κ φυσικα μπορεισ. Οι περισσοτεροι με Μεσο μπαινουν εκει μεσα...νικος έγραψε:Παιδια μπορεις να βαλεις μεσο για να μπεις εποπ;

κ φυσικα μπορεισ. Οι περισσοτεροι με Μεσο μπαινουν εκει μεσα...νικος έγραψε:Παιδια μπορεις να βαλεις μεσο για να μπεις εποπ;
νικος έγραψε:Και που μπορεις να βαλεις βισμα; Σε ολη τη διαδικασια η καπου συγκεκριμενα;
ΣΙΑ έγραψε:Εγω 2 φορες εδωσα τα μορια τα ειχα κ με το παραπανω, τα αθληματα τα εβγαλα ολα κ τι καταλαβα; Επιλαχων. Βλακειες χωρις βισμα δεν γινεται τιποτα. Κ να μην σας πω τι ατομα πηρανε γιατι θα νευριασετε. Αρα ψαξτε βισμα απο τωρα κ θελει απο τη στιγμη που στελνεις τα χαρτια. Σε ολες τις επιτροπες κ να βλεπεις ποτε σε πετανε εξω για να σε ξαναβαζουν. Αυτα. Μακαρι να εμπαιναν οσοι ειχαν μορια κ ικανοτητες. Οσοι το ηθελαν πραγματικα κ το ειχαν αναγκη. Οχι κακομαθημενα ατομα επειδη ειχαν βισμα κ ο μπαμπας τρεχει παντα.
ΣΙΑ έγραψε:Εγω 2 φορες εδωσα τα μορια τα ειχα κ με το παραπανω, τα αθληματα τα εβγαλα ολα κ τι καταλαβα; Επιλαχων. Βλακειες χωρις βισμα δεν γινεται τιποτα. Κ να μην σας πω τι ατομα πηρανε γιατι θα νευριασετε. Αρα ψαξτε βισμα απο τωρα κ θελει απο τη στιγμη που στελνεις τα χαρτια. Σε ολες τις επιτροπες κ να βλεπεις ποτε σε πετανε εξω για να σε ξαναβαζουν. Αυτα. Μακαρι να εμπαιναν οσοι ειχαν μορια κ ικανοτητες. Οσοι το ηθελαν πραγματικα κ το ειχαν αναγκη. Οχι κακομαθημενα ατομα επειδη ειχαν βισμα κ ο μπαμπας τρεχει παντα.
Ευη, τα ενδεχομενα εχουν ως εξης.1. Η δεν εχεις ξαναδωσει για εποπ κ δεν εχεις δει τον σκοτωμο που γινεται (αλλο να στο λενε κ αλλο να το ζησεις). Οταν λεω σκοτωμο, θα δεις τι εννοω.2. Δεν θες να το συνηδητοποιησεις για δικους σου λογους. Δικαιωμα σου, αλλα ολοι οσοι το λενε, κ εγω σαν στελεχος το λεω, ε, ναι, ειδικα στην εποχη κ στην χωρα που ζουμε, μονο βισμα θελει, κ μαλιστα γερό. Δηλαδη απο ταξιαρχο εως υπουργο.3. Εχεις υποτιμησει τον θεσμο, κ νομιζεις οτι ειναι της πλακας η ολη υποθεση. Εννοω "ελα μωρε εποπ πας σιγα για μην θελει κ βισμα, τι πας; Για υπουργος"?4. Εχεις. Υπερτιμησει τον θεσμο κ νομιζεις οτι υπαρχει διαφανεια κ αξιοκρατια.5. Παρα-πιστευεις στις δυνατοτητες σου. Δικαιωμα σου ολα τα ανωθεν, απλως εκφραζεις δημοσια μια αποψη, κ εγω κανω διαλογο σε ενα topic που ειναι γονιμο για διαλογο.evi85 έγραψε:Ναι ρε παιδιά έχω κουραστεί να ακούω πως χωρίς βίσμα δεν περνάς εποπ... ! Συμφωνώ και θέλω να πιστεύω πως αν έχεις μόρια και καλή φυσική κατάσταση τότε δεν έχεις πρόβλημα
dn24 έγραψε:Ευη, τα ενδεχομενα εχουν ως εξης.1. Η δεν εχεις ξαναδωσει για εποπ κ δεν εχεις δει τον σκοτωμο που γινεται (αλλο να στο λενε κ αλλο να το ζησεις). Οταν λεω σκοτωμο, θα δεις τι εννοω.2. Δεν θες να το συνηδητοποιησεις για δικους σου λογους. Δικαιωμα σου, αλλα ολοι οσοι το λενε, κ εγω σαν στελεχος το λεω, ε, ναι, ειδικα στην εποχη κ στην χωρα που ζουμε, μονο βισμα θελει, κ μαλιστα γερό. Δηλαδη απο ταξιαρχο εως υπουργο.3. Εχεις υποτιμησει τον θεσμο, κ νομιζεις οτι ειναι της πλακας η ολη υποθεση. Εννοω "ελα μωρε εποπ πας σιγα για μην θελει κ βισμα, τι πας; Για υπουργος"?4. Εχεις. Υπερτιμησει τον θεσμο κ νομιζεις οτι υπαρχει διαφανεια κ αξιοκρατια.5. Παρα-πιστευεις στις δυνατοτητες σου. Δικαιωμα σου ολα τα ανωθεν, απλως εκφραζεις δημοσια μια αποψη, κ εγω κανω διαλογο σε ενα topic που ειναι γονιμο για διαλογο.evi85 έγραψε:Ναι ρε παιδιά έχω κουραστεί να ακούω πως χωρίς βίσμα δεν περνάς εποπ... ! Συμφωνώ και θέλω να πιστεύω πως αν έχεις μόρια και καλή φυσική κατάσταση τότε δεν έχεις πρόβλημα
...
evi85 έγραψε:Και ναι δεν έχω εμπειρία στους διαγωνισμούς εποπ. Κακό είναι;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης