Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
- Επικοινωνία:
Καλησπερα στα κοριτσια... Ναι! Εφετος τον φεβρουαριο ηρθε σημα στην μοναδα και ζητουσε στελεχη για επανδρωση της ΕΛ. ΔΥ. ΚΟ. Δηλωσα, και αν σας πω τι μαθαινα απο αλλους συναδερφους που ειχαν δηλωσει μαζι μου, θα τρελαθειτε. Τρομερη σφαγη ενα πραγμα απιστετο, κ μου τις περιεγραφαν με αδιανοητες κ περαν του λογικου λεπτομερειες. Εχω παθει πλακα με το κοσοβο, κ το θεμα ειναι οτι θελω να βγω 2-3 φορες, κ μεχρι στιγμης δεν εχω βγει καμια, κ ουτε με βλεπω αν δεν παρω μεταθεση για μοναδα ειρηνευτικων αποστολων. Αυτο επιδιωκω, αλλα θελω χρονο ακομη για να φυγω Απο εκει που ειμαι.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
dn24 έγραψε:Καλησπερα στα κοριτσια... Ναι! Εφετος τον φεβρουαριο ηρθε σημα στην μοναδα και ζητουσε στελεχη για επανδρωση της ΕΛ. ΔΥ. ΚΟ. Δηλωσα, και αν σας πω τι μαθαινα απο αλλους συναδερφους που ειχαν δηλωσει μαζι μου, θα τρελαθειτε. Τρομερη σφαγη ενα πραγμα απιστετο, κ μου τις περιεγραφαν με αδιανοητες κ περαν του λογικου λεπτομερειες. Εχω παθει πλακα με το κοσοβο, κ το θεμα ειναι οτι θελω να βγω 2-3 φορες, κ μεχρι στιγμης δεν εχω βγει καμια, κ ουτε με βλεπω αν δεν παρω μεταθεση για μοναδα ειρηνευτικων αποστολων. Αυτο επιδιωκω, αλλα θελω χρονο ακομη για να φυγω Απο εκει που ειμαι.
ξερω κοπέλα, εποπ δεκανεας που πήγε τωρα κόσοβο και προσεξε το οναμα της ήρθε στο σημα 2 μερες πριν πανε στο Κιλκις που πηγανε. Μπορειτε να το διανοηθειτε; Αρα τα παντα γινονται...
φιλε Βασιλη αν καταφερεις να πας Ξανθη, τοτε σιγουρα θα πας Κόσοβο... Εκει πανε τσιμπητοι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Πάντως και από αλέξανδρούπολι και γενικά Έβρο πάνε πολλοί και εύκολα... Οπότε βασίλη άνεβα βόλτα κατά βορρά με την επόμενη μετάθεση ...
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 7
nandy24 έγραψε:Πάντως και από αλέξανδρούπολι και γενικά Έβρο πάνε πολλοί και εύκολα... Οπότε βασίλη άνεβα βόλτα κατά βορρά με την επόμενη μετάθεση...
σίγουρα. Και φαντασου υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να πάνε (και αναγκάζονται) και άλλοι φυλάνε κατουρημενες (με το μπαρδον) ποδιές για να πάνε
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
σε αυτο εχεις δικιο αλλα κ απο την μοναδα στην Νεα Σαντα μπορεις πιο ευκολα να πας!nandy24 έγραψε:Πάντως και από αλέξανδρούπολι και γενικά Έβρο πάνε πολλοί και εύκολα... Οπότε βασίλη άνεβα βόλτα κατά βορρά με την επόμενη μετάθεση...
...
Dum spiro spero
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
καλά αυτό ξαναπέστο!evi85 έγραψε:nandy24 έγραψε:Πάντως και από αλέξανδρούπολι και γενικά Έβρο πάνε πολλοί και εύκολα... Οπότε βασίλη άνεβα βόλτα κατά βορρά με την επόμενη μετάθεση...
σίγουρα. Και φαντασου υπάρχουν άτομα που δεν θέλουν να πάνε (και αναγκάζονται) και άλλοι φυλάνε κατουρημενες (με το μπαρδον) ποδιές για να πάνε
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
evi85 έγραψε:
ξερω κοπέλα, εποπ δεκανεας που πήγε τωρα κόσοβο και προσεξε το οναμα της ήρθε στο σημα 2 μερες πριν πανε στο Κιλκις που πηγανε. Μπορειτε να το διανοηθειτε; Αρα τα παντα γινονται...
φιλε Βασιλη αν καταφερεις να πας Ξανθη, τοτε σιγουρα θα πας Κόσοβο... Εκει πανε τσιμπητοι
καλωστην φιλη μου ευη! Ναι οντως ξανθη επιθυμω διακαως να παω λογω οτι, εκτος απ'οτι εχει μοναδες ειρηνευτικων αποστολων εκει, το λατρευω σαν μερος (γραφικοτητα) και δεν ειναι εβρος κ νησια με οτι αυτο συνεπαγεται (πχ λιγοτεροι λαθρομεταναστες εμεις τους μαζευουμε ως γνωστον). Ειναι σχετικα "μαυρες" οι μοναδες βεβαια, αλλα σε τουτη τη ζωη δεν εχω βρει τον ανθρωπο που μπορει να τα εχει ολα. Κ θα γλυτωσω κ το βισμα που δεν εχω, διοτι αν ειχα τωρα θα ειχα βγει το λιγοτερο 1 φορα. Εχω να πω ιστοριες με βισματα που ειδα για το κοσοβο. Ουουου με τις ωρες.
Εσεις βαζετε βισμα να πατε εξω κ μεις ψαχνουμε βισμα για να τ αποφυγουμε
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
epop pn έγραψε:Εσεις βαζετε βισμα να πατε εξω κ μεις ψαχνουμε βισμα για να τ αποφυγουμε
ποτε μην λες ποτε φιλε μου. Μεχρι που με εκανε η αναγκη. Οχι οτι δεν το θελω, φυσικα κ το θελω, αλλα ας οψεται αυτη η ρημαδα.
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΟΥ 

Να σας ρωτησω κα εγω δυλαδη κατι που το εω απορια αν ενας εει ενα στρατιωτικο βυσμα παραδειγμα αντιστρατηγο μπορει εκεινος να τον βαλει εποπ με κατευθιαν το βαθμο το επιλοχια η του αριλοχια;
sotirisd έγραψε:Να σας ρωτησω κα εγω δυλαδη κατι που το εω απορια αν ενας εει ενα στρατιωτικο βυσμα παραδειγμα αντιστρατηγο μπορει εκεινος να τον βαλει εποπ με κατευθιαν το βαθμο το επιλοχια η του αριλοχια;
Μπορεί να τον βάλει κατευθείαν απόστρατο Εύελπι τιμητικά με τον βαθμό του Στρατάρχη των ΝΑΤΟΙΚΩΝ δυνάμεων

Σύνελθε αγορίνα

Καλα εσυ Σωτηρη το παρακανες... Ειπαμε για βυσμα αλλα οχι κ να σε κανει απευθειας αποστρατο... Χαχαχα αν ειναι δυνατον. Τι αλλο θα ακουσουμε 

- Kyrillos93
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Πλακα μου κανεις; Εδω βαζουν ΕΠΟΠ και Γιωταδες, Ι3 Ενοπλο η συγκεκριμενη περιπτωση που ειδα εγω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης