Emily έγραψε:Αλήθεια; Δηλ δεν είναι τόσο δύσκολα; Τους προσέχουνε εκεί;
Ναι! τους ταιζουν φρουτοκρεμα και τους σκουπιζουν τον πισινουλι με μωρομαντηλα...
Πως φανταζεστε δηλαδη οτι μας προσεχουν οταν ειμαστε στο στρατο?
Προσεχε εκει που περπατας μη στραμπουληξεις κανενα ποδαρακι; καταδρομεας ζητησε να γινει οχι να γυρισει στην κοιλια της μανας του! Αν δεν περασει και λιγο δυσκολα τι στρατο θα καταλαβει!!!
Emily έγραψε:Αχ αχ αφήστε τα... Ορκίζεται 3 του μήνα. Απο εκπαίσευση δεν κάνουν το ιδιαίτερο μόνο βήμα κυρίως αλλά γενίκα είναι οκ.Το μεγάλο σοκ μας ήρθε που του στείλανε ένδειξη για ΕΛΔΥΚ
Δεν θέλει να πάει. Είναι μακρύα για εκείνων και για εμάς.
Άλλη αίσθηση έχει το να ξέρεις οτι είναι 3 ώρες μακρύα και άλλη όταν θα ναι στου διαόλου την... Κάλτσα...
Αφήστε τα μεγάλη στεναχώρια...
Βέβαια έχω ακούσει οτι η Κύπρο είναι καλά απλα λίγο ζόρι σε εκπαίδευση κτλ αλλά σκατά απο θέμα αποστάσεως. Τι να πω ρε παίδια... Τι τράβατε και εσείς τα φανταράκια...
Καλησπερα. Εμεις που ημαστε για κυπρο και ημαστε απο πευκο παμε ολοι στην 35; Για τι ακουστικε οτι καποιοι θα πανε και για ελδυκ. Και αν ναι με ποια κριτηρια; Π. Χ οσοι κοπουν απο τα π. Ε. Νπιστευω να εκανα ποστ στο σωστο θεμα. Ευχαρηστω
Επισης ακουστηκε οτι καπιοι που εχουν ηδη επιλεγει ισως δεν φυγουν την τριτη το πρωι (μαλλον λογω βυσματος τους παρει καποιος αλλος την θεση. Ισως και οχι!) ειμαι και εγω τωρα πευκο!1ος λοχος 3δρια
κωστας έγραψε:Καλησπερα. Εμεις που ημαστε για κυπρο και ημαστε απο πευκο παμε ολοι στην 35; Για τι ακουστικε οτι καποιοι θα πανε και για ελδυκ. Και αν ναι με ποια κριτηρια; Π. Χ οσοι κοπουν απο τα π. Ε. Νπιστευω να εκανα ποστ στο σωστο θεμα. Ευχαρηστω
Όποιοι πάνε ελδύκ και όχι 35μκ σημαίνει ότι δεν ανήκουνε πλέον στις ειδικές δυνάμεις και κοπήκανε
Παιδια να κανω μια ερωτηση ημουνα πεζοναυτης τωρα στην αυλωνα. Με πηρανε χωρις να θελω κυπρο ως καταδρομεας. Εαν κοπω ξερετε που παω μετα; Εαν μενω κυπρο η με φερνουν πισω ελλαδα θελω να μαθω
p { margin-bottom:0.08in;} Καλησπέρα και από εμένα. Με τα κινητά τι παίζει στην Κύπρο; Να πάρω μαζί μου το καλό με κάμερα και τα σχετικά ή θα έχω πρόβλημα; Πάω στην 35' ΜΚ. Στο πεύκο πάντως δεν είχα πρόβλημα...