γυμναστικες κ ασκησεις κατα βουληση). Οι υπολοχαγοι για πραδειγμα τρονε πακετο.

για τα στελεχοι απο σμυ, χαλαρωνουν μετα απο αρχιλοχιες κ ανθυπασπιστεσ. Κ παλι αναλογα την θεση.

αυτα κ ελπιζω να βοηθησα για να ξερετε την διαδικασια. Για ολουσ.

οσο για ουκ τα στελεχη πλεον μονο του ναυτικου μπορουν να περνανε τα σχολεια. Ετσι εμαθα. Η διαδικασια μεχρι προτινος ητανε οτι μετα απο ολα τα παραπανω τα στελεχη δηλωνουν οτι θελουν τα περασουν το σχολειο για να παρουν βατραχοπουλαδα.(ολων των σωματων αλλα κυριως οι καταδρομεις λογο κα... Ασ!).

εκτος απο οσους μπουν αμεσως ναυτικο οποτε πανε με την μια (αυτο ισχυει για τους εποπ στο ναυτικο)

αυτα! ΄-)

...
ολα σωστα φιλε μου μεχρι εκει που υπογραμιζω. Το σχολειο βατραχανθρωπων μπορουν να το περασουν και στελεχη του στρατου ξηρας με την προυποθεση οτι ειναι καταδρομεις και εχουν περατωσει με επιτυχια Τα βασικα σχολεια ειδικων δυναμεων επισης μπορουν να το περασουν και τα στελεχη της αεροποριας τα οποια υπηρετουν στην 31 μεεδ. Τέλος οσα Στελεχη δεν επιθυμουν να πανε στο σχολειο υ/κ του ναυτικου μπορουν να φοιτησουν στο νεο σχολειο εκπαιδευσης υ/κ του στρατου ξηρας το οποιο διεξαγεται με μεριμνα της γεσ/δεδ και η διαρκεια του ειναι 3,5 μηνες. Οσα στελεχη αποφοιτουν απο αυτο το σχολειο δεν διαφερουν σε τιποτα απο αυτους που αποφοιτουν απο το σχολειο υ/κ του ναυτικου εκτος απο το διακριτικο που φερουν Στην στολη Το οποιο ειναι διαφορετικο. Ευχαριστω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

TΟ τελευταίο να σου πω την αληθεία δε το πρόσεξα.Εικόνα
KostasSSE
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από KostasSSE »

Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο πουεχω σκεφτει (αποκατασταση μου) ειναι σωστο... Ξεκιναω με ΣΣΕ οπλα και στο τελος του 4 ετους δηλωνω πεζικο. Περναω πεζικο και ξεκινω με τα σχολεια των καταδρομων (Ε. Δ θελω). Τελος περναω και την σχολη των ΕΤΑ και πηγαινω στους ΟΥΚ (μεχρι εδω σωστα τα εχω πει; Μηπως μπορω να παραληψω σχολεια και να παω απο το σχολειο καταδρομων στο σχολειο των ΕΤΑ και μετα ΟΥΚ;) Υστερα σκεφτομαι να υπηρετησω στους ΟΥΚ για 1-2 χρονια (γινετε και αυτο; Το λιγοτερο που μπορω να κατσω ποσο ειναι; Το μεγαλυτερο διαστημα;) και αφου τελειωσω τα δυο ατα χρονια παω στους ΕΤΑ...
Που μπορω να βρω πληροφοριες για την επαγγελματικη αποκατασταση των τελειοφοιτων της ΣΣΕ (μονο οπλα)
Ευχαριστω.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Γιατί βλέπεις τόσο μακροπρόθεσμα; Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
KostasSSE

Δημοσίευση από KostasSSE »

Μπορειςνα μου απαντησεις στο ερωτημα που εθεσα και μετα το βλεπουμε και αυτο;
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

KostasSSE έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο πουεχω σκεφτει (αποκατασταση μου) ειναι σωστο... Ξεκιναω με ΣΣΕ οπλα και στο τελος του 4 ετους δηλωνω πεζικο. Περναω πεζικο και ξεκινω με τα σχολεια των καταδρομων (Ε. Δ θελω).
Ευχαριστω.

Αυτα ειναι τα μόνα σωστα απο αυτα που ειπες... Εχουν γραφτει αρκετες φορες στο φορουμ οι διαδικασιες εκπαιδευσης των αξιωματικων στις Ε. Δ. ριξε μια ματια και θα ξεμπλεχτεις αμεσως!
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

KostasSSE έγραψε:Μπορειςνα μου απαντησεις στο ερωτημα που εθεσα και μετα το βλεπουμε και αυτο;

Γιατι δεν ακους εμένα πρώτα;
Ειναι παρα πολύ νωρίς να κάνεις τέτοιες σκέψεις.
Μπαίνουν στην Σχολή άτομα με σημαίες Καταδρομών στα σπίτια τους και σε 2 μέρες έχουν παραιτηθεί.

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

Δε πρεπει να παει καποιος στη σχολη πεζικου πρωτα; Μετα τη ΣΣΕ?
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

roverr24 έγραψε:Δε πρεπει να παει καποιος στη σχολη πεζικου πρωτα; Μετα τη ΣΣΕ;

Σωστά, στην Χαλκιδα...
anonymious

Δημοσίευση από anonymious »

exousiasths έγραψε:Ναι υπάρχουν εξτρα αθλητικές διαδικασιές οι οποιές δεν εινε τπτ το ιδιαιτερο και δεν χρειάζεται να φοβάσαι για αυτές. Θυμάμαι μόνο οτι πρέπει να κανεις 1600 m σε λιγότερο απο 7 λεπτά 20 πους απς 50 κοιλιακους ελξεις σε μονοζυγο και κατι αλλα αλλα μην ανησυχείς...

Σε 7 λεπτά όλα αυτά;

Επίσης, αν μπορει καποιος ας μου πει τον μισθο αξιωματικου Ε. Δ. Αν μπαινεις απο ΣΣΕ και τι πρεπει να κανεις σε σχεση με την αθλητικη εξεταση;

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Θα Ήθελα Να σας Κάνω Κάποια Ερωτήματα Βέβαια Έχω δει τις Προηγούμενες Σελίδες και Άλλες Ιστοσελίδες Αλλά Δεν έχω βγάλει άκρη. Επίσης θα σας παρακαλούσα να μην με Στείλετε Σε κάποιο Άλλο Ιστολογιο ή σελίδα Αλλά Να μου Απαντήσετε Ευθέως Τα Εξής Ερωτήματα:

Από ΣΣΕ [ Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ] μπορώ να μπω στις Ε. Δ.[ Ειδικές Δυνάμεις ] σε όποιον κλάδο θέλω;

Ποιες οι Προϋποθέσεις Για Ε. Δ. Καταδρομείς, Πεζοναύτες

Ποιοι οι Κλάδοι Ε. Δ.

Ποιος ο Μισθός Για Καταδρομείς, Πεζοναύτες

Και ποια τα Αξιώματα Ε. Δ.

Μιλάω Πάντα Για Αξιωματική Ένταξη Στις Ε. Δ. Και θα Σας Παρακαλούσα Αν Μπορείτε Να Απαντήσετε Αναλυτικά Τις Παραπάνω Ερωτήσεις.

Τα μόνιμα στελέχη που δηλώνουν στις Ειδικές Δυνάμεις περνούν επιπλέον εκπαίδευση στο Κ. Ε. Α. Π. σε αντικείμενα όπως διέλευση κωλυμάτων, ορεινό αγώνα, καταδρομικές επιχειρήσεις, προχωρημένα εκρηκτικά και καταστροφές, απόδραση-διαφυγή-επιβίωση, συνεχίζουν στο K.E.O.A.X. στη δράση και διαβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές, ενώ περνούν άλλα σχολεία, όπως Πληροφοριών, Ξένων Γλωσσών, Ελεύθερης Πτώσης, Αρχηγών Ρίψης, Νέων Όπλων κ. Λπ.

Έχουν επίσης την ευκαιρία, να εκπαιδευτούν στο Διεθνές Σχολείο Περιπόλων Μακράς Ακτίνας Δράσης (ILRRP) στη Γερμανία, σε αντικείμενα όπως περίπολα αναγνώρισης μακράς ακτίνας δράσης, επιβίωση, αγώνα εκ του συστάδην, προχωρημένη παροχή πρώτων βοηθειών, αναγνώριση όπλων και υλικών, εκπαίδευση σε ξένα όπλα κ. Λπ. Το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης εκεί είναι πολύ υψηλό. Εκπαιδευτικές αποστολές στο εξωτερικό πραγματοποιούνται και σε σχολεία άλλων χωρών, όπως στις ΗΠΑ (Ranger Indoctrination Program), στη M. Βρετανία (SAS) , Γαλλία, Βέλγιο και αλλού, με μεγαλύτερη ή μικρότερη συχνότητα.

Ακόμα μια ερώτηση: Τι πρέπει να περάσω για να ακολουθήσω την παραπάνω εκπαίδευση; Ενοώ Καταδρομέας, Πεζοναύτης τι από όλα αυτά;

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Πολίτης έγραψε: Θα Ήθελα Να σας Κάνω Κάποια Ερωτήματα Βέβαια Έχω δει τις Προηγούμενες Σελίδες και Άλλες Ιστοσελίδες Αλλά Δεν έχω βγάλει άκρη. Επίσης θα σας παρακαλούσα να μην με Στείλετε Σε κάποιο Άλλο Ιστολογιο ή σελίδα Αλλά Να μου Απαντήσετε Ευθέως Τα Εξής Ερωτήματα:

Από ΣΣΕ [ Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ] μπορώ να μπω στις Ε. Δ.[ Ειδικές Δυνάμεις ] σε όποιον κλάδο θέλω;

Ποιοι οι Κλάδοι Ε. Δ.

Μιλάω Πάντα Για Αξιωματική Ένταξη Στις Ε. Δ. Και θα Σας Παρακαλούσα Αν Μπορείτε Να Απαντήσετε Αναλυτικά Τις Παραπάνω Ερωτήσεις.

Τα μόνιμα στελέχη που δηλώνουν στις Ειδικές Δυνάμεις περνούν επιπλέον εκπαίδευση στο Κ. Ε. Α. Π. σε αντικείμενα όπως διέλευση κωλυμάτων, ορεινό αγώνα, καταδρομικές επιχειρήσεις, προχωρημένα εκρηκτικά και καταστροφές, απόδραση-διαφυγή-επιβίωση, συνεχίζουν στο K.E.O.A.X. στη δράση και διαβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές, ενώ περνούν άλλα σχολεία, όπως Πληροφοριών, Ξένων Γλωσσών, Ελεύθερης Πτώσης, Αρχηγών Ρίψης, Νέων Όπλων κ. Λπ.

Έχουν επίσης την ευκαιρία, να εκπαιδευτούν στο Διεθνές Σχολείο Περιπόλων Μακράς Ακτίνας Δράσης (ILRRP) στη Γερμανία, σε αντικείμενα όπως περίπολα αναγνώρισης μακράς ακτίνας δράσης, επιβίωση, αγώνα εκ του συστάδην, προχωρημένη παροχή πρώτων βοηθειών, αναγνώριση όπλων και υλικών, εκπαίδευση σε ξένα όπλα κ. Λπ. Το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης εκεί είναι πολύ υψηλό. Εκπαιδευτικές αποστολές στο εξωτερικό πραγματοποιούνται και σε σχολεία άλλων χωρών, όπως στις ΗΠΑ (Ranger Indoctrination Program), στη M. Βρετανία (SAS) , Γαλλία, Βέλγιο και αλλού, με μεγαλύτερη ή μικρότερη συχνότητα.

Ακόμα μια ερώτηση: Τι πρέπει να περάσω για να ακολουθήσω την παραπάνω εκπαίδευση; Ενοώ Καταδρομέας, Πεζοναύτης τι από όλα αυτά;
Να σου κανω εγω 2-3 ερωτησεις

1) Ποσο επισταμενα "ειδες" τις προυγουμενες σελιδες και δεν εβγαλες ακρη?

2) Οταν λες Αξιωματική Ένταξη Στις Ε. Δ. τι ακριβως εννοεις γιατι δεν διναμαι να κατανοησω την ορολογια που χρησιμοποιεις; (μπορει να ειμαι εγω ο χαζος που ξερεις?)

3) Οταν γραφεις Και ποια τα Αξιώματα Ε. Δ. (φανταζομαι ρωτας ετσι, γιατι δεν βλεπω ερωτηματικο... ) η απαντηση που περιμενεις ειναι Πρωθυπουργος η Προεδρος της Δημοκρατιας η καποιο αλλο πολητιακο Αξιωμα, το οποιο αυτη την στιγμη μου διαφευγει; Δεν σε ηρωνευομαι, αλλα δεν νομιζω οτι οι Ε. Δ. εχουν Αξιωματα...

Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Πολίτης έγραψε: Θα Ήθελα Να σας Κάνω Κάποια Ερωτήματα Βέβαια Έχω δει τις Προηγούμενες Σελίδες και Άλλες Ιστοσελίδες Αλλά Δεν έχω βγάλει άκρη. Επίσης θα σας παρακαλούσα να μην με Στείλετε Σε κάποιο Άλλο Ιστολογιο ή σελίδα Αλλά Να μου Απαντήσετε Ευθέως Τα Εξής Ερωτήματα:

Ποιοι οι Κλάδοι Ε. Δ.

Να σου κανω εγω 2-3 ερωτησεις

1) Ποσο επισταμενα "ειδες" τις προυγουμενες σελιδες και δεν εβγαλες ακρη;

2) Οταν λες Αξιωματική Ένταξη Στις Ε. Δ. τι ακριβως εννοεις γιατι δεν διναμαι να κατανοησω την ορολογια που χρησιμοποιεις;(μπορει να ειμαι εγω ο χαζος που ξερεις;)

3) Οταν γραφεις Και ποια τα Αξιώματα Ε. Δ.(φανταζομαι ρωτας ετσι, γιατι δεν βλεπω ερωτηματικο... ) η απαντηση που περιμενεις ειναι Πρωθυπουργος η Προεδρος της Δημοκρατιας η καποιο αλλο πολητιακο Αξιωμα, το οποιο αυτη την στιγμη μου διαφευγει; Δεν σε ηρωνευομαι, αλλα δεν νομιζω οτι οι Ε. Δ. Εχουν Αξιωματα...

Έστω μπορείς να μου απαντήσεις για τα υπόλοιπα [μισθό κλάδους εκπαίδευση κλπ] γιατί όπως είπα διάβασα πολλές σελίδες αλλα δεν έβγαλα συγκεκριμένη άκρη και όταν λέω αξιωματική ένταξη εννοώ να ενταχθώ αν γίνετε κάτι τέτοιο σαν αξιωματικός στις ειδικές δύναμης πράγμα του οποιου αντί να ειρωνευθείς θα μπορούσες απλά να το πεις ότι δεν γίνετε
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Για την Αξιωματική Ένταξη Στις Ε. Δ. η οπως αλλιως μπορεις να την αποκαλεσεις πας ΣΣΕ, για τα υπολοιπα στα αντιστοιχα θεματα του φορουμ. Ξαναδιαβασε τα. Και αν δεν βγαλεις ακρη κανε και 3τη αναγνωση...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης