Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NASOS

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από NASOS »

Ξερει κανεις ρε παιδια τι γινεται με την επιτροπη του Γες που συνεδριαζει για κατέξαιρεση μεταθεση; Αν εχεις ιατρικη γνωματευση απο στρατιωτικο νοσοκομειο μπορεις να ελπιζεις σε καμια μεταθεση; Ποτε συνεδριαζουν;

Ευχαριστω
Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Παιδιά ερώτηση: Είμαι σειρά 313 και ο αδερφός μου σειρά 314 παρουσιάστηκε Τ/Θ Αυλώνα. Του παραχώρησα την κατ'εξαίρεση μετάθεση γιατί είμαι παραμεθώριο και υπηρετώ ειδικές δυνάμεις. Υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάθεση για πιο τοπικά (Αθήνα), η όχι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Cpt.Tsakalof έγραψε:Παιδιά ερώτηση: Είμαι σειρά 313 και ο αδερφός μου σειρά 314 παρουσιάστηκε Τ/Θ Αυλώνα. Του παραχώρησα την κατ'εξαίρεση μετάθεση γιατί είμαι παραμεθώριο και υπηρετώ ειδικές δυνάμεις. Υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάθεση για πιο τοπικά (Αθήνα), η όχι;

Πλέον απ'όσο γνωρίζω δεν παίρνεις 2η μετάθεση οπότε δεν σε βλέπω να έρχεσαι αθήνα
ΘΑΝΟΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΘΑΝΟΣ »

Παδια να κανω μια ερωτηση και εγω, σχετικα με την κατεξαιρεση, ποτε γινεται η επιτροπη, και ποσο καιρο κανει για να βγει η απαντηση;
h_mitsous
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από h_mitsous »

Καλησπέρα σε όλους! Παρουσιάστηκα στο ΚΕΠΒ Θήβας στις 8 Φεβρουαρίου και ορκίστηκα χθες. Κατέθεσα στις 14 Φεβρουαρίου τα χαρτιά μου για κατ' εξαίρεσην μετάθεση λόγω βαριάς αναπηρίας (67% και άνω) της συζύγου μου. Έδωσα δικαιολογητικά από την πρωτοβάθμια επιτροπή και από κρατικό, πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Δικαιούμαι την κατ' εξαίρεσην μετάθεση; Ρωτώ γιατί οι απαντήσεις που πήρα από το 1ο γραφείο και από τη στρατολογία στη Θήβα είναι συγκεχημένες.
Ευχαριστώ προκαταβολικώς!

Υ. Γ. Έστειλα και παρόμοιο μην. Χωρίς να έχω εγγραφεί στο φόρουμ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

h_mitsous έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Παρουσιάστηκα στο ΚΕΠΒ Θήβας στις 8 Φεβρουαρίου και ορκίστηκα χθες. Κατέθεσα στις 14 Φεβρουαρίου τα χαρτιά μου για κατ' εξαίρεσην μετάθεση λόγω βαριάς αναπηρίας (67% και άνω) της συζύγου μου. Έδωσα δικαιολογητικά από την πρωτοβάθμια επιτροπή και από κρατικό, πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Δικαιούμαι την κατ' εξαίρεσην μετάθεση; Ρωτώ γιατί οι απαντήσεις που πήρα από το 1ο γραφείο και από τη στρατολογία στη Θήβα είναι συγκεχημένες.
Ευχαριστώ προκαταβολικώς!

Υ. Γ. Έστειλα και παρόμοιο μην. Χωρίς να έχω εγγραφεί στο φόρουμ.

Καλησπέρα διάβασε το άρθρο
h_mitsous
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Ευχαριστώ πολύ κατ' αρχήν για την πολύ γρήγορη απάντηση!
Έχω ξαναμπει στη συγκεκριμένη σελ. Από ότι καταλαβαίνω, μάλλον ανήκω στη 13η ή πλύ περισσότερο στη 14η περίπτωση (;). Οι μεταθέσεις θα βγουν από βδομάδα. Θα μπορώ να μαθω το λόγο που δεν έγινε δεκτό το αίτημά μου και να καταθέσω ένσταση;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

h_mitsous έγραψε:Ευχαριστώ πολύ κατ' αρχήν για την πολύ γρήγορη απάντηση!
Έχω ξαναμπει στη συγκεκριμένη σελ. Από ότι καταλαβαίνω, μάλλον ανήκω στη 13η ή πλύ περισσότερο στη 14η περίπτωση (;). Οι μεταθέσεις θα βγουν από βδομάδα.Θα μπορώ να μαθω το λόγο που δεν έγινε δεκτό το αίτημά μου και να καταθέσω ένσταση;

1. Για να πάρεις κατ'εξαίρεση μετάθεση πρέπει να συμπληρώσεις 1 μήνα σε μονάδα παραμεθωρίου. Οπότε θα ενημερωθείς από το 1ο γραφείο της μονάδας σου αν εγκρίθηκε η όχι το αιτημά σου
2. Φυσικά και μπορείς να καταθέσεις ένσταση.
h_mitsous
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Αυτό δε το γνώριζα... ! Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Γι'αυτό είμαστε εδώ.Εικόνα
h_mitsous
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Ευχαριστώ!Εικόνα
ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Γνωριζει κανεις ποτε 8α συνεδριασουν για τις κατεξαιρεσεις; ειναι επειγων! περιμενω τοσο καιρο και ΤΠτ!
nickd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από nickd »

Καλησπερα. Παρουσιαστηκα σεστρ/δο 5 χιλ. Απο το σπιτι μου. Πηρα ειδικοτητα και με καταιξερεση ματαθεση [ειμαι 8 μηνητης] πηγα σε στρ/δο 100 χιλ. Αποσταση απο το σπιτι μου. Μπορω να ζητησω επιστροφη στο αρχικο στρατοπεδο. Οφακελος μου δεν εχει ερθει στο δευτερο στρατοπεδο. Και τα δυο στρατοπεδα δεν ειναι παραμεθορια. Αν ναι ποτε πρεπει να το ζητησω; Σας ευχαριστω.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Αυτό που που ρωτάς δεν γίνεται. Εκτός και αν σε στείλει ο διοικητής που έχεις τώρα με απόσπαση στο προηγούμενο στρατόπεδο. Αλλά αυτά δεν γίνονται.
nickd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από nickd »

Ευχαριστω, για την απαντηση. Και οπως καταλαβαινω ουτε μεσον περναει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης