Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Στρατός και θητεία
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

lolita έγραψε:Ο καθενας εδω μεσα μπορει να λεει οτι θελει και οτι να ναι
Και τζοβανα εγω λεω να μην το πιστεψουμε το παιδι που λεει οτι ειναι ηδη μεσα, απο+κλειεται να λεει
Αληθεια και μας προσβαλει περιμενοντας να τον πιστεψουμε!

Εικόνα

Και που το ειπε τι εγινε; Αν εγω ημουν σιγουρα καπου ποιος ο λογος να βγω να το πω; Ο καθενας προσπαθει να κανει τον κοσμο να ασχοληθει μαζι του, και αντε και μπηκες ρε φιλε τι μας νοιαζει εμας; Αυτος που εχει οντως ισχυρο βισμα και θεωρει τον εαυτο του σιγουρο (αν και για μενα δεν υπαρχουν τετοιοι) το λιγοτερο που κανει ειναι να κραταει το στομα του κλειστο για να μην εκθεσει το βισμα του.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Για το θεαθηναι Κωστα μου, γι'αυτο το ειπε! Αλλωστε εμεις οι Ελληνες το εχουμε αυτο στο αιμα μας, μας αρεσει να επιδεικνυουμε τον εαυτο μας! Φυσικα και για να μας αγχωσει αλλα εμας τιποτα δεν μας πτοει! Παιδια κακα τα ψεμματα, οσο και να μην θελουμε να το πιστεψουμε γινονται ολα αυτα... Γιατι θα το παρουμε χαμπαρι αν καποιος περασει χωρις να εχει εμφανιστει σε καμια διαδικασια; Ολα μαγειρευονται... Αλλα και παλι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα διοτι εδω κερδιζει ο ισχυρος των ισχυρων ! Όλα θα φανουν στις 12 Ιανουαριου...

zzzzzz
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από zzzzzz »

ξενος... έγραψε: Δεν ξερω τι λετε εσεις, το μονο σιγουρο οτι για την ειδικοτητα που δηλωσα (συν. Σκυλων) μολις με πηρε τηλ η αδελφη μου που ειναι εκει μεσα και ειπε ουτε για αθληματα να μην παω ουτε για εξετασεις απο τριτη. ειμαι ηδη μεσα. Περιμενω τις λεπτομερειες καταταξης πλεον Καλως η κακως αυτην ειναι η ζωη...
μακαρι να ειναι οπως σου τα λεει η αδερφη σου και ευχομαι να μπεις αλλά με τη συμπεριφορα που εχεις δεν θα πας πολυ μακρια και μαλλον δεν θα περασεις καλα... βλεπεις μονος ουτε στον παραδεισο... παντως κρατα και μια πισινη και ετσι για τα τυπικα πανε μια βολτα απο το νοσοκομειο και τα αθληματα γιατι και περυσι πολλοι ηταν σιγουροι με υπουργους βυσματα και την πατησαν! μεχρι να δεις το ονομα σου και το κεντρο στο οποιο κατατασσεσαι μη λες μεγαλα λογια... Γιατι μας τα παν και αλλοι
lolita
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lolita »

Εγω επιμενω με τπτ εκτος αν ειναι ειδικη κατηγορια το παιδι κι εγω δεν του ευχομαι να μπει, ειναι περιεργος κ ανεγκεφαλος τελειωςΕικόνα
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Θα το διαπυστωσουν και οι ψυχολογοι αυτο φανταζομαι... Εικόνα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δεν ξερω τι λετε και τι ισχυει, εμενα απο γραφειο βουλευτη μου ειπαν οτι μπορουν να βοηθησουν καποιον σε ολα εκτος απο τις ιατρικες εξετασεις. Αν οι εξετασεις δειξουν οτι εχεις προβλημα τοτε οτι και να κανει το βισμα δεν μπορουν να σε δεχθουν.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ωππππ... Εχασα επεισοδια μου φαινεται! καλως ή κακως ειχα την ακρη να βολευτω. Ακουσα σχολια του στυλ... τα λεω για εφφε ή και οτι αν εχω περασει τι θα τραβηξω εκει που θα παω δεν περιγραφεται.
Ειλικρινα γελαω με ολα τα παραπανω!
Ειναι 35 θεσεις για αυτο που διαλεξα και πλεον ειναι 34 διαθεσιμες. Που το κακο; Επειδη εξασφαλιστηκα; ειχα την ακρη να μπω και δεν θα εχω την ακρη να παω-οχι στον τοπο μου-αλλα καπου πιο ανθρωπινα; Ή μηπως θα τραβηξω τα πανδεινα; και στο κατω κατω και Α. Ε. Ι εχω και απο Σεπτεμβριο ετρεχα σαν... Λαλακας στο γηπεδο. Τα εχω τα αγωνισματα δεν εχω προβλημα. και χαιρω ακρας υγειας! απλα επειδη ξερω απο πολυ πρωτο χερι τι παιζει, δεν δεχομαι κατι μαμουχαλα με απολυτηριο δημοτικου και ουτε το ονομα τους να ξερουν να γραφουν να περασουν επειδη εχουν βισμα. πολυ απλα κοιταω την παρτυ μου. Καλως η κακως σας ειπα... Ειχα τις ακρες αλλιως και εγω θα ''περιμενα'' στην ουρα μεμιαελπιδα που στο τελος θα ηταν αναμνηση! Ποσοι απο εσας εδωσαν 2 και τριτη φορα; αρκετοι. Ειδαν τι παιζει να συνεχισω να λεω και αλλα; . ας πεφτει πλεον καθε μηνα και καρφι δεν μου καιγεται. Ηδη 26-27 ΙΑΝ 2009 μπαινουμε.
Αυτα που λενε βουλευτες κλπ σορρυ αλλα ειναι παπαριες! σε καθε νομο εχουν δωσει να ''βαλουν'' απο 5-6 ατομανα κλεισουν στοματα του κοσμακι. Αυτο ειναι. ποια αξιοκρατια και παπαριες; και οσον αν πρεπει να παραβρισκομαι στις επιτροπες απαλλαγων και ιατρικες εξετασεις ηδη τακτοποιηθηκαν. αυτοι που εχουν μπει λιγο πολυ το ξερουν και δεν ασχολουνται. Ολα τα αλλα για σταχτη στα ματια ειναι δυστυχως!
Και τελος δεν υποχρεωνω να με πιστεψει κανεις! απλα οταν βγουν τα αποτελεσματα εδω ειμαστε να δουμε ποιος λεει αληθειες και ποιος λεει λαλακιες...
Anonymous

Tzovana οχι, απο τη στιγμή που μπείς, δε χρειάζεται να αποδείξεις σε κανένα τίποτα. Λανθασμένη αυτή η αντίληψη.

Απο τη στιγμή που μπείς με βύσμα, για να σε διώξουν, πρέπει να σου λένε πόσο κάνει 1+1 και συ να πυροβολάς δυο φορές στον αέρα, και να ρίχνεις και 15 χειροβομβίδες σε φαντάρους που κοιμούντε.

Όσοι παραδέχονται οτι έβαλαν βύσμα και το υποστηρίζουν και σθεναρά, είναι δυστυχώς αξιολύπητοι. Διότι όπως έμαθαν να κάνουν και να βολεύονται, έτσι θα συνεχίσουν. Και θα το περάσουν και στον διπλανό τους αυτό και στα παιδιά τους.

Ξυπνάτε, οι αλλαγή είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Βέβαια απο την άλλη, αυτός που βάζει βύσμα δε κάνει κάτι ανήθικο (γενικά), αφού βάζουν και όλοι οι υπόλοιποι, αρα δε κάνει κάτι άδικο προς αυτούς.

Είναι ντροπή όμως. Διότι απο τη μία βρίζουν τους βυσματίες που δε ξέρουν να γράψουν το ονομά τους και βάλανε βύσμα, απο την άλλη βάζουν και αυτοί βύσμα. Τρέχα γύρευε...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αφου λοιπον εκανες προπονησεις οπως λες γιατι δεν εμφανιζεσαι στα αθληματα; Απεδειξε και εσυ κατι, μην τα περιμενεις μονο απο το βυσμα σου... Και ειλικρινα μακαρι να εισαι ενας απο τους 35, απλα οπως σου ειπαν κρατα και μια πισινη διοτι σε ολους ετσι λενε αλλα η σιγουρια θα ερθει οταν θα δουν το ονομα τους Στους επιτυχοντες! Και δεν μπορεις να "την λες" σε καποιον που δεν ξερει να γραφει το ονομα του και εβαλε βυσμα για να μπει διοτι και εσυ εκανες ακριβως το ιδιο! Καλη σου επιτυχια και μακαρι να μην βρεθεις προ εκπληξεως τη 12η Ιανουαριου και να το βροντοφωναξεις σε ολους εδω οτι εισαι μεσα στους 35Εικόνα
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Βασικα να πω την αμαρτια μου εγω δεν θεωρω ανηθικο αυτον που εχει τα προσοντα και βαζει βισμα απλα για να εξασφαλισει την θεση του και να μην την χασει απο καποιον βισματια που δεν εχει τα προσοντα. Βεβαια το αποτελεσμα ειναι το ιδιο οτι και οι 2 βαζουν βισμα, αλλα θεωρω οτι απο την στιγμη που για μια θεση ζητανε γραμματικες γνωσεις και μορφωση ειναι λιγοτερο ανηθικο καποιος που τα εχει αυτα να βαλει βισμα για να μην του παρει την θεση καποιος που δεν τα εχει. Θεωρω την μεγιστη ξεφτιλα να μπαινουν ατομα με βισμα που δεν πληρουν καμια προυποθεση. Ειναι πολυ λεπτο το θεμα και δεν θα βγαλουμε ακρη. Ξερω πχ αρκετα ατομα που εχουν την βασικη μορφωση αλλα εχουν τοσο πολυ μεγαλη αναγκη να μπουνε (για πολυ σοβαρους λογους) και αλλους που εχουν ανωτατη μορφωση και γνωσεις αλλα μπαινουν για το χαβαλε. Μακαρι να μπορουσαν να μπουν ολοι αλλα δυστυχως μονο 1700 θα μπουνε, ασχετα αν φετος κατα την γγνωμη μου θα παραιτηθουν πολυ πριν καν πανε
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

kostas_topo έγραψε:ασχετα αν φετος κατα την γγνωμη μου θα παραιτηθουν πολυ πριν καν πανε
Γιατι το λες αυτο;

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Γιατι φετος ζητανε πολλα ατομα με συγκεκριμενο πτυχιο ΑΕΙ-ΤΕΙ οποτε τα ατομα αυτα αν περασουν σε αλλη ειδηκοτητα ή αν δουνε οτι δεν αντεχουν στον στρατο θα παραιτηθουν (πχ νηπιαγωγοι, επιμελητες χρηματικου). Πολλα ατομα φετος ενδιαφερονται να περασουν μονο στην ειδικοτητα που δηλωσαν διαφορετικα δεν θα πανε καθολου

zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Οποτε απλα αν φυγουν νωρις πριν την ορκωμοσια θα ανοιξουν αρκετες θεσεις για επιλαχοντες... αν φυγουν πολυ αργοτερα απλα θα αφησουν κενη τη θεση και "στερησουν" και απο καποιους επιλαχοντες την ευκαιρια...
Anonymous

GenerX έγραψε:Tzovana οχι, απο τη στιγμή που μπείς, δε χρειάζεται να αποδείξεις σε κανένα τίποτα. Λανθασμένη αυτή η αντίληψη.

Απο τη στιγμή που μπείς με βύσμα, για να σε διώξουν, πρέπει να σου λένε πόσο κάνει 1+1 και συ να πυροβολάς δυο φορές στον αέρα, και να ρίχνεις και 15 χειροβομβίδες σε φαντάρους που κοιμούντε.

Όσοι παραδέχονται οτι έβαλαν βύσμα και το υποστηρίζουν και σθεναρά, είναι δυστυχώς αξιολύπητοι. Διότι όπως έμαθαν να κάνουν και να βολεύονται, έτσι θα συνεχίσουν. Και θα το περάσουν και στον διπλανό τους αυτό και στα παιδιά τους.

Ξυπνάτε, οι αλλαγή είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Βέβαια απο την άλλη, αυτός που βάζει βύσμα δε κάνει κάτι ανήθικο (γενικά), αφού βάζουν και όλοι οι υπόλοιποι, αρα δε κάνει κάτι άδικο προς αυτούς.

Είναι ντροπή όμως. Διότι απο τη μία βρίζουν τους βυσματίες που δε ξέρουν να γράψουν το ονομά τους και βάλανε βύσμα, απο την άλλη βάζουν και αυτοί βύσμα. Τρέχα γύρευε...

Για... Πες μου λιγο εσυ ποια αλλαγη αποτελεις και δεν εχω δει κατι; μαλλον... Εσυ ξυπνα αν πιστευεις οτι ζεις σε ενα παραμυθι.
Και στο κατω κατω το πτυχιο μου κοστισε στα 4 χρονια σχεδον 35.000? και με βαθμο 9.15 κανω τα παντα να βολευτω. Εστω στις 12-1 που θα βγουν τα αποτελεσματα πλεον θα μιλαμε και πιο ανοιχτα.
Απο την αλλη αν δεν εχεις τον τροπο να μπεις καπου οπου μπαινει ολοςο κοσμος τοτε μεινε με την κακομοιρια σου...
zzzzzz

Δημοσίευση από zzzzzz »

Μακαρι να ειχα και εγω πτυχιο με 9.15 και το μονο σιγουρο ειναι οτι με τςετοιο βαθμο και τετοιο βυσμα που λες οτι εχεις σε κανενα υπουργειο θα ημουν ή εστω σε καποιο γραφειο και οχι να κηνυγαω το στρατο... μπραβο σου παντως που τα καταφερες τοσο καλα απλα σου εχω ξαναπει και πιο πανω φιλικη συμβουλη: κρατα και μια πισινη σε αυτα που λες...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης