Ναι κ φυσικα μπορεις! Ετσι τουλαχιστον ξερω και εχω μαθειοταν τελειωσεις μου ειπαν την σχολη. Οποιαν κ αν ειναι αυτη... Μπορεις να διαλεξεις ή καλυτερα να επιλεξεις.
αν κανω λαθος ας με διορθωσετε... Οπου να ναι θα ρθει ο greek_army και θα σου πει περισσοτερα
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
Παιδια να ρωτησω κατι γενικο στη ΣΧ. ΑΛ η εκπαιδευση βασιζεται γυρω απο τα αλματα αν δεν κανω λαθος... Οι αλεξιπτωτιστες εκει κανουν και ασκησεις οπως ανταρτης κ. Τ. Λ;
Και κατι ακομα, γινεται να παρουσιαστεις Πευκο να προωριζεσαι για ορεινος κυριως (γιατι μου ειπαν απο στρατολογια οτι οι βορειοι πανε ορεινοι οι νοτιοι αμφιβιοι-δεν ξερω αν ισχυει) και τελικα να πας αλεξιπτωτηστης? ...
vesst έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι γενικο στη ΣΧ. ΑΛ η εκπαιδευση βασιζεται γυρω απο τα αλματα αν δεν κανω λαθος... Οι αλεξιπτωτιστες εκει κανουν και ασκησεις οπως ανταρτης κ. Τ. Λ;
Και κατι ακομα, γινεται να παρουσιαστεις Πευκο να προωριζεσαι για ορεινος κυριως (γιατι μου ειπαν απο στρατολογια οτι οι βορειοι πανε ορεινοι οι νοτιοι αμφιβιοι-δεν ξερω αν ισχυει) και τελικα να πας αλεξιπτωτηστης; . .
1. Δεν ισχύει πάντα αυτό για βόρειους και νότιους 2. Έχει απαντηθεί καμία 20αριά φορές πως πας αλεξιπτωτιστής. Δες στο κατάλληλο θέμα
Καλησπερα και απο μενα. Εχω και εγω καποιες ερωτησεισ. Ακουσα οτι το ΣΕΜ εχει και αυτο αλεξιπτωτιστες. Ξερει κανεις τι ακριβως παιζει; Προυποθεσεις εισαγωγσης (π. Χ. Εχω μυωπια μπορω να μπω) τοπο εκπαιδευσης και τετοια.
Παιδια καλησπερα απο τα ομορφα Χανια. Δευτερα αρχιζω ΣΒΕΑ και θα ηθελα κανενας αλεξιπτωτιστης να μου πει παιζει και να μου δωσει καμια συμβουλη. Ευχαριστω ρε κομαντα!