Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Παντως νοιώθω ντροπη και αηδία που καποια άτομα και δυστυχως ειναι πολλά προσπαθουν να μπουν με καθε τρόπο. Αντι να προσπαθησουν να αυξησουν τα μόρια τους με ενα πτυχιο ξένης γλώσσας, να βγάλουν κάποια σχολή διαλέγουν την εύκολη λύση. ΤΟ ΒΥΣΜΑ. Ειναι πραγματικά κρίμα παιδάκια αμόρφωτα να κάνουν τα παντα ώστε να αφήσουν εκτός μορφωμένα παιδιά. Τωρα το ποιος ειναι μορφωμενος και το ποιος ειναι ''τούβλο'' φαίνεται πολύ εύκολα απο τις συζητησεις σας εδώ μεσα. Ευχομαι οι καλύτεροι να περάσουν, ώστε να αναβαθμιστεί ο θεσμός των ΕΠ. ΟΠ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
- Δημοσιεύσεις: 3651
- Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
- Τοποθεσία: Greece
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Πολλοι το γουσταρουν και ας ειναι και αμορφωτοι... Θα το κανουν με τη ψυχη τους ομως! 

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
- Δημοσιεύσεις: 124
- Εγγραφή: Κυρ Αύγ 24, 2008 5:30 pm
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Υπαρχει και μια ακομα οπτικη γωνια. Υπαρχουν ατομα που εχουν πτυχια και πολλα μορια αλλα βαζουν βισμα απλα για να ειναι σιγουροι, για να μην τους πεταξει εξω καποιος που δεν αξιζει 

Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Εχω τελειωσει λογιστικη πτυχιο στα αγγλικα κ πληροφορικη κ περυσι εμεινα απέξω σε ειδικοτητα λυκειου δεν εβαλα καθολου μεσον κ τα ειδα τα χαλια μου ενω στην ειδικοτητα που δηλωσα μπηκε μια κοπελα που γνωρισα στο διαγωνισμο αποφοιτη λυκειου μου το ειχε πει οτι εχει βαλει μεσον για αυτο δεν θελω να ακουσω οτι ατομα με πτυχιο ειναι μεσα, μεσα θα εισαι αν βαλεις μεσον(αυτο δεν ισχυει τοσο για το πεζικο)!!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
- Δημοσιεύσεις: 3651
- Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
- Τοποθεσία: Greece
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Θα συμφωνησω με την προλαλησασα... Τιποτα δεν ειναι σιγουρο λογω μοριων! Μπορει να διεκδικησει τη θεση σου και καποιος που εχει πολυ λιγοτερα μορια απο σενα... ειπαμε, στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν υπαρχει αξιοκρατια! Όλα τα κανει το βύσμα...
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Για αυτη σου τη σκεψη και μονο σου αξιζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ. Εγω γυμνασιο ειμαι μονο και δηλωσα ειδικες δυναμεις. Και διαβασα στο φορουμ σας κατι για υπερβαρους ΒΙΣΜΑΤΙΕΣ εποπ. Ειναι δυνατον ρε παιδια; Αυτοι δεν μπορουν να συνησφερουν στον Ελληνικο Στρατο. Τα μεγαλα " κεφαλια " Του στρατου δεν μπορουν να σκεφτουν λιγο σωστα; Δεν θα μπει αυτος που ειναι πορωμενος με το στρατο κ θα μπει ο αλλος οπου ο πατερας του εχει εργοστασιο. Αν δω κατι παραξενο την ημερα των εξετασεων δεν θα το αφησω να περασει!illy έγραψε: Πολλοι το γουσταρουν και ας ειναι και αμορφωτοι... Θα το κανουν με τη ψυχη τους ομως!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
- Δημοσιεύσεις: 3651
- Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
- Τοποθεσία: Greece
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Στον Καιάδα λοιπόν όλοι τους! ! Τι να σου πω ρε αγόρι μου! Ειλικρινα λυπάμαι που υπάρχουν τέτοια άτομα σαν εσένα με τόσο ρατσιστικές αντιλήψεις... Τί είναι μιάσματα; Εσύ με κάνεις να αηδιάζω και να ντρέπομαι! Το παν ειναι να εχεις "κοινωνικη μορφωση" κατι το οποιο ουτε καν την κατεχεις! Εχεις σκεφτεί το ενδεχομενο πολλοι να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδασουν και να αποκτησουν ολα αυτα τα πτυχια; Πολλοι δεν σταθηκαν τυχεροι να εχουν απο πισω τον μπαμπακα να τους πληρωνει τα παντα... Ή να είναι ορφανοί και να μην έχουν πόρους για να σπουδάσουν! Ξέρεις, στρατιωτες θα γινουν, θα πανε να υπερασπιστουν τα ιδανικα της πατριδας τους, δεν θα ειναι γιατροι και δικηγοροι... Και γι"αυτο χρειαζεται θεληση, πειθαρχια, πεισμα, δυναμη ψυχης, ικανοτητα, μαχητικοτητα και πανω απ'ολα αγαπη προς τον συνανθρωπο! ! Λυπάμαι ειλικρινα... που ακομη εχεις τις ιδιες αντιληψεις! Όλοι για ένα ψωμί παλεύουν όπως και εσυ έκανες το ίδιο... Ας παρέμενες Γυμναστής και να περίμενες να διοριστείς ή φυσικά ας στρωνόσουν στο διάβασμα και να έδινες στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών! Λυπάμαι που είναι άτομα σαν και εσένα στο δημόσιο να Κάνουν Διακρίσεις στους ανθρώπους... Τελικά έχεις πολύ μεγάλη ιδεα για τον εαυτό σου, ποιος Νομιζεις οτι εισαι; Λιγη ταπεινοφροσυνη και μετριοφροσυνη δεν βλαπτει... Και θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να προσβαλλεις με τετοιο τροπο τους ανθρωπους διοτι με ενοχλει να μιλας ετσι για τους "μελλοντικους συναδελφους" μου... Ειλικρινα απορώ πως κάνεις μια δουλεια που έχει άμεση σχεση με επαφή με τον συνανθρωπο και που χρειαζεται προσφορα και βοηθεια κατι το Οποιο δεν εισαι ικανος να δωσεις γιατι δεν εχεις μαθει να αγαπας τους συνανθρωπους σου ετσι οπως ειναι και Τους βαζεις σε καλουπια και να τους διαχωριζεις... Μαθε λοιπον οτι Ο Χριστός είχε μαζί του ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ανθρωπουςa kala έγραψε:Παντως νοιώθω ντροπη και αηδία που καποια άτομα... Ειναι πραγματικά κρίμα παιδάκια αμόρφωτα να κάνουν τα παντα ώστε να αφήσουν εκτός μορφωμένα παιδιά.
ΥΓ. Συγνώμη για το λογύδριο αλλά ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος... Κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους!Mister Perfect ξεκαβαλα λιγακι, κατεβα απο το θρονο σου και γινε ανθρωπος απλος σαν ολους τους αλλους...
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Πεταξτε τον εξω ρε! Εγω ρε φιλε αμορφωτοσ ειμαι γιατι η μανα μου δεν εχει λεφτα να με σπουδασει! Καταλαβεσ; Και εννοειται πωσ θα βαλω και βισμα κ τον θεο τον ιδιο θα κατεβασω κατω για να κανω κατι που γουσταρω τρελα! Εσυ φιλε μου διακρισεισ δεν μπορεισ να κανεισ! Δεν Εισαι σε θεση να το κανεισ αυτο! Χαμενη προσωπικοτητα εισαι!a kala έγραψε:παντως νοιώθω ντροπη και αηδία που καποια άτομα και δυστυχως ειναι πολλά προσπαθουν να μπουν με καθε τρόπο. Αντι να προσπαθησουν να αυξησουν τα μόρια τους με ενα πτυχιο ξένης γλώσσας, να βγάλουν κάποια σχολή διαλέγουν την εύκολη λύση. Το βυσμα. Ειναι πραγματικά κρίμα παιδάκια αμόρφωτα να κάνουν τα παντα ώστε να αφήσουν εκτός μορφωμένα παιδιά. Τωρα το ποιος ειναι μορφωμενος και το ποιος ειναι ''τούβλο'' φαίνεται πολύ εύκολα απο τις συζητησεις σας εδώ μεσα. Ευχομαι οι καλύτεροι να περάσουν, ώστε να αναβαθμιστεί ο θεσμός των επ. Οπ.
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Ειλικρινα δν εχω λογια να πω δν μπορει καποιοσ που δν ξερει την οικογενειακη του κατασταση του αλου να μιλαει ετσι, δν ξερω τι εχεις σπουδασει εσυ α καλα και ουτε με ενδιαφερει γιατη φαινεται οτι δν το αξιοποιησεσ καθολου ωστε να μιλασ καλυτερα βλεπω και μορφωμενα κολοπαιδα που κανουν ολες τησ ***** για να δειξουν κατι και βλεπεις τα παιδια τα δηθεν αμορφωτα να παλευουν για ενα καλυτερο αυριο και μονο και μονο γιατη δεν ειχαν την ευπορη οικογενεια τους να τουσ τα δινουν ολα, εμενα πρωσοπικα δν με νοιαζει τι τελειωσε ο αλλος και ουτε προσωπικα με ενδιαφερει. Κοιτα να μην μιλας κανεναν και εχω την εντυποση οτι θα πεις οτι [οποιοσ εχει την μυγα μυγιαζετε]και εγω σου λεω οτι εσυ τα εχεις ολα εμεις που ζουμε με αυτα που ηταν ικανοι οι γονεισ μασ να μασ δωσουν με αυτα θα συνεχισουμε για ενα καλυτερο αυριο να δωσουμε στα παιδια μασ αυτα που εμεις πραγματικα στεριθηκαμε.
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Δηλαδή για να καταλάβω, θα επικροτήσουμε το βύσμα εις βάρος αυτών που πραγματικά αξίζουν την θέση βάσει προσόντων;
Και αναφέρομαι σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι αυτή, από ΕΠΟΠ μέχρι διευθυντής σε ΔΕΚΟ.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά εργαζόμουν και σπούδαζα ταυτόχρονα σε ιδιωτικό κολλέγιο (παρόλο που είχα περάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο) το οποίο πλήρωνα μόνος μου. Για το λόγο αυτό δεν δέχομαι τις αιτιάσεις περί φτώχειας, παρά για ελάχιστες περιπτώσεις.
Και αναφέρομαι σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι αυτή, από ΕΠΟΠ μέχρι διευθυντής σε ΔΕΚΟ.
Από εκεί και πέρα, προσωπικά εργαζόμουν και σπούδαζα ταυτόχρονα σε ιδιωτικό κολλέγιο (παρόλο που είχα περάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο) το οποίο πλήρωνα μόνος μου. Για το λόγο αυτό δεν δέχομαι τις αιτιάσεις περί φτώχειας, παρά για ελάχιστες περιπτώσεις.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
- Δημοσιεύσεις: 3651
- Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
- Τοποθεσία: Greece
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Ενίσταμαι yandr... Δεν ειναι αυτο που λενε τα παιδια! Ο συγκεκριμενος κυριος καταφερεται εναντιον ολων οσων δεν εχουν σπουδασει... Δεν μιλαει μονο για το βυσμα! Βυσματα υπαρχουν παντου διοτι δεν υπαρχει αξιοκρατια στην Ελλαδα! Η δικη μου ενσταση ειναι στη ανουσια διακριση μορφωμενων κ μη... Ολοι προσπαθουν για ενα καλυτερο αυριο! Δηλαδη μονο οι μορφωμενοι να πηγαινουν μπροστα; Οι αλλοι τι ειναι; Παιδια ενος κατωτερου Θεου; Αποπαιδια; Τι; Που ειναι η αρχη των ανθρωπινων δικαιωματων; Μην τα ισοπεδωνουμε και ολα... Οπως και εγω ξερω πως μπορει να μου "τη φαει " τη θεση καποιος που δεν εχει σπουδασει ή που εχει λιγοτερα μορια αλλα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο... Αυτο ειναι Η Ελλαδα, αξιοκρατια δεν υπαρχει... Αλλα οχι να ακυρωνουμε και ανθρωπους και να τους διαχωριζουμε με τετοιο τροπο! Και κατι τελευταιο: γενικα αυτος ο κυριος εχει προβλημα και με τον στρατο και με οσους προσπαθουν να μπουν στον στρατο
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
- Δημοσιεύσεις: 23
- Εγγραφή: Τετ Νοέμ 19, 2008 9:25 pm
- Τοποθεσία: Greece
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
Αυτο ακριβως ιλλυ. Ο α καλα αυτο το πραγμα νομιζω πως θελει να πει. Οι αμορφωτοι δεν ειναι κατωτεροι! Ολοι ειμαστε ιδιοι και ισοι! Εγω ειμαι κατα των βυσματων. Αλλα ετσι οπως εχουμε γινει, σημερα, χωρις βυσμα δεν πας πουθενα. Και 100 πτυχια να εχεις... Εκτος αν εισαι απο τους τυχερους! Εχω ενα γνωστο ο οποιος τελειωσε Ηχοληπτης και δεν μπορει να βρει δουλεια πανω σ αυτο που σπουδασε. Και δουλευει σε περιπτερο!



Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
illy έγραψε:Στον Καιάδα λοιπόν όλοι τους! ! Τι να σου πω ρε αγόρι μου! Ειλικρινα λυπάμαι που υπάρχουν τέτοια άτομα σαν εσένα με τόσο ρατσιστικές αντιλήψεις... Τί είναι μιάσματα; Εσύ με κάνεις να αηδιάζω και να ντρέπομαι! Το παν ειναι να εχεις "κοινωνικη μορφωση" κατι το οποιο ουτε καν την κατεχεις! Εχεις σκεφτεί το ενδεχομενο πολλοι να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδασουν και να αποκτησουν ολα αυτα τα πτυχια; Πολλοι δεν σταθηκαν τυχεροι να εχουν απο πισω τον μπαμπακα να τους πληρωνει τα παντα... Ή να είναι ορφανοί και να μην έχουν πόρους για να σπουδάσουν! Ξέρεις, στρατιωτες θα γινουν, θα πανε να υπερασπιστουν τα ιδανικα της πατριδας τους, δεν θα ειναι γιατροι και δικηγοροι... Και γι"αυτο χρειαζεται θεληση, πειθαρχια, πεισμα, δυναμη ψυχης, ικανοτητα, μαχητικοτητα και πανω απ'ολα αγαπη προς τον συνανθρωπο! ! Λυπάμαι ειλικρινα... που ακομη εχεις τις ιδιες αντιληψεις! Όλοι για ένα ψωμί παλεύουν όπως και εσυ έκανες το ίδιο... Ας παρέμενες Γυμναστής και να περίμενες να διοριστείς ή φυσικά ας στρωνόσουν στο διάβασμα και να έδινες στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών! Λυπάμαι που είναι άτομα σαν και εσένα στο δημόσιο να Κάνουν Διακρίσεις στους ανθρώπους... Τελικά έχεις πολύ μεγάλη ιδεα για τον εαυτό σου, ποιος Νομιζεις οτι εισαι; Λιγη ταπεινοφροσυνη και μετριοφροσυνη δεν βλαπτει... Και θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να προσβαλλεις με τετοιο τροπο τους ανθρωπους διοτι με ενοχλει να μιλας ετσι για τους "μελλοντικους συναδελφους" μου... Ειλικρινα απορώ πως κάνεις μια δουλεια που έχει άμεση σχεση με επαφή με τον συνανθρωπο και που χρειαζεται προσφορα και βοηθεια κατι το Οποιο δεν εισαι ικανος να δωσεις γιατι δεν εχεις μαθει να αγαπας τους συνανθρωπους σου ετσι οπως ειναι και Τους βαζεις σε καλουπια και να τους διαχωριζεις... Μαθε λοιπον οτι Ο Χριστός είχε μαζί του ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ανθρωπουςa kala έγραψε:Παντως νοιώθω ντροπη και αηδία που καποια άτομα... Ειναι πραγματικά κρίμα παιδάκια αμόρφωτα να κάνουν τα παντα ώστε να αφήσουν εκτός μορφωμένα παιδιά.
ΥΓ. Συγνώμη για το λογύδριο αλλά ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος... Κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους!Mister Perfect ξεκαβαλα λιγακι, κατεβα απο το θρονο σου και γινε ανθρωπος απλος σαν ολους τους αλλους...
Μορφωση δεν ειναι μονο οι γνωσεις που μπορει να εχει καποιος αλλα κ η συμπεριφορα του στην καθημερινη του ζωη. συμφωνω οτι μονο η μορφωση δεν κανει τον ανθρωπο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα η μορφωση μας κανει να εξελισσομαστε σε διαφορους τομεις της ζωης μας αν δεν συμφωνουν καποιοι με αυτο ε! τοτε να κλεισουμε τα σχολεια!
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
aleka έγραψε:illy έγραψε:Στον Καιάδα λοιπόν όλοι τους! ! Τι να σου πω ρε αγόρι μου! Ειλικρινα λυπάμαι που υπάρχουν τέτοια άτομα σαν εσένα με τόσο ρατσιστικές αντιλήψεις... Τί είναι μιάσματα; Εσύ με κάνεις να αηδιάζω και να ντρέπομαι! Το παν ειναι να εχεις "κοινωνικη μορφωση" κατι το οποιο ουτε καν την κατεχεις! Εχεις σκεφτεί το ενδεχομενο πολλοι να μην εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδασουν και να αποκτησουν ολα αυτα τα πτυχια; Πολλοι δεν σταθηκαν τυχεροι να εχουν απο πισω τον μπαμπακα να τους πληρωνει τα παντα... Ή να είναι ορφανοί και να μην έχουν πόρους για να σπουδάσουν! Ξέρεις, στρατιωτες θα γινουν, θα πανε να υπερασπιστουν τα ιδανικα της πατριδας τους, δεν θα ειναι γιατροι και δικηγοροι... Και γι"αυτο χρειαζεται θεληση, πειθαρχια, πεισμα, δυναμη ψυχης, ικανοτητα, μαχητικοτητα και πανω απ'ολα αγαπη προς τον συνανθρωπο! ! Λυπάμαι ειλικρινα... που ακομη εχεις τις ιδιες αντιληψεις! Όλοι για ένα ψωμί παλεύουν όπως και εσυ έκανες το ίδιο... Ας παρέμενες Γυμναστής και να περίμενες να διοριστείς ή φυσικά ας στρωνόσουν στο διάβασμα και να έδινες στον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών! Λυπάμαι που είναι άτομα σαν και εσένα στο δημόσιο να Κάνουν Διακρίσεις στους ανθρώπους... Τελικά έχεις πολύ μεγάλη ιδεα για τον εαυτό σου, ποιος Νομιζεις οτι εισαι; Λιγη ταπεινοφροσυνη και μετριοφροσυνη δεν βλαπτει... Και θα σε παρακαλουσα να σταματησεις να προσβαλλεις με τετοιο τροπο τους ανθρωπους διοτι με ενοχλει να μιλας ετσι για τους "μελλοντικους συναδελφους" μου... Ειλικρινα απορώ πως κάνεις μια δουλεια που έχει άμεση σχεση με επαφή με τον συνανθρωπο και που χρειαζεται προσφορα και βοηθεια κατι το Οποιο δεν εισαι ικανος να δωσεις γιατι δεν εχεις μαθει να αγαπας τους συνανθρωπους σου ετσι οπως ειναι και Τους βαζεις σε καλουπια και να τους διαχωριζεις... Μαθε λοιπον οτι Ο Χριστός είχε μαζί του ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ανθρωπουςa kala έγραψε:Παντως νοιώθω ντροπη και αηδία που καποια άτομα... Ειναι πραγματικά κρίμα παιδάκια αμόρφωτα να κάνουν τα παντα ώστε να αφήσουν εκτός μορφωμένα παιδιά.
ΥΓ. Συγνώμη για το λογύδριο αλλά ο άνθρωπος είναι ανεκδιήγητος... Κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους!Mister Perfect ξεκαβαλα λιγακι, κατεβα απο το θρονο σου και γινε ανθρωπος απλος σαν ολους τους αλλους...
Μορφωση δεν ειναι μονο οι γνωσεις που μπορει να εχει καποιος αλλα κ η συμπεριφορα του στην καθημερινη του ζωη. συμφωνω οτι μονο η μορφωση δεν κανει τον ανθρωπο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα η μορφωση μας κανει να εξελισσομαστε σε διαφορους τομεις της ζωης μας αν δεν συμφωνουν καποιοι με αυτο ε! τοτε να κλεισουμε τα σχολεια!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 91
- Δημοσιεύσεις: 3651
- Εγγραφή: Σάβ Σεπ 13, 2008 1:44 am
- Τοποθεσία: Greece
Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
τωρα κουκλα ανοιγεις ενα θεμα που θελει πολλη συζητηση... Εγω ειπα να μην ισοπεδωνουμε ετσι τους ανθρωπους! Σαφεστατα οτι η μορφωση μας κανει να εξελισσομαστε... Η μορφωση δεν κανει τον ανθρωπο αλλα τα εργα και οι πραξεις και το ηθος...aleka έγραψε:Tοτε να κλεισουμε τα σχολεια!
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης