Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 54
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Ναι επιτελους μια ελληνικη ομαδα απο το φορουμ... Πιστευω οτι αρκετοι απο εδω μεσα εχουν κονσολα και pc οποτε οπου και να γινει θα ειναι οτι πρεπει... Θα εχει παντως πολυ γελιο. Θελω να δω το yandr να κυνηγαει κανεναν τουρκαλα στο capture the flag επειδη ο αντιπαλος πηρε την σημαια της ομαδας
...

Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Μπα, τον ρώσο τον topol θα κηνυγάω
- greko_27
- Υποστράτηγος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
yandr έγραψε:Μπα, τον ρώσο τον topol θα κηνυγάω
USA vs Russia

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 105
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Greco, την Τρίτη έχει λανσάρισμα. Για Pc δεν με πιάνουν οι ελάχιστες απαιτήσεις λόγω επεξεργαστή και στο 360 δεν έχω live! Μάλλον θα το παίξω πολύ αργότερα.
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Αν δεν εχεις αποβλακωθει ως τοτε. Αχαχαχαχαχ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
- greko_27
- Υποστράτηγος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Su-35 έγραψε:Greco, την Τρίτη έχει λανσάρισμα. Για Pc δεν με πιάνουν οι ελάχιστες απαιτήσεις λόγω επεξεργαστή και στο 360 δεν έχω live! Μάλλον θα το παίξω πολύ αργότερα.
Το Live του 360 φιλαρακι θελει και λεφτα καθε χρονο δυστυχως (αρε microsoft) ... Για το pc το δικο μου μπορει να το παιξει αλλα τελευταια το εχω μονο για ιντερνετ... Ειναι και παπους το καημενο

- greko_27
- Υποστράτηγος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Ενα απο τα πρωτα βιντεο για το online gaming του COD Βlack Οps σε HD 720p:
- greko_27
- Υποστράτηγος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Να μου ζησει η microsoft
... Δειτε την αγκωνια που εφαγε ο πιτσιρικας. Για αυτο και λενε οι οδηγιες για το xbox kinect οτι για να παιξεις χρειαζεσαι χωρο στο δωματιο σου... Μηπως χρειαζεσαι και το κουτι των πρωτων βοηθειων; ...
...

...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 105
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Assassin's Creed κανείς;

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Το assasins το περιμενουμε για πισι γιατι το 2 ηταν επικων διαστασεων... Οπως σημειωσε και ο δημητρης το να πεζεις μενταλ οφ ονορ και μετα το black ops ειναι σαν να οδηγεις bmw και μετα rolls royce... Ελεος δηλαδη τοσο ναυαγιο... Αυτο που με ενθουσιασε ειναι το παιγνιδι του "Μιχαλη" στο wii! Και οτι σκεφτομουν να παρω wii τωρα θα παρω σιγουρα! :)
- greko_27
- Υποστράτηγος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Καταπληκτικο σεναριο το assansin... Την εχω παιξει ολη την σειρα... Το καλοκαιρι που θα βγει και expansion pack ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΓΟΡΑ απο το ebay...

...
- greko_27
- Υποστράτηγος
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
bonito έγραψε:Το assasins το περιμενουμε για πισι γιατι το 2 ηταν επικων διαστασεων... Οπως σημειωσε και ο δημητρης το να πεζεις μενταλ οφ ονορ και μετα το black ops ειναι σαν να οδηγεις bmw και μετα rolls royce... Ελεος δηλαδη τοσο ναυαγιο... Αυτο που με ενθουσιασε ειναι το παιγνιδι του "Μιχαλη" στο wii! Και οτι σκεφτομουν να παρω wii τωρα θα παρω σιγουρα!:)
Δεν ξερω για ποιο λόγο θα πας σε wii αλλα με την πτωση των τιμων στις κονσολες το αναβαθμισμενο xbox 360 και ps3 slim ειναι σαφως καλυτερες αγορες απο το wii σε βαθος χρονου... Συγκρινε τα γραφικα τους... Οι παραπανω κονσολες ειναι σαφως ανωτερες απο το wii... . Δε σου συγκρινω το hardware των κονσολων και το τι προσφαιρει η καθε μια γιατι το wii υστερει παρα μα παρα πολυ... Απλως προσωπικα το wii το θεωρω οτι ανταποκρινεται σε μικροτερες ηλικιες... Και κατι τελευταιο... . Επειδη τα παιχνιδια σε ps3 και xbox 360 ειναι πανακριβα (αυτο συμβαινει μονο στην ελλαδα) δες τη διαφορα στο cod black ops που στην κορεα κοστιζει μολις 42 ευρω μαζι με τον φορο και τα εξοδα αποστολης με format Free region, στη Αγγλια 45-48 ευρω με format pal και στην ελλαδα 54 (αγορα απο ιντερνετ) με 64 ευρω στα συνηθη καταστηματα...

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 8
Αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι
Εγω το πηρα απο την steam που κακο χρονο να εχει με 59 ευρω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες