Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΑΡΗΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Γνωριζει κανεις ποτε βγαινουν οι μεταθεσεις για κατ'εξαιρεση της 2010 δ ΕΣΣΟ που μπηκε τον νοεμβριο; απαντηστε ειναι αναγκη!
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από nikaji »

ΠΑΡΗΣ έγραψε:Γνωριζει κανεις ποτε βγαινουν οι μεταθεσεις για κατ'εξαιρεση της 2010 δ ΕΣΣΟ που μπηκε τον νοεμβριο; Απαντηστε ειναι αναγκη!

Σε άλλους (δεν ξέρω αν ισχύει για όλους) έχει βγει πάντως.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 107

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για να μην μπερδεύονται μερικά παιδιά. Κατ'εξαίρεση μπορεί να πάρει κάποιος όταν συμπληρώσει 1 μήνα θητεία σε μονάδα. Δεν υπάρχει διαταγή η κάτι τέτοιο για τις μεταθέσεις. Όποιος κατέθεσε τα χαρτιά νωρίς και έχει και δοντάκι θα την πάρει αμέσως ...
PARHS

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από PARHS »

ta κατεξαιρεση ειναι για την ΕΣΣΟ 313 η για την 312 nikaji;
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από nikaji »

PARHS έγραψε:ta κατεξαιρεση ειναι για την ΕΣΣΟ 313 η για την 312 nikaji;

To συγκεκριμένο που είχα στο μυαλό μου είναι 312 όμως επειδή είναι επιτροπή αυτή που τα εξετάζει δεν σημαίνει ότι δεν έχει εξαταστεί και η δικιά σου. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τι απόφαση έβγαλε η επιτροπή αν φυσικά δεν μπορείς να ξέρεις με άλλους τρόπους.
aggelos

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από aggelos »

Παρουσιάζομαι μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου Σπάρτη ανήκουμε σε πολύτεκνη οικογένεια, αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν εχω βρεί συγκεκριμένη απάντηση ειναι οτι απο όσο ξέρω δικαιούμαστε κατ'εξαίρεση μετάθεση στον τοπό ενδιαφεροντος, τι χαρτιά εκτος απο οικ. Κατάσταση πρέπει να κάνω; Να πάω στην στρατολογία του τόπου που μένω ή τα συμπληρώνω στο κέντρο που παρουσιάζομαι. Αν υπάρχει κανείς που γνωρίζει ή ειχε ίδια εμπειρία ας απαντήσει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

aggelos έγραψε:Παρουσιάζομαι μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου Σπάρτη ανήκουμε σε πολύτεκνη οικογένεια, αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν εχω βρεί συγκεκριμένη απάντηση ειναι οτι απο όσο ξέρω δικαιούμαστε κατ'εξαίρεση μετάθεση στον τοπό ενδιαφεροντος, τι χαρτιά εκτος απο οικ. Κατάσταση πρέπει να κάνω; Να πάω στην στρατολογία του τόπου που μένω ή τα συμπληρώνω στο κέντρο που παρουσιάζομαι. Αν υπάρχει κανείς που γνωρίζει ή ειχε ίδια εμπειρία ας απαντήσει.

Στην στρατολογία να πας (καλύτερα) ! Όταν παρουσιαστείς θα σου πούνε τι χαρτιά πρέπει να προσκομίσεις
...
κκ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από κκ »

Την κατ' εξαιρεση τοποθετηση πότε την ζητάς; Στο κέντρο όταν παρουσιαστείς ή στη μονάδα όταν πάς?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

κκ έγραψε:Την κατ' εξαιρεση τοποθετηση πότε την ζητάς; Στο κέντρο όταν παρουσιαστείς ή στη μονάδα όταν πάς;

εσύ όποτε θες καταθέτεις τα χαρτιά σου. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα
KK

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από KK »

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Να ρωτησω και κάτι άλλο; Εγω θα παρουσιαστώ φέτος. Είμαι έγγαμος με ένα παιδί. Ποια η πορεία μου; Θα πάω στο κέντρο για κανα μήνα και μετά; Θα πρέπει να κάνω αίτηση για κατ'εξαιρεση μετάθεση;ρωτάω γιατί διάβασα το παρακάτω από απόφαση του ΓΕΣ:

Σύμφωνα με το (ε) σχετικό, οι Ν/Σ έγγαμοι κληρωτοί οπλίτες με ή χωρίς παιδί δεν εξαιρούνται από τη γενική πορεία των τοποθετήσεων των οπλιτών, πλην όμως τοποθετούνται στην ευνοϊκότερη Μονάδα από πλευράς δυσκολίας που δέχεται το εδαφικό διαμέρισμα απ' το οποίο προέρχονται.

Αυτό τι σημαίνει; Δεν εξαιρούμαι από τη γενική πορεία αλλά πλην ομως τοποθετούμαι στο εδαφικό διαμερισμα που προέρχομαι; Δεν μπορω να το ερμηνεύσω. Παω παραμεθόριο ή κατευθείαν μετά το κέντρο πηγαίνω στον τόπο μου;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Πρέπει να πας παραμεθώριο (1μηνα τουλάχιστον) και φυσικά θα κάνεις αίτηση για κατ'εξαίρεση
KK

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από KK »

Ανεξαρτητα απο την κατ'εξαιρεση σαν 8μηνιτης στους 4 μηνες παω στο τοπο διαμονης;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

KK έγραψε:Ανεξαρτητα απο την κατ'εξαιρεση σαν 8μηνιτης στους 4 μηνες παω στο τοπο διαμονης;

Απ'όσο γνωρίζω παίρνεις 2η μετάθεση. Τώρα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αν πας στο σπίτι σου. Στρατός είναι αυτός
nikaji
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από nikaji »

KK έγραψε:Ανεξαρτητα απο την κατ'εξαιρεση σαν 8μηνιτης στους 4 μηνες παω στο τοπο διαμονης;

Μπορείς να πάρεις και κατ'εξαίρεση Και να είσαι και 8μηνιτης. Αν πάρεις πρώτα την κατ'εξαίρεση δεν έχει νοημα η μετάθεση λόγω 8μηνου γιατί είσαι ήδη στον τόπο διαμονής σου. Διαφορετικά αν δεν πάρεις κατ'εξαίρεση στους 4 μήνες θεωρητικά από την αρχή της θητείας σου σαν 8μηνίτης πας στον τόπο διαμονής σου.
ΠΑΝΟΣ

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Παιδια, να ρωτησω κατι, αν εγκριθουν οι κατεξαιρεσεις απο το γες, μετα απο ποσο καιρο μπορεις να φυγεις απο την μοναδα π εισαι; Αργει πολυ; Ξερει κανεις;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης