Αντικαταθλιπτικά και στρατός
Γεια σας παιδια σε λιγο καιρο ερχεται ο καιρος να παω και γω στρατο... Παιρνω εδω και 4 χρονια αντικαταθλιπτικα(μειωμενες δωσεις) λογο στρες και υπερβολικου αγχους που μου προκαλεσαν και μου προκαλουν ακομα οι σπουδες μου... Τι να κανω; Φοβαμαι πολυ να παω... Μου λενε οτι πρεπει για να βρω δουλεια υστερα ως δασκαλος... Αλλα φοβαμαι αν δεν αντεξω την πιεση; Ειναι μεγαλη η πιεση; ...
Jim έγραψε:Γεια σας παιδια σε λιγο καιρο ερχεται ο καιρος να παω και γω στρατο... Παιρνω εδω και 4 χρονια αντικαταθλιπτικα(μειωμενες δωσεις) λογο στρες και υπερβολικου αγχους που μου προκαλεσαν και μου προκαλουν ακομα οι σπουδες μου... Τι να κανω; Φοβαμαι πολυ να παω... Μου λενε οτι πρεπει για να βρω δουλεια υστερα ως δασκαλος... Αλλα φοβαμαι αν δεν αντεξω την πιεση; Ειναι μεγαλη η πιεση; ...
Στον απλό στρατό (Πεζικό-Αεροπορία-Ναυτικό) είναι ήρεμα τα πράγματα.
Πλέον όλοι δείχνουν κατανόηση και υπάρχουν αρκετές ανοχές.
Μέχρι και γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης έχει ο στρατός.
Ειδικά όσους έχουν κατάθλιψη ή ψυχολογικά προβλήματα (δηλωμένα και από τον ψυχολόγο του κέντρου) τους προσέχουν στο στρατό και δεν τους ζορίζουν.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Φίλε μου σκέψου ότι τόσες χιλιάδες άτομα πηγαίνουνε στρατό. Γιατί εσύ να μην ανταπεξέλθεις, ότι και αν γίνεται; Κάτσε και σκέψου το και πήγαινε χωρίς άγχος.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ευχαριστω πολυ παιδια! Δεν ηξερα οτι εχουν και ψυχολογους εκει!! αυτο ειναι πολυ καλο για ολους! Απλως ηθελα να πω οτι παιρνω αυτο το φαρμακο που με βοηθα με το αγχος... δεν εχω καταθλιψη! Απλως ειμαι φοβισμενος... Ωπος ολα τα παιδια που παν πρωτη φορα... Ετσι δεν ειναι; Α και επιτρεπεται να παιρνω το φαρμακο μου εκει; ... Η θα με βγαλουν Τρελο!!! Δεν ειμαι γιατι τελιωνω ΑΕΙ!!
Γεια σας, μια σημαντικη ερωτηση...
μπορω να παρω ι1 εαν παιρνω αντικαταθλιπτικα; Ειναι σημαντικο για μενα να υπηρετησω ι1 αλλιως θα νιωθω μισος
μπορω να παρω ι1 εαν παιρνω αντικαταθλιπτικα; Ειναι σημαντικο για μενα να υπηρετησω ι1 αλλιως θα νιωθω μισος
Αν κάποιος την ώρα που παρουσιάζεται στο κέντρο, και παίρνει αντικαταθλιπτικά, τι επιπτώσεις έχει; Είναι σίγουρο ότι θα το ανακαλύψουνε με τις εξετάσεις που γίνονται; Είναι υποχρεωτικό τότε να βγεί Ι2, Ι3. Ι4 ή Ι5;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες