Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

νικος έγραψε:Παιδια μπορεις να βαλεις μεσο για να μπεις εποπ;
κ φυσικα μπορεισ. Οι περισσοτεροι με Μεσο μπαινουν εκει μεσα... ΕικόναΕικόναδυστυχως αυτη ειναι η αξιοκρατια της ελλαδας μασ! Αστα ν πανε.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Και που μπορεις να βαλεις βισμα; Σε ολη τη διαδικασια η καπου συγκεκριμενα?
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από evi85 »

νικος έγραψε:Και που μπορεις να βαλεις βισμα; Σε ολη τη διαδικασια η καπου συγκεκριμενα;

φιλε μου να σου πω εγω τι πιστευω... Απο τη στιγμη που βγηκε η συνεντευξη, η οποια μοριοδοτουνταν εως 200 νομιζω, τα πραγματα ισως ειναι πιο αξιοκρατικα γιατι ξερεις ακριβως ποσα μορια εχεις... Οταν ομως υπηρχε η μοριοδοτουμενη συνεντευξη μπορει εγω πχ να υπερτερουσα 150 μορια απο καποια (λογω προσόντων) αλλα αυτη λογω βυσματος να παρει ολα τα μορια της συνεντευξης και γω 10-20 και τελικως να μπει αυτη και οχι εγω...
Ομως τωρα ξερωντας ακριβως τα μορια μου και εφοσον ειμαι επιτυχουσα και στις αθλητικες δοκιμασιες, βλεποντας τα μορια του τελευταιου στην ειδικοτητα θα ξερω αν ειμαι μεσα.

ΥΓ αυτη ειναι η γνωμη μου, αν καποιος διαφωνει δεν πειραζει...
ΣΙΑ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από ΣΙΑ »

Εγω 2 φορες εδωσα τα μορια τα ειχα κ με το παραπανω, τα αθληματα τα εβγαλα ολα κ τι καταλαβα; επιλαχων. βλακειες χωρις βισμα δεν γινεται τιποτα. κ να μην σας πω τι ατομα πηρανε γιατι θα νευριασετε. αρα ψαξτε βισμα απο τωρα κ θελει απο τη στιγμη που στελνεις τα χαρτια. σε ολες τις επιτροπες κ να βλεπεις ποτε σε πετανε εξω για να σε ξαναβαζουν. αυτα. μακαρι να εμπαιναν οσοι ειχαν μορια κ ικανοτητες. οσοι το ηθελαν πραγματικα κ το ειχαν αναγκη. οχι κακομαθημενα ατομα επειδη ειχαν βισμα κ ο μπαμπας τρεχει παντα.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

ΣΙΑ έγραψε:Εγω 2 φορες εδωσα τα μορια τα ειχα κ με το παραπανω, τα αθληματα τα εβγαλα ολα κ τι καταλαβα; Επιλαχων. Βλακειες χωρις βισμα δεν γινεται τιποτα. Κ να μην σας πω τι ατομα πηρανε γιατι θα νευριασετε. Αρα ψαξτε βισμα απο τωρα κ θελει απο τη στιγμη που στελνεις τα χαρτια. Σε ολες τις επιτροπες κ να βλεπεις ποτε σε πετανε εξω για να σε ξαναβαζουν. Αυτα. Μακαρι να εμπαιναν οσοι ειχαν μορια κ ικανοτητες. Οσοι το ηθελαν πραγματικα κ το ειχαν αναγκη. Οχι κακομαθημενα ατομα επειδη ειχαν βισμα κ ο μπαμπας τρεχει παντα.

κοιτα να δεις. Εγω δεν εδωσα καμια και ευελπιστω να δωσω. Ομως δεν μπορεις να πεις πως η καταργηση της μοριοδοτουμενης συνεντευξης ειναι ενα θετικο για οσους δεν εχουν βισμα. Παντως στην 8η σειρα μπηκανε πολλα ατομα χωρις Βισμα. Αρα κατι παει να γινει, γτ Και γω δεν εχω βισμα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΙΑ έγραψε:Εγω 2 φορες εδωσα τα μορια τα ειχα κ με το παραπανω, τα αθληματα τα εβγαλα ολα κ τι καταλαβα; Επιλαχων. Βλακειες χωρις βισμα δεν γινεται τιποτα. Κ να μην σας πω τι ατομα πηρανε γιατι θα νευριασετε. Αρα ψαξτε βισμα απο τωρα κ θελει απο τη στιγμη που στελνεις τα χαρτια. Σε ολες τις επιτροπες κ να βλεπεις ποτε σε πετανε εξω για να σε ξαναβαζουν. Αυτα. Μακαρι να εμπαιναν οσοι ειχαν μορια κ ικανοτητες. Οσοι το ηθελαν πραγματικα κ το ειχαν αναγκη. Οχι κακομαθημενα ατομα επειδη ειχαν βισμα κ ο μπαμπας τρεχει παντα.

το να έχουνε οι άλλοι δηλαδή περισσότερα μόρια δεν παίζει δηλαδή ε; Κοβόμαστε και το πρώτο που λέμε σαν εύκολη δικαιολογία είναι "δεν είχα βύσμα"
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επαναλαμβάνω ότι άν δεν έχεις μόρια και τον Πλανητάρχη να βάλεις βύσμα δεν πρόκειται να βοηθηθείς.
Απλά τα πράγματα.
Και φυσικά δεν κάνουμε τα χαρτιά μας σε άσχετες ειδικότητες με το αντικείμενό μας γιατί απλά θα φάμε... Άκυρο!
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από REPAINER »

Εχεις τα μορια; Περνας; Τι σε νοιαζει τι εκανε ο καθενας;

αν εχεις τα μορια και πας καλα και στα αθληματα τοτε δε σε νοιαζει τι εκαναν οι αλλοι

γεγονος ειναι οτι πολλοι που δεν εχουν ιδεα και κοβονται. Αμεσως ξεκινανε τα γνωστα. Οτι και καλα δε περασαν λογω βυσματος.
και στη τελικη μπορει καποιος να περασε απο τα αθληματα και να περασε με βυσμα

αν τα περνουσε ο καθενας με τις ικανοτητες του δε θα γκρινιαζε για τα βυσματα γτ απλα δε θα τον ενοιαζε. Στη τελικη ας κοιταζει ο καθενας τη καμπουρα του. Και οταν δεν περναει απο τα αγωνισματα ας τα βαζει πρωτα με τον εαυτο του. Γτ και ο ιδιος να ειχε βυσμα θα το χρησιμοποιουσε, γκρινιαζουν παντα οσοι δεν εχουν βυσμα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

+1 μπράβο repainer
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Ναι ρε παιδιά έχω κουραστεί να ακούω πως χωρίς βίσμα δεν περνάς εποπ... ! Συμφωνώ και θέλω να πιστεύω πως αν έχεις μόρια και καλή φυσική κατάσταση τότε δεν έχεις πρόβλημα
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:Ναι ρε παιδιά έχω κουραστεί να ακούω πως χωρίς βίσμα δεν περνάς εποπ... ! Συμφωνώ και θέλω να πιστεύω πως αν έχεις μόρια και καλή φυσική κατάσταση τότε δεν έχεις πρόβλημα
Ευη, τα ενδεχομενα εχουν ως εξης.1. Η δεν εχεις ξαναδωσει για εποπ κ δεν εχεις δει τον σκοτωμο που γινεται (αλλο να στο λενε κ αλλο να το ζησεις). Οταν λεω σκοτωμο, θα δεις τι εννοω.2. Δεν θες να το συνηδητοποιησεις για δικους σου λογους. Δικαιωμα σου, αλλα ολοι οσοι το λενε, κ εγω σαν στελεχος το λεω, ε, ναι, ειδικα στην εποχη κ στην χωρα που ζουμε, μονο βισμα θελει, κ μαλιστα γερό. Δηλαδη απο ταξιαρχο εως υπουργο.3. Εχεις υποτιμησει τον θεσμο, κ νομιζεις οτι ειναι της πλακας η ολη υποθεση. Εννοω "ελα μωρε εποπ πας σιγα για μην θελει κ βισμα, τι πας; Για υπουργος"?4. Εχεις. Υπερτιμησει τον θεσμο κ νομιζεις οτι υπαρχει διαφανεια κ αξιοκρατια.5. Παρα-πιστευεις στις δυνατοτητες σου. Δικαιωμα σου ολα τα ανωθεν, απλως εκφραζεις δημοσια μια αποψη, κ εγω κανω διαλογο σε ενα topic που ειναι γονιμο για διαλογο.

υ. γ. μην παρεις τιποτα απο αυτα που σου λεω κακοπροαιραιτα. μακαρι να μπεις, την γνωμη μου νομιζω την ξερεις καλα.. ουτε στο λεω για να στην "μπω". μηπως κ εχεις "open mind" και συνηδητοποιησεις αυτο που σου λεω, για αυτο στο λεω. αν το συνηδητοποιησεις, το εχεις.

υ. γ.2. εχουν μπει κ ατομα χωρις βισμα.. αναλογικα ομως, σταγονα στον ωκεανο..

...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

dn24 έγραψε:
evi85 έγραψε:Ναι ρε παιδιά έχω κουραστεί να ακούω πως χωρίς βίσμα δεν περνάς εποπ... ! Συμφωνώ και θέλω να πιστεύω πως αν έχεις μόρια και καλή φυσική κατάσταση τότε δεν έχεις πρόβλημα
Ευη, τα ενδεχομενα εχουν ως εξης.1. Η δεν εχεις ξαναδωσει για εποπ κ δεν εχεις δει τον σκοτωμο που γινεται (αλλο να στο λενε κ αλλο να το ζησεις). Οταν λεω σκοτωμο, θα δεις τι εννοω.2. Δεν θες να το συνηδητοποιησεις για δικους σου λογους. Δικαιωμα σου, αλλα ολοι οσοι το λενε, κ εγω σαν στελεχος το λεω, ε, ναι, ειδικα στην εποχη κ στην χωρα που ζουμε, μονο βισμα θελει, κ μαλιστα γερό. Δηλαδη απο ταξιαρχο εως υπουργο.3. Εχεις υποτιμησει τον θεσμο, κ νομιζεις οτι ειναι της πλακας η ολη υποθεση. Εννοω "ελα μωρε εποπ πας σιγα για μην θελει κ βισμα, τι πας; Για υπουργος"?4. Εχεις. Υπερτιμησει τον θεσμο κ νομιζεις οτι υπαρχει διαφανεια κ αξιοκρατια.5. Παρα-πιστευεις στις δυνατοτητες σου. Δικαιωμα σου ολα τα ανωθεν, απλως εκφραζεις δημοσια μια αποψη, κ εγω κανω διαλογο σε ενα topic που ειναι γονιμο για διαλογο.

...

κοιτα να δεις για να θέλω να μπω στο στρατό σημαίνει πως τον εκτιμώ και δεν θέλω να το κάνω απλά για αποκατάσταση οικονομική... Επίσης τρελαίνομαι για αυτά που ακούω. Δλδ τα παιδιά που δεν έχουν βίσμα και έχουν τα προσόντα πάνε απατα σε τέτοιους είδους διαγωνισμούς; Αηδιάζω και μόνο που το ακούω. Συγνωμη βασίλη αλλά έχουμε τελειως διαφορετικές απόψεις. Ξέρω άτομα με βίσμα που δεν πέρασαν και άλλους μόνο με το πτυχίο τους και χωρις βίσμα να είναι μέσα. Άρα όλα είναι σχετικά. Και δεν πρέπει να αποθαρρύνουμε τα παιδιά που δεν έχουνε βίσμα... Είναι αδικία...
...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Και ναι δεν έχω εμπειρία στους διαγωνισμούς εποπ. Κακό είναι;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

evi85 έγραψε:Και ναι δεν έχω εμπειρία στους διαγωνισμούς εποπ. Κακό είναι;

Tα κατωθεν που σου παραθετω, ειναι υστερογραφα του αρχικου μηνυματος μου που τοποθετετησαι/σχολιαζεις. Δεν προλαβα να τα επεξεργαστω εγκαιρα, κ μαλλον δεν τα ειδες κ απαντησες χωρις να τα λαβεις υπ'οψην, οποτε αυτη ειναι κ η απαντηση μου στην ανωθεν σου ερωτηση.

υ. Γ. Μην παρεις τιποτα απο αυτα που σου λεω κακοπροαιραιτα. Μακαρι να μπεις, την γνωμη μου νομιζω την ξερεις καλα. Ουτε στο λεω για να στην "μπω". Μηπως κ εχεις "open mind" και συνηδητοποιησεις αυτο που σου λεω, για αυτο στο λεω. Αν το συνηδητοποιησεις, το εχεις.

υ. Γ.2. Εχουν μπει κ ατομα χωρις βισμα. Αναλογικα ομως, σταγονα στον ωκεανο.

laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από laios »

Παιδια δεν μπηκαμε ολοι με βυσμα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης