35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Logan
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Logan »

Εθνική. Μαρφιν, Αλφα, Λαϊκή, Κύπρου.
Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Καλημερα παιδια! Χτες μας δωσανε τις μεταθεσεις, ξερει κανεις πως ειναι οδηγος στη κυπρο; Πιο πολυ δηλωσα κυπρο για την εκπαιδευση και τωρα σαν οδηγος φοβαμαι οτι θα την κανω στο τιμονι... :(
DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Καλημέρα. Πως ξέρεις τι ειδικότητα θα έχεις στην Κύπρο;

Αν εννοείς επειδή μαζί με την μετάθεση σας είπαν και την ειδικότητα αυτό δεν ισχύει. Λίγες πιθανότητες έχεις αυτή την ειδικότητα που σου είπαν να την έχεις και στην Κύπρο. Εμένα μου είχαν πει ότι θα έχω ειδικότητα Τ/Φ και όταν πήγα πήρα ειδικότητα Α/Τ όπως και πολύ άλλοι

Πόντος σαν οδηγός δεν έχεις κάτι να φοβάσαι εξάλλου θα κάνεις και εκπαίδευση το μόνο που θα πρέπει να συνηθίσεις είναι ότι στην Κύπρο οι λωρίδες κυκλοφορίας είναι αντίθετα από εδώ.

Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Χτες μας ειπαν οτι θα πρεπει να παμε στο ΚΕΕΜ στη Σπαρτη για να εκπαιδευτουμε ως οδηγοι, οσοι ηταν για ΕΛΔΥΚ και 35 ΜΚ πηραμε τη τιμιτικη πρωτα και οταν ξαναπαρουσιαστουμε στο πευκο θα μας στειλουν στη σπαρτη! Υποθετω αν και εφ'οσον εκπαιδευτω ως οδηγος αυτη θα ειναι και η ειδικοτητα μου :s

Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Ρε παιδια, αλλη μια ερωτηση,sorry αν γινομαι κουραστικος, αλλα μιας και παω Κυπρο θελω να παω οσο προετοιμασμενος γινεται! Ο καιρος τι λεει εκει κατω; Να παρω καλοκαιρινα ρουχα; Υπνοσακοι επιτρεπονται; Και αν ναι, χρειαζεται κατι ιδιαιτερο; η να παρω οτι να ναι; Και κατι τελευταιο, υπαρχει τπτ που πρεπει να προμηθευτω απο εδω, για να γλυτωσω μερικα εξοδα απο τη Κυπρο μιας και εκει απ'οτι λενε ειναι πιο ακριβα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ρίξε μια ματιά και σε προηγούμενα μηνύματα.
Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Σορρυ φίλε όντως τα περισσότερα είχαν απαντηθεί στα παραπάνω μηνύματα. Αλλά για τον καιρό δεν εχω δει κάτι... Πιο πολυ με καίει επειδή έχασα το τζάκετ και μη πάω εκεί κάτω και το δαγκώσω, αν είναι να πάρω από εδώ!

DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Στην Κύπρο βγάζει πιο αργά κρύο από ότι εδώ και το καλοκαίρι κάνει φοβερή ζέστη. Πάντως ένα τζάκετ το χρειάζεσαι σε κάθε περίπτωση κυρίως τον χειμώνα καθώς σε πολλές ασκήσεις θα κοιμάσαι έξω.

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί να μας συμβουλέψει κάποιος τι ρούχα (πολιτικά) να πάρουμε για το νησί; Να πάρουμε και χοντρα; Την Τετάρτη πετάμε για εκεί και λογικά θα πάρου, ε την πρώτη άδεια σε 2 μήνες περίπου.
ΜΠΑΜΠΑΣ

Δημοσίευση από ΜΠΑΜΠΑΣ »

Ποσες μερες κραταει η ΠΕΝ ΣΤΗΝ 35μκ Κυπρο;

aggeloscob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από aggeloscob »

Οτι να ναι! Ρωτατε στα τελευταια ποστ... Το θεμα ειναι τι θελετε και που να πατε! Διαλεξτε... Καλα ειναι παντου! Αλλα στη 35μκ και στη Δ'μκ ειναι πολυ πιο μαχημα τα πραγματα... Απλα πραγματα... Απο κει και περα... Πρεπει να συνηδητοποιεισετε το που βρισκεστε και τη θα υπηρετησετε κ μεχρι που ειστε διτεθιμενοι να φτασετε... Και ο νοων...
KostasKostas

Δημοσίευση από KostasKostas »

Παιδες καλησπερα... Ειλικρινα διαβασα καποια μυνηματα κ μου σηκωθικε η τριχα. Δεν θα κατσω να πω οτι εφαγα καψωνι η που... Α πηγα για την παρτυ μου κ οχι για να τα κανω μοστρα. Απλα το μονο που θα πω ειναι οτι οποιος παει στη 35ΜΚ θα εχει να το θυμαται για ολη του την ζωη. Εμπειριες που δεν ξεχνιουντε. Κ οταν θα διαβαζει τετοια μυνηματα θα ειναι υπερυφανος που ηταν εκει. Ποιος θυμαται τις ταμπελες της μοιρας; Μια χαρακτηριστικη. Ερχοντε οσοι θελουν μενουν οσοι μπορουν. Την τουρκικη σημαια που φοτιζε στον πενταδαχτυλο. Εμεις λεγαμε τοτε φαγαμε που... Α κ ειμαστε γαματοι. Θα πω λιγο την αρχη ενος συνθηματος κ θα τελειωσω. Στη μοιρα των καταδρομων του Στελιου Μαυροματη καταδρομεις αραζουνε που ειναι ολοι γαματοι. 35ΜΚ/43ΛΚ

rojito
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rojito »

Στην 35 μκ εχουνε τζι-3 η' μ-16 ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

G3, όπως και οι Κύπριοι Καταδρομείς.
Άβαταρ μέλους
Megadeth_8
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Megadeth_8 »

Καλησπερα...

Γνωριζει καποιος Αν αυτοι που ειναι για 35 ΜΚ θα περασουν πρωτα απο πευκο; Η θα εχουν την πορεια οσων πανε ΕΛΔΥΚ; Δηλαδη ΚΕΝ---> Αυλωνα---> Κυπρος...

Ευχαριστω

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες