35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
288

Δημοσίευση από 288 »

Είναι κατα κύριο λόγο βουνό όλες οι ασκήσεις. Υπάρχει όμως μια άσκηση που λέγεται "θαλασσία" αλλά γίνεται μόνο το καλοκαίρι.
ΠΙΠΙΣ

Δημοσίευση από ΠΙΠΙΣ »

Στην 35 μκ οι κληρωτοι πεφτουν απο αλεξιπτωτα; πως δηλωνεις για να πας, και ποσα παιρνουν το μηνα;

δεκανεας και λοχιας μπορει να γινει καποιος κληρωτος και αν ναι οι χρηματκες απολαβες ειναι μεγαλυτερες;

τι ασκησεις κανουν σε σχεση με τους καταδρομεις στην Ελλάδα;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 26
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι δεν κάνουν άλματα με αλεξίπτωτο.

287 Ευρώ για τον απλό Καταδρομέα και 387 Ευρώ για τον Δεκανέα.

Λοχίες πλέον δεν γίνονται εδώ και 3 χρόνια.
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

ΚΔ,41 ΛΚ,2010 Γ ΕΣΣΟ και μολις πληρωθηκα 270 για κατι παραπανω απο ενα μηνα (27 Σεπτ που φτασαμε στο νησι εως αρχες Νοεμβριου).
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Σαν πιο παλιος αφου ημουν στην 35 το 1988-89 να πω οτι ειναι μια μοναδα που στα χρονια μου πηγαιναν πεζικαριοι που καναμε μεταταξη στα λοκ, η οποια ειναι συνεργασια των 2 γενικων επιτελειων ΓΕΣ-ΓΕΕΦ.
τοτε δεν περναμε απολυτηριο καταδρομων, απλα μας ανεφεραν σαν το τριο ταγμα της ελδυκ.
το απολυτηριο μου δηλαδη γραφει ελδυκ3.1
δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα, αλλα η εκπαιδευση ηταν οντως σκληρη (2 νυχτερινες τη βδομαδα) απλα ισοφαριζονταν με την αντιμετωπιση των αξιωματικων προς τους στρατιωτες.
δεν θα το αλλαζα με τιποτα σε κανενα επιπεδο.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια δυο ερωτησουλες ηθελα να κανω:
1) Πυργο αναριχισης θα κανουμε ολοι ή διαλεγουν συγκεκριμενα ατομα και ειδικοτητες;
2) Ισχυει αυτα που λενε οτι οι Κυπριοι συμπεριφερονται πολυ ασχημα στους Ελληνες, οτι σε μαγαζια γραφουν απαγορευονται οι σκυλοι κ οι Ελληνες κλπ;
Γιώργος 35ΜΚ

Δημοσίευση από Γιώργος 35ΜΚ »

Πύργο κάνουν όλοι, όπως και ανταρτοπόλεμο και ορεινό και 50αρα και όποια άλλη άσκηση τέλος πάντων προλάβεις. Αυτά με την αντιμετώπιση των Κύπριων είναι ανάλογα που θα πέσεις αλλά όχι και να γράφουν στα μαγαζιά τέτοια πράματα. Όχι. Εγώ θυμάμαι μόνο μια φόρα αντιμετωπίσαμε πρόβλημα.
tsir266

Δημοσίευση από tsir266 »

Καλησπέρα σε όλους. Φίλε Δημήτρη25, το 2000-01 που είχα υπηρετήσει στην 35, οι εγκαταστάσεις τότε και όλο γενικά το στήσιμο της μοίρας, ήταν από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο του Ε. Σ. Το λέω αυτό γιατί πρίν κατέβουμε κάτω είχα πάει σε δύο, τρείς άλλες μονάδες για εκπάιδευση και ήταν πολύ χάλια και επίσης από τα λεγόμενα φίλων, που είχαν κάνει τη θητεία τους σε άλλα μερη στην κυρίως Ελλάδα, γιατί και η Κύπρος Ελλάδα είναι. Είναι κανένας από εκείνα τα χρόνια;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Φιλε tsir266 δεν ετυχε να παω σε πολλα στρατοπεδα κ δεν μπορω να εχω ξεκαθαρη γνωμη! Η αποψη μου ειναι αυτη ομως, θα μπρουσαν να ηταν καλυτερα τα πραγματα στην 35.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Kostakis Winchester
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostakis Winchester »

XΑιρετω ολους. Θα ηθελα να κανω μια κοινη ερωτηση που γινεται πολλες φορες κουραστικη αλλα ειναι αναγκαια. Θελω οπωσδηποτε να κανω θητεια στην Κυπρο. Θελω πολυ ως καταδρομεας. Ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα εγω λογικα θεωρουμαι Ι2 (λογο μυωπιας 4.5 βαθμων αλλα 10/10 με διορθωση). Σωματικα ειμαι πολυ καλα. Ξερω οτι παιρνουν Ι2 αλλα δε ξερω αν παιρνουν στην 35μκ. Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει χλεβασμος ως προς οσους φορουν γυαλια. Και κατι αλλο, αν δε με δεχτουν, μπορω ας πουμε να... Αλλαξω απο καταδρομεας και να παω απλος φανταρος ωστε παλι να παω Κυπρο, εστω κι αν δε κανω ΛΟΚ; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kostakis Winchester έγραψε:XΑιρετω ολους. Θα ηθελα να κανω μια κοινη ερωτηση που γινεται πολλες φορες κουραστικη αλλα ειναι αναγκαια. Θελω οπωσδηποτε να κανω θητεια στην Κυπρο. Θελω πολυ ως καταδρομεας. Ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα εγω λογικα θεωρουμαι Ι2 (λογο μυωπιας 4.5 βαθμων αλλα 10/10 με διορθωση). Σωματικα ειμαι πολυ καλα. Ξερω οτι παιρνουν Ι2 αλλα δε ξερω αν παιρνουν στην 35μκ. Επισης θελω να ρωτησω αν υπαρχει χλεβασμος ως προς οσους φορουν γυαλια. Και κατι αλλο, αν δε με δεχτουν, μπορω ας πουμε να... Αλλαξω απο καταδρομεας και να παω απλος φανταρος ωστε παλι να παω Κυπρο, εστω κι αν δε κανω ΛΟΚ; Ευχαριστω εκ των προτερων.

I1 είσαι και Ι2 στις ειδικές δυνάμεις δεν παίρνουν. Αν αλλάξεις από καταδρομέας για απλός φαντάρος δεν μπορείς να πας κύπρο
...
Kostakis Winchester
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostakis Winchester »

Δικο μου λαθος, ειμαι Ι1 κατω απο 4.5 εχω και μπαινω κανονικα. Παντως νομιζα πως στην Λευκωσια εχει στρατοπεδο για ελδυκαριους πεζικο και οχι μονο ΛΟΚ.
Emily
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: πεζοπορίες,ψάρεμα,σινεμα κτλ
Επάγγελμα: Εκπαιδεύτρια σκύλων

Δημοσίευση από Emily »

Αχ αχ αφήστε τα... Ορκίζεται 3 του μήνα. Απο εκπαίσευση δεν κάνουν το ιδιαίτερο μόνο βήμα κυρίως αλλά γενίκα είναι οκ. Το μεγάλο σοκ μας ήρθε που του στείλανε ένδειξη για ΕΛΔΥΚ Εικόνα

Δεν θέλει να πάει. Είναι μακρύα για εκείνων και για εμάς.

Άλλη αίσθηση έχει το να ξέρεις οτι είναι 3 ώρες μακρύα και άλλη όταν θα ναι στου διαόλου την... Κάλτσα...

Εικόνα Αφήστε τα μεγάλη στεναχώρια...

Βέβαια έχω ακούσει οτι η Κύπρο είναι καλά απλα λίγο ζόρι σε εκπαίδευση κτλ αλλά σκατά απο θέμα αποστάσεως. Τι να πω ρε παίδια... Τι τράβατε και εσείς τα φανταράκια... Εικόνα

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από REPAINER »

Emily έγραψε:Αχ αχ αφήστε τα... Ορκίζεται 3 του μήνα. Απο εκπαίσευση δεν κάνουν το ιδιαίτερο μόνο βήμα κυρίως αλλά γενίκα είναι οκ. Το μεγάλο σοκ μας ήρθε που του στείλανε ένδειξη για ΕΛΔΥΚ Εικόνα

Δεν θέλει να πάει. Είναι μακρύα για εκείνων και για εμάς.

Άλλη αίσθηση έχει το να ξέρεις οτι είναι 3 ώρες μακρύα και άλλη όταν θα ναι στου διαόλου την... Κάλτσα...

Εικόνα Αφήστε τα μεγάλη στεναχώρια...

Βέβαια έχω ακούσει οτι η Κύπρο είναι καλά απλα λίγο ζόρι σε εκπαίδευση κτλ αλλά σκατά απο θέμα αποστάσεως. Τι να πω ρε παίδια... Τι τράβατε και εσείς τα φανταράκια... Εικόνα

ναι ναι. Ζορι σε εκπαιδευση. Πλεκουν πουλοβερΕικόναΕικόνα

Emily
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: πεζοπορίες,ψάρεμα,σινεμα κτλ
Επάγγελμα: Εκπαιδεύτρια σκύλων

Δημοσίευση από Emily »

Αλήθεια; Δηλ δεν είναι τόσο δύσκολα; Τους προσέχουνε εκεί;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση