Αν το αναφερεις υπαρχει ενα ενδεχομενο να κοπεις αλλα αν οχι δεν εχεις προβλημα συνεχιζεις.riper έγραψε:Ενδιαφερομαι και εγω για ειδικες δυναμεις αλεχιπτωτα αλλα εχω ασθμα... Οταν θα παρουσιαστω και περασω απο ιατρικες εχετασεις αν δεν το αναφερω θα εχω προβλημα... Και γενικα αν θα εχω προβλημα στην συνεχεια... Παντως αν το αναφερω υπαρχει περιπτωση να κοπω; Ευχαριστω...
Ιατρικές εξετάσεις στις Ειδικές Δυνάμεις
Γεια σας παιδια.
Μπορει να μου πει κανεις απο τι γιατρικες εξετασεις περνανε οι υποψηφιοι αλεξιπτοτηστες και αν της κανουν πριν η μετα τα αθληματα; Αν εχει καποιος σκολιωση και δεν το αναφερει ιπαρχει περιπτοση να το βρουν οι γιατροι στης εξετασεις που θα σου κανουνε;
Μπορει να μου πει κανεις απο τι γιατρικες εξετασεις περνανε οι υποψηφιοι αλεξιπτοτηστες και αν της κανουν πριν η μετα τα αθληματα; Αν εχει καποιος σκολιωση και δεν το αναφερει ιπαρχει περιπτοση να το βρουν οι γιατροι στης εξετασεις που θα σου κανουνε;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπερα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει περιπτωση να με κοψουν στις ειδικες δυναμεις επειδη ειχα κοψει τον τενοντα μου στο δεξι χερι μεσεο δαχτυλο.(εχω ουλη 4εκ. Στ κοκαλο που εξεχει στην μπουνια) π. Χ στο δημοτικο σε αυτα τα κοκαλα Μετραγαμε τους μηνεσ 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 46
Δεν θα έχεις πρόβλημα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
το ελπιζω, σε ευχαριστω.Greek_Army έγραψε:Δεν θα έχεις πρόβλημα
mitsos έγραψε:Γεια σας παιδια.
σιγουρα οι πρωτες εξετασεις που θα περασεις ειναι την πρωτη μερα και εκει θα δεις αν μπορεις να συνεχισεις γενικα στις ειδικ δυναμεις. Τωρα ειδικα για αλεξιπτωτιστες ποτε γινονται ξανα δν γνωριζω αλλα υποθετω μετα τα αθληματα... Διαβασε κ εδω... Παθήσεις Αποκλεισμού του Υποψηφίου Αλεξιτπωτιστή
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Γεια να σας ρωτισω κατι η εξετασις ουρον ειναι τοξολογικες η απλες εκψετασις ουρον...
-
- Στρατηγός
dimitris έγραψε:Γεια να σας ρωτισω κατι η εξετασις ουρον ειναι τοξολογικες η απλες εκψετασις ουρον...
Δεν γίνονται εξετάσεις ούρων. Αλλά αν σε πάρουνε χαμπάρι ότι το κάνεις το τσιγαριλίκι σου συχνά. Έχει το δικαίωμα ο διοικητής να σε στείλει γαι εξετάσεις και αν βγούνε θετικές παίρνεις αναβολή
Καλησπερα, ειχα παθει ενα καταγμα στο δεξι χερι και εχω λαμα εδω και 1,5 χρονο. Θα βγαλω τη λαμα 1 μηνα πριν καταταγω στις ειδικες δυναμεις.
Υπαρχει περιπτωση να μη με δεχτουν;
-
- Στρατηγός
Λευτερης έγραψε:Καλησπερα, ειχα παθει ενα καταγμα στο δεξι χερι και εχω λαμα εδω και 1,5 χρονο. Θα βγαλω τη λαμα 1 μηνα πριν καταταγω στις ειδικες δυναμεις.
Aν τους το πεις. Δεν θα σε δέχτουνε
Θελω να ρωτησω κατι. Μ βρηκανε φυσημα στη καρδια και καποιο μυκροβειο το οποιο προκλυθηκε επειδη στο στρστο δν μ πηγαν αμεσα στ νοσοκομειο. Ειχα 1 εβδομαδα πυρετο κ πονο στο θωρακα. Ειναι κατι κακο; Να ανησυχω;
-
- Στρατηγός
... έγραψε:Θελω να ρωτησω κατι. Μ βρηκανε φυσημα στη καρδια και καποιο μυκροβειο το οποιο προκλυθηκε επειδη στο στρστο δν μ πηγαν αμεσα στ νοσοκομειο. Ειχα 1 εβδομαδα πυρετο κ πονο στο θωρακα. Ειναι κατι κακο; Να ανησυχω;
Δεν είμαι γιατρός αλλά την τελευταία φορά που βρέθηκε μικρόβιο στον οργανισμό μου έπαθα πνευμονία

Παιδιά έχω χονδροπάθεια (έχει να κάνει με τους χόνδρους του γονάτου) και στα 2 πόδια, ο γιατρός μου είχε πει ότι μόλις σταματήσει η ανάπτυξή μου τελείως (γύρω στα 19, θέλω κανα χρόνο ακόμα) δεν θα έχω πρόβλημα... Επειδή τελειώνοντας τη ΣΜΥ θέλω να πάω ΣΧΑΛ, θα με περάσουνε; Θα έχω κάποιο πρόβλημα στην εκπαίδευση;
Καλησπερα παιδια! Σε 8 μηνες μπενω στρατο και θελω σαν τρελος να μπω στα αλεξιπτωτα. Τα αθληματα ειναι γελια μιας που κανω προταθλητισμο στιβο! Το προβλημα ειναι οτι εχω μιοπια αυτο λινετε αλλα εχω και βαρικοια 30% το οποιο δεν μπορουν να το ανακλιψουν μονο με ακουογραμα υπαρχει περιπτοση να μην με εξετασουν?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης