Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Green Berets »

Ναι αλλα εισαι και για ειδικες δυναμεις που δεν παει
Και τοσος πολυς κοσμος αναλογικα με τα υπολοιπα... Εικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Ναι βρε ψυχη δν ειπα το αντιθετο αλλα φετος κανανε πολλοι αιτησεις για ειδικες δυναμεις και ειναι αρκετα δυσκολο ενας συνταγματαρχης μας ειπε οτι φετος δν εχει ξαναγινει αυτο με της ειδικες δυναμεις οι περοσσοτεροι εκει δηλωσαν. Εικόνα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Αν θυμαμαι καλα στην περσινη προκυρηξη μονο αντρες μπορουσαν να δηλωσουν ειδικες δυναμεις
lolita
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lolita »

No, δεν θυμασαι καλα...
Και γυναικες δηλωσαν...
Ημουν κι εγω εκει... !Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Λολιτα εισαι τρελη... πα
No_aRmY
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από No_aRmY »

Kai παραπανω 1732χ12=20784+πτωτικα+ουκ+3μηνα++++++μαυρα διαφορα
No_aRmY
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από No_aRmY »

Επ/Λοχιας ΣΜΥ έγραψε:Απο τοτε που εχει βγει ΠΡΟΚΕΙΡΙΞΗ το παιζουν ολοι Κομαντα και τα πσολακια... ρε παιδια θα πειξεται εισται σε κατασταση να σοκοσεται οπλα μπηκαν και τα φλορακια που δεν πηγαν Στρατο αλλα Εποπ θελουν να γινουν και μετα απο 2 Μηνες Παρετουμεεεεεε αλλα εχουμε πτηχια καλεεεε καλα οταν θα τρεχει το κατουρι απ των Φοβο θα τα ξανα πουμε αν δεν μασατε ελατε μαζι για κοσοβο καθ αφγανισταν για ελατε ρε παιδακια

Οπαααα ρε φιλεεεεεεε στο αφγαν να ερχόσουν μαζί μου μετά τους πύργους μεταφορά νύχτα πτήση μέσου και στάση Ιράν πτήση μάχης τα C και αποστολή 12ατομα μόνο για αναγνώριση και μετά η κυρίως δύναμη... από Σομαλία ξέρεις έχεις πάει η έπαιζες τα μήλα τότε... Και Μην μου λες για Κόσσοβο και αλλά τουριστικά μέρη... Και να σου πω η γυναίκες δεν μασά N Ε

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ακριβως οι γυναικες [οι περρισοτερες που ξερω δν μασανε] και εχουν ψυχη να τα κανουνε αυτα, και αν εχεις προβλημα πηγαινε στον γυναικολογο σου που μου εισαι και επιλοχιας απο ΣΜΥ ετσι σας εμαθαν να μιλατε, κανε τα πρρισοτερα παιδια που δηλωσαν εποπ εχουν τελειωσει και πανεπιστημια και ειναι μορφωμενα ξερουν να μιλανε και αμα μπουνε δν θα εχουν τετοια γλωσολογια. Εικόνα !
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν το λες για εμενα αυτο εγω το ξερω, πως δν θελει ατομα που να κλαινε και να οδειρονται αυτο ειναι αυτονοητο ο στρατος θελει αντρες με κοτσια που να μην μασανε τιποτα και επισεις τετοιες γυναικες που να μην φοβουνται να σπασουν κανενα νυχι ευτιχως εγω και οι περισσοτερες που δηλωσαμε δν ειμαστε τετοιες φιλακια! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Βίκη »

Βρε παιδιά κάτι άσχετο... Εγώ δεν έχω βίσμα! Τα αθλήματα δεν τα φοβάμαι καθόλου... Πήγαινα χρόνια στήβο, όσο για τα τεστ δεν πιστεύω να είναι τόσο δύσκολα αν και δεν έχω δώσει ποτέ. Είμαι 1,62 και το όριο είναι 1,65. Είμαι κομένη από χέρι; (Δεν έχω βίσμα)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα πας με παπουτσι που φαινεται χαμηλη η σολα. Συνηθως ειναι ενας φανταρος που μετραει και επειδη βαριεται να λεει στον καθενα να Βγαζει τα παπουτσια του, αν φορας λεπτη σολα θα σε μετρησει με τα παπουτσια.

Οσους ρωτησα για το βυσμα, ολοι εβαλαν. Βεβαια ημουν και τις ημερες των ΕΔ.

Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Βίκη »

Καλή ιδέα αυτή με τη σόλα αλλά πρέπει να έχω και τύχη να μην μου πουν να βγάλω τα παπούτσια. Τι βύσμα έβαλαν αν δεν γίνομαι αδιάκριτη; Εγώ τι μπορώ να κάνω για να σιγουρέψω μια θέση για ΕΠΟΠ; Έχεις καμοιά πρόταση; ;
argeadas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: διάβασμα,κυνήγι,πουλιά

Δημοσίευση από argeadas »

Θα σου πουν να τα βγάλειςΕικόνα
Βίκη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Βίκη »

Μην με απογοητεύεις! Ότι θα προσπαθήσω... Θα κάνω τα χαρτιά μου και ότι γίνει ας γίνει... Αυτό είναι σίγουρο! Πού ξέρεις μπορεί να είμαι από τις τυχερές! Ποτέ δεν ξέρεις... Αν δεν προσπαθήσω δεν θα μάθω ποτέ... Έτσι δεν είναι!1
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Αυτο που ελεγα απο την πρωτη μερα που γραφτηκα στο φορουμ μεχρι και σημερα(χθες) επιβεβαιωθηκε στον μεγιστο βαθμο. Για 6 μηνες η γυναικα μου εψαχνε να βρει βισμα για να την βοηθησει αλλα κανεις δεν της εδινε ξεκαθαρη απαντηση. Αντιθετα ο κολλητος μου με τα βισματα που ειχε (ηταν πραγματικα πολλα) δηλωνε σιγουρος. Πριν λιγες μερες τον πηρε τηλεφωνο το ενα βισμα και του ειπε να μην ανυσηχει ειναι περασμενος. Σημερα που βγηκαν τα αποτελεσματα η γυναικα μου περασε και ο κολλητος μου που ηταν σιγουρος εγινε επιλλαχων. Οτι και να σας πει το βισμα ΤΠτ δεν ειναι σιγουρο μεχρι την στιγμη που θα δειτε τα τελικα αποτελεσματα. Καλη σταδιοδρομια σε οσους περασανε και υπομονη σε οσους κοπηκαν (η επομενη προκυρηξη ακουγεται οτι θα ειναι πολυ συντομα)
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες