71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

hammerhead23 έγραψε:Απο που το γνωριζεις; Υπαρχουν καπου επισημα οι προϋποθεσεις; Καποιο ΦΕΚ ή κατι αναλογο; Αν ξερεις φυσικα... Απλα πας κ κ αρκετα βυσματικα εκει οποτε δεν θα ειναι κ δυσκολο το 2 να γινει 1, ε τι λες greek army;
Εγω λεω οτι εισαι ερηστικος! Οτι εχεις κατι στο μυαλο σου και ψαχνεις για επιβεβαιωση. Οποτε λοιπον ναι! Μπορεις να βαλεις βισμα, το 2 να γινει 1 και να πας κανονικα κοκκινος!

hammerhead23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από hammerhead23 »

Δεν εχω αναγκη να βαλω βυσμα για το Ι, εχω 0,50 κ 1 βαθμο αστιγματισμο, ουτε γυαλια δεν φοραω. Κ αν ειναι αμεταθετο ειμαι απο Πειραια παιδια οχι απο βορεια ελλαδα, με αρπαξατε απο τα μουτρα, ρωταω για λογαριασμο φιλου που μπηκε τωρα, ειναι βορειοελλαδιτης και εχει μυωπια 6-6,5 κ ειναι 100% σιγουρος πως το βυσμα του θα τον στειλει εκει. Ευχαρστω παντως για την αμεση ανταποκριση.Εικόνα
hammerhead23
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από hammerhead23 »

Deathdiver έγραψε:
hammerhead23 έγραψε:Απο που το γνωριζεις; Υπαρχουν καπου επισημα οι προϋποθεσεις; Καποιο ΦΕΚ ή κατι αναλογο; Αν ξερεις φυσικα... Απλα πας κ κ αρκετα βυσματικα εκει οποτε δεν θα ειναι κ δυσκολο το 2 να γινει 1, ε τι λες greek army;
Για σενα το ζητουμενο ειναι το 2 να γινει 1 βυσματικα... ;Εικόνα

Το να κανει καποιος το Ι2 Ι1 για να κανει μια περισσοτερο δυσκολη θητεια δεν ειναι κατακριτέο κατα τι γνωμη μου, ειδικα αν προκειται για 0.50 βαθμο μυωπιας. Το να εισαι Ι1 κ να το κανεις Ι4 3 5 κτλ. Ειναι το ασχημο.
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Deathdiver »

hammerhead23 έγραψε:
Deathdiver έγραψε:
Για σενα το ζητουμενο ειναι το 2 να γινει 1 βυσματικα... ;Εικόνα

Το να κανει καποιος το Ι2 Ι1 για να κανει μια περισσοτερο δυσκολη θητεια δεν ειναι κατακριτέο κατα τι γνωμη μου, ειδικα αν προκειται για 0.50 βαθμο μυωπιας. Το να εισαι Ι1 κ να το κανεις Ι4 3 5 κτλ. Ειναι το ασχημο.

Mε καλυψες απολυτα... Εικόνα

rayman

Δημοσίευση από rayman »

Μακρυα απο σαντα παιδια, σκετη μαυριλα ειναι (απο αποψη συμπεριφορας, προβλεψιμοτητας και ολα τα σχετικα... )
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

rayman έγραψε:Μακρυα απο σαντα παιδια, σκετη μαυριλα ειναι (απο αποψη συμπεριφορας, προβλεψιμοτητας και ολα τα σχετικα... )

μακρια. Πολυ μακρια. Βαζετε βισματα να μην πατε. Απαπα εισαι ειδικες δυναμεις και δεν σου αναγνωριζουν τιποτα. Ουτε διπλα χρονια, ουτε παραπανω χρηματα, τιποτα. Μακρια.50αρες πορειες, αναβαση στο πυργο, καθε εβδομαδα στιβο μαχης. Λες κ εισαι ειδικες δυναμεις ενω εχεις μπει στο πεζικο. Τουλαχιστον στις ειδικες μπαινεις συνηδητοποιημενος.

στρατιώτης

Δημοσίευση από στρατιώτης »

Αν υπηρετείς ήδη σε άλλη μονάδα (Εφοδιασμού Μεταφορών) γίνεται να πας αερομεταφερόμενη;

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

στρατιώτης έγραψε:Αν υπηρετείς ήδη σε άλλη μονάδα (Εφοδιασμού Μεταφορών) γίνεται να πας αερομεταφερόμενη;

καλησπερα φιλε, κ καλη θητεια αν εισαι οτι δηλωνεις οντως, δηλαδη στρατιωτης. Δεν ξερω στο Λ/Σ (λοχο στρατηγειου) εαν δικαιολογουν θεσεις απο αλλα οπλα η σωματα. Για να πας ομως στις μοναδες της 71ης, οχι ειναι αποκλειστικα για πεζικαριους. Για αυτο κ λεγεται 71η Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ.Γιατι απορροφα ατομα μονο απο το ΠΖ.

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

dn24 έγραψε:
στρατιώτης έγραψε:Αν υπηρετείς ήδη σε άλλη μονάδα (Εφοδιασμού Μεταφορών) γίνεται να πας αερομεταφερόμενη;
καλησπερα φιλε, κ καλη θητεια αν εισαι οτι δηλωνεις οντως, δηλαδη στρατιωτης. Δεν ξερω στο Λ/Σ (λοχο στρατηγειου) εαν δικαιολογουν θεσεις απο αλλα οπλα η σωματα. Για να πας ομως στις μοναδες της 71ης, οχι ειναι αποκλειστικα για πεζικαριους. Για αυτο κ λεγεται 71η Α/Μ ΤΑΞ ΠΖ.Γιατι απορροφα ατομα μονο απο το ΠΖ.
Μιλαει για Ταξιαρχεια οχι για Συνταγμα. Οι Ταξιαρχειες ειναι Μοναδες που μπορουν να επιχειρουν μονες τους, και γι αυτο εχουν Τμηματα ολων των Οπλων και Σωματων. Τωρα συγκεκριμενα για ΕΜ δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει ΠΒ και ΤΧ. Λογικα πρεπει να εχει τουλαχιστον 1 Λοχο ΕΜ.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Τι ειναι οι ταξιαρχιες; Μοναδες, οι οποιες επιχειρουν και μονες τους;7 χρονια ξερω οτι αποτελουνται απο μοναδες. Τελοσπαντων, στο 596 Α/Μ ΤΠ ΤΗΣ 71 Α/Μ ΤΠ δεν ειχαμε αλλο οπλο η σωμα εκτος απο κατι φροντιστες πζ που ειναι το ιδιο πραγμα.4 χρονια αυτο ειδα εκει. Τωρα αν εχουν παει και του... Γεωγραφικου δεν ξερω. Η 71 δεν ειναι σαν τις αλλες ταξ οπως η 15 ΤΑΞ/ΠΖ και η 80 ΑΔΤΕ που ημουν. Λειτουργει αυτονομα αποκλειστικα απο στελεχη των αερομεταφερομενων μοναδων, απλα σε περιοδους ασκησεων (ελικοπτεριες που καναμε) συνεργαζοταν κ με μοναδες αλλων οπλων. Αλλα ως εκει.
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από TEIN »

Ναι φιλε μου γινεται, και αυτοι στρτες δεν ειναι; Δεν πρεπει να φανε και να εφοδιαστουνε με καυσιμα και ελαιολιπαντικα; Εικόνα

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

TEIN έγραψε: Ναι φιλε μου γινεται, και αυτοι στρτες δεν ειναι; Δεν πρεπει να φανε και να εφοδιαστουνε με καυσιμα και ελαιολιπαντικα;Εικόνα

φιλε μου, καλησπερα. Να σε ρωτησω κατι, φανταρος εχεις παει; Γιατι δεν μου φαινονται πολυ βασιμα αυτα που λες. Που τα στηριζεις; Τα ελαιολιπαντικα τα μεταφερουν με κινησεις με οχηματα stayr απο το ιδιο το γραφειο κινησεως της μοναδας. Αυτο ελειπε να τα μετεφερε ο Ε/Μ για την 71. Ετσι γινεται στο πεζικο, οπως και στην 71 που ειναι "ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΖΙΚΟ". Δεν ξερω τωρα ποιος τα μεταφερει κ τι γινεται στα αλλα σωματα πχ στις μοναδες των ΔΒ, δεν εχω δει, κ δεν ξερω. Ημουν στο 596 στην ν. Σαντα,(2004-2007). Επιπλεον τα τροφιμα τους μεταφερει ο Ε/Μ; Αυτο ελειπε. Παλι το ιδιο γινεται, παλι βγαινουν κινησεις απο το γρ. Κινησεως για την μισθοτροφοδοσια, και πανε κ αγοραζουν τα τροφιμα.

...
Stratosss
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Stratosss »

Παιδες στην 71 στην Αργυρουπολη υπαρχει ενα στρατοπεδο που χωριζεται σε μοναδες; Μου εχει ερθει μεταθεση στην 71 στην αργυρουπολη και το ονομα αρχιζει κατι σε 71 μπλα μπλα δεν θυμαμαι ακριβως. Γνωριζω οτι μεσα εχει την 116. Μπορει κανεις να βοηθησει?
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από TEIN »

dn24 έγραψε:
TEIN έγραψε: Ναι φιλε μου γινεται, και αυτοι στρτες δεν ειναι; Δεν πρεπει να φανε και να εφοδιαστουνε με καυσιμα και ελαιολιπαντικα;Εικόνα

φιλε μου, καλησπερα. Να σε ρωτησω κατι, φανταρος εχεις παει; Γιατι δεν μου φαινονται πολυ βασιμα αυτα που λες. Που τα στηριζεις; Τα ελαιολιπαντικα τα μεταφερουν με κινησεις με οχηματα stayr απο το ιδιο το γραφειο κινησεως της μοναδας. Αυτο ελειπε να τα μετεφερε ο Ε/Μ για την 71. Ετσι γινεται στο πεζικο, οπως και στην 71 που ειναι "ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΖΙΚΟ". Δεν ξερω τωρα ποιος τα μεταφερει κ τι γινεται στα αλλα σωματα πχ στις μοναδες των ΔΒ, δεν εχω δει, κ δεν ξερω. Ημουν στο 596 στην ν. Σαντα,(2004-2007). Επιπλεον τα τροφιμα τους μεταφερει ο Ε/Μ; Αυτο ελειπε. Παλι το ιδιο γινεται, παλι βγαινουν κινησεις απο το γρ. Κινησεως για την μισθοτροφοδοσια, και πανε κ αγοραζουν τα τροφιμα.

...

Φιλε μου μαλλον εσυ δεν εχει παει φανταρος!

Δεν ξερεις πως δουλευει το συστημα ανεφοδιασμου των μοναδων επιχειρησεων απο τα ανεφοδιαστικα οργανα, που ειναι ειναι οι μοναδες ΕΜ.

Οπως ολες οι τξιες ετσι και η 71 ΤΑΞ εχει ΤΥΠ οπου εκει υπαρχει και ο λοχος ΕΜ (λεμ) ο οποιος σε εφοδιαζει με τροφιμα, καυσιμα και ελαιολιπαντικα.

Για ρωτα το γρ. Κινησεως σου απο που περνει τα λαδια;

Για ρωτα η μισθ/σια σου απο που περνει τα τροφιμα που χορηγει η υπηρεσια;

Και το ξανασυζηταμε το θεμα...

...

Εικόνα

vasilis88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vasilis88 »

Καλησπερα κ καλη χρονια. Γνωριζει καποιος στα σιγουρα να μου απαντησει αν μπορεις να μπεις απο το πυροβολικο στην 71 αερομεταφερομενη; Ευχαριστω πολυ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες