Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
κωστασ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από κωστασ »

Ελπιζω να ειναι αληθης οι απαντησεις σου, μακαρι να μα8ω συντομα νεα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

κωστασ έγραψε:Ελπιζω να ειναι αληθης οι απαντησεις σου, μακαρι να μα8ω συντομα νεα

Το σίγουρο είναι ότι δεν γράφω για να περνάει η ώρα μου, περιμένω νέα σου Εικόνα
ΚΩΣΤΑΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ευχαριστω πολυ! να σαι παντα καλα!
αλεξης

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από αλεξης »

Αν εχεις χωρισμενους γονεις κ εισαι παραμεθωριο σε νησι και μενει ο ενας απτους 2 αθηνα κ με προβληματα υγειας μπορεις να ζητησεις μεταθεση στο 4μηνο απτην μερα που παρουσιαστηκες; Η και νωριτερα; Ειναι υποχρεωμενοι να στην δωσουν; Ποιες ειναι οι προυποθεσεις της κατ εξαιρεση μεταθεσης?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

αλεξης έγραψε:Αν εχεις χωρισμενους γονεις κ εισαι παραμεθωριο σε νησι και μενει ο ενας απτους 2 αθηνα κ με προβληματα υγειας μπορεις να ζητησεις μεταθεση στο 4μηνο απτην μερα που παρουσιαστηκες; Η και νωριτερα; Ειναι υποχρεωμενοι να στην δωσουν; Ποιες ειναι οι προυποθεσεις της κατ εξαιρεση μεταθεσης;

1. Προβλήματα υγείας. Για καρκινοπαθείς η 67% αναπηρία, ανίκανος για εργασία ο γονέας μπορεις να πάρεις. Το άλλο που ρωτάς για το πότε θα τι ζητήσεις. Το έχω γράψει στο παιδί που ρωτάει ακρίβως από πάνω σου
vassiliou

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από vassiliou »

Snip3r έγραψε:Επισης κατ' εξαιρεση μεταθεση ολοι οσοι ειναι κατοχοι διδακτορικου και ειχαν παρει αναβολη ως διαπρεποντες επιστημονες.

Καλησπέρα,
όντως ισχύει αυτό που αναφέρει ο φίλος; Ο αδερφός μου παρουσιάζεται την ερχόμενη εβδομάδα,
είναι κάτοχος και διδακτορικού αλλά κηρύχθηκε ανυπότακτος όσο ήταν στο εξωτερικό για μεταδιδακτορικό...
Ισχύει η κατ'εξαίρεση;
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army έγραψε:
Ε όχι και στρατόμπατσος.Εικόνα

φορουμόμπατσος μόνο... Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

vassiliou έγραψε:
Snip3r έγραψε:Επισης κατ' εξαιρεση μεταθεση ολοι οσοι ειναι κατοχοι διδακτορικου και ειχαν παρει αναβολη ως διαπρεποντες επιστημονες.

Καλησπέρα,
όντως ισχύει αυτό που αναφέρει ο φίλος; Ο αδερφός μου παρουσιάζεται την ερχόμενη εβδομάδα,
είναι κάτοχος και διδακτορικού αλλά κηρύχθηκε ανυπότακτος όσο ήταν στο εξωτερικό για μεταδιδακτορικό...
Ισχύει η κατ'εξαίρεση;
Ευχαριστώ

Ισχύει
loumaros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από loumaros »

Παρουσιαζομαι ΚΕΤΧ αυριο με το καλο και σκοπευω να δηλωσω ειδικες δυναμεις.
Λογω υπηρετουντος αδερφου δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μεταθεση σε κοντινη μοναδα.
Εγω παρει τα χαρτια που χρειαζονται (υπεθυνη δηλωση απο τον ιδιο οτι μου παραχωρει το δικαιωμα και απο την μοναδα του οτι ειναι εκει φανταρος), και ρωταω το εξης :
Η κατ'εξαιρεση μεταθεση θα γινει λογικα για τις Ε. Δ. Τα χαρτια θα τα δωσω αυριο, ή οταν με το καλο με παρουν στην μοναδα-Μ. Πευκο-οπουδήποτε με στειλουν αφού ορκιστώ;
Επισης, το δικαιωμα Παραμενει και σε περιπτωση που ζητησω απαλλαγη απο τις ΕΔ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

loumaros έγραψε:Παρουσιαζομαι ΚΕΤΧ αυριο με το καλο και σκοπευω να δηλωσω ειδικες δυναμεις.
Λογω υπηρετουντος αδερφου δικαιουμαι κατ'εξαιρεση μεταθεση σε κοντινη μοναδα.
Εγω παρει τα χαρτια που χρειαζονται (υπεθυνη δηλωση απο τον ιδιο οτι μου παραχωρει το δικαιωμα και απο την μοναδα του οτι ειναι εκει φανταρος), και ρωταω το εξης :
Η κατ'εξαιρεση μεταθεση θα γινει λογικα για τις Ε. Δ.Τα χαρτια θα τα δωσω αυριο, ή οταν με το καλο με παρουν στην μοναδα-Μ. Πευκο-οπουδήποτε με στειλουν αφού ορκιστώ;
Επισης, το δικαιωμα Παραμενει και σε περιπτωση που ζητησω απαλλαγη απο τις ΕΔ;

1. Ναι εκεί θα τα δώσεις
2. Φυσικά

loumaros
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από loumaros »

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, παντα γρηγορος και Ακριβης!
ΚΩΣΤΑΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Παιδια ξερει κανεις καθε ποτε συνεδριαζουν στο ΓΕΣ για τις κατεξαιρεσεισ?
petros

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από petros »

Τι χαρτια πρεπει να ετοιμασει καποιος Για κατ εξαιρεση μεταθεση, εκτος αυτων που αποδεικνυουν προβληματα υγειας; Διαζευκτηριο μετραει; Οικονομικα προβληματα; Κ αν τα καταθεση ολα αυτα αναμενει να τον φωναξουν απτο 1ο γραφειο για συμπληρωση καποιας επιπλεον αιτησης; Η απλως αναμενει την μεταθεση του; Ρωταω γιατι καπου στο ιντερνετ ειδα οτι υπαρχει κ συγκεκριμενη αιτηση που γραφει κατ εξαιρεση μεταθεση.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Διαζευκτήριο δεν μετράει. Οικονομικά προβήματα μετράει αν υπάρχει χαμηλό εισόδημα... Νομίζω κάτω από 6000 ευρώ. Την αίτηση για την κατ'εξαίρεση θα την πάρεις από το πρώτο γραφείο η από την στρατολογία. Μετά απλά περιμένεις μετάθεση.
ΝΙΚΟΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Να κανω μια ερωτηση που ειναι επειγον! γνωριζει κανεις ποτε συνεδριαζουν για τις κατεξαιρεσεις; Αυτην την εβδομαδα θα συνεδριασει η επιτροπη; Ειναι επειγον! ας βοηθησει καποιος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες