ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Αστυνομια (ΕΚΑΜ μονο) παει Αυτοδυτων οχι ΜΥΚ! Η 31ΜΕΕ και ο Στρατος Ξηρας σταματησαν να στελνουν ΜΥΚ γιατι εχουν πλεον δικα τους σχολεια...
Άβαταρ μέλους
POLITHS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από POLITHS »

297ΙΜΑΚ έγραψε:Αστυνομια (ΕΚΑΜ μονο) παει Αυτοδυτων οχι ΜΥΚ! Η 31ΜΕΕ και ο Στρατος Ξηρας σταματησαν να στελνουν ΜΥΚ γιατι εχουν πλεον δικα τους σχολεια...
κανεις λαθος φιλε μου η εκαμ μπορει να στειλει μυκ αλλα οπως ειπα δεν παει σχεδον κανεις διοτι δεν εχει καποιο αντικρισμα στην αποστολη της εκαμ αλλα και οικονομικα.31 ΜΕΕΔ (ΠΛΕΟΝ) Στελνει μυκ κανονικα και ο στρατος εχει δυο επιλογες Την μυκ και το σχολειο δυτων μαχης το οποιο ειναι δικο του. Αυτη την στιγμη τρεχει σχολειο στην μυκ με στελεχη του στρατου καθως επισης ξεκινησε και το 5 σχολειο δυτων μαχης καλο βραδυ
ΜΗΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ ΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΣΤΙ
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fideas emk »

Ποιο το κολλημα με την ηλικια; Αν τα βγαζει περα ο αλλος; Οπως ειπανε πιο πανω και 35αρης βγαζει τη ΜΥΚ. Ξερω αξιωματικο σε σχολειο 33 χρονω (απο καταδρομες) που τερματισε και πρωτος οποτε. Ξεκολληστε οτι μονο οι 20αρηδες μπορουν να περασουν τη ΜΥΚ.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

POLITHS έγραψε:
297ΙΜΑΚ έγραψε:Αστυνομια (ΕΚΑΜ μονο) παει Αυτοδυτων οχι ΜΥΚ! Η 31ΜΕΕ και ο Στρατος Ξηρας σταματησαν να στελνουν ΜΥΚ γιατι εχουν πλεον δικα τους σχολεια...
κανεις λαθος φιλε μου η εκαμ μπορει να στειλει μυκ αλλα οπως ειπα δεν παει σχεδον κανεις διοτι δεν εχει καποιο αντικρισμα στην αποστολη της εκαμ αλλα και οικονομικα.31 ΜΕΕΔ (ΠΛΕΟΝ) Στελνει μυκ κανονικα και ο στρατος εχει δυο επιλογες Την μυκ και το σχολειο δυτων μαχης το οποιο ειναι δικο του. Αυτη την στιγμη τρεχει σχολειο στην μυκ με στελεχη του στρατου καθως επισης ξεκινησε και το 5 σχολειο δυτων μαχης καλο βραδυ
Για το Στρατο εχω χασει επαφη και μπορει κ να εχεις δικαιο... Αλλα για την ΕΛ. ΑΣ. επειδη εχω γνωστους στην ΕΚΑΜ εισαι λαθος
akarnanas

Δημοσίευση από akarnanas »

Απο πυροσβεστικη μπορει καποιος να παει να βγαλει το σχολειο των βατραχανθρωπων; Περα του αν εχει αντικρισμα η οχι μπορει να συμμετασχει σαν σωμα ασφαλειας; Και αν ναι πως ειδοποιητε; Πως μπορει να γνωριζει αν και ποτε μπορει να συμμετασχει?
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

1) παιδια μπορει καποιος αμα τελειωσει ΛΟΚ (ΔΕΑ) να παει μετα να βγαλει τα ουκ του ναυτικου;2) Πως μπορει καποιος που θελει να Υπηρετήσει ΛΟΚ να βγαλει και τα ΟΥΚ;

Ευχαριστώ Προκαταβολικά

Υ. Γ μπενει κανενας φετος Πευκο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

1. Όχι
2. Όχι
O νόμος ορίζει ότι για να συμμετάσχει ένας στρατευμένος σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών του Π. Ν πρέπει να έχει υπόλοιπο θητείας 12 μήνες. Επομένως, από 1/1/2004, με τη μείωση της θητείας σε 12μηνο, κανένας στρατευμένος του Πολεμικού Ναυτικού δεν μπορεί να συμμετάσχει σε σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών. Μοναδικοί υποψήφιοι είναι πλέον οι ΕΠ. ΟΠ . , μόνιμοι υπαξιωματικοί/αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και στρατιωτικό προσωπικό άλλων κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ή Ξένων Κρατών ή προσωπικό των ΣΑ, με περιορισμό στο όριο ηλικίας, όπως καθορίζεται με αποφάσεις του κλάδου ή κράτους τους.
3. Άνοιξε νέο θέμα εδώ
ANTHADE

Δημοσίευση από ANTHADE »

Παιδια οταν βγεις Ι1 και πας για ΟΥΚ αν εχεις καποιους βαθμους μυωπια δεν δυσκολευσε απο την αποψη οτι κατο απο το νερο οι φακοι επαφης βγαινουν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ANTHADE έγραψε:Παιδια οταν βγεις Ι1 και πας για ΟΥΚ αν εχεις καποιους βαθμους μυωπια δεν δυσκολευσε απο την αποψη οτι κατο απο το νερο οι φακοι επαφης βγαινουν;

Μυωπία και ΟΥΚ = δεν γίνεται
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ »

Ειμαι μαθητης της 3ης ταξης λυκειου αλλα επειδη δεν ειναι η κλιση μου πρως τα μαθηματα δεν μπορω να περασω στην σχολη αξιωματικων. παρολα αυτα θελω να παω στα ΟΥΚ και να περασω αυτη την δοκιμασια... ! θα σας παρακαλουσα να με ενημερωσετε με το τι ακριβως πρεπει να κανω... ! δεν ειναι αδικο να μπορει να εχει την ευκαιρια συμετοχης σε τετοιες σχολες οπος τα ΟΥΚ ο καλος μαθητης ο οποιος μπορει απλα να ειναι και 'αψητοσ' ενω ανθρωποι μεγαλωμενοι με αξιες και ιδανικα να μην τους δινετε καν η ευκαιρια ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

commando έγραψε:Για να περασει καποιος το σχολειο των (ουκ) υπαρχουν 3 τροποι... ! Ο πρωτος ειναι να εχει τελειωσει καποιος ΣΜΥ η ΣΣΕ. Ο δευτερος ειναι να εχει τελειωσει ΣΜΥΝ η ΣΝΔ. Και ο τριτος ειναι να ειναι ΕΠΟΠ σε στρατο ξηρας η ναυτικο. Πιστευω να μην ξανακανει καποιος παλι την ιδια ερωτηση... Εχει καταντησει (... ) !
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ »

Μαλιστα. εποπ πως μπορω να μπω; με προκυριξη μεσα απο τον στρατο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗΣ έγραψε:Μαλιστα. Εποπ πως μπορω να μπω; Με προκυριξη μεσα απο τον στρατο;

Φέτος και του χρόνου δεν προβλέπεται να βγει προκήρυξη για εποπ. Οπότε η σίγουρη λύση είναι να δώσεις για στρατιωτικές σχολές.
Vasily Zaytsev
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vasily Zaytsev »

Παιδια εχω 1 απορεια σχετικα με το πως μπορει καποιος να μπει στους ΟΥΚ. Πρωτα απ'ολα, θα δηλοσω στρατιοτικες σχολες γιατι ειναι κατι που απο την 3η γυμνασειου θελω [:) ] Εχω την "τρελα" και ειμαι απο τους ανθρωπους που αψηφανε τον κινδινο. Γυμναζομε σε γυμναστιριο, και το καλοκαιρι που θα εχω τελιοσει με το σχολειο θα ασχολιθω με το κολυμβι, και τις πολεμικες τεχνες. Το ερωτιμα ομος ειναι, οτι ειμαι καπος αδυνατος.1,72 περιπου υψος και 55 κιλα :/ Οταν περασω (με το καλο) στρατιοτικες σχολες θα δηλωσω να παο και ΟΥΚ. Θα με δεχτουνε; Τα αθληματα που εχουν ιδι τα βγαζω, εκτος ισος το 300αρι κολυμπι [;) ], εαν λυπον τα βγαλω, υπαρχει περιπτωση να με κωψουν λογο βαρους; Υ. Σ εχω μια μικρι μορφη δυσλεξιας, συγνωμη αν εχω κανει καποια ορθογραφικα που μπορει να προσβαλουν τα "ματια" σας [;) ]
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τις προηγούμενες σελίδες τις διάβασες μικρέ; Ασχολήσου πρός το παρών με τα μαθήματά σου και μεγαλώνοντας βλέπεις τι σε ενδιαφέρει και τι θέλεις! Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης