Φυσική κατάσταση και σωματικές προϋποθέσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
FANTAROS

Δημοσίευση από FANTAROS »

Φιλε μου εχω διαβασει απειρα threads και post. Απλως επειδη δεν ειδα καπου συγκεκριμενα αυτο που με ενδιαφερει.:)
Ολοι λενε για καμψεις, ελξεις και τρεξιμο. Πουθενα για κοιλιακους.
Για αυτο ρωταω αν γινονται, τι ειδους ειναι:full, ροκανισματα, με τα ποδια ψηλα;
Μονο αυτο με βαζει σε διλημμα για ΕΔ, ενω μπηκα κληρωτος σε βυσματικό μερος.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Hyper »

FANTAROS έγραψε:Παιδια καλησπερα. Παρουσιαζομαι 8/2 και σκεφτομαι να δηλωσω ειδικες δυναμεις.
Υπαρχει ενα θεμα, δεν μπορω να κανω κοιλιακους.
Εχω θεμα με την μεση μου, κια μετα απο 8-10 κοιλιακους μου κοβεται η ανασα και δεν μπορω να κουνηθω.
Σε αλλες ασκησεις ομως τα καταφερνω πολυ καλα (μονοζυγο - πουςαπς) μιας και κανω γυμανστηριο και κολυμβηση.
Θα υπαρξει θεμα;
Στην καθημερινη γυμναστικη τι ακριβως κανουν;
Αστο καλυτερα μην ρισκαρεις η μεση ειναι σοβαρο θεμα κ επισης κ στις καμψεις επιβαρυνεται πολυ, κρατα την καλη σου την μεταθεση γιατι ισως το μετανιωσεις. Α επισης οι κοιλιακοι γινοντε με τον παραδοσιακο-επιπονο για την μεση Τροπο τερμα κατω τερμα πανω. ...
Hlias18
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Hlias18 »

Γεια σας στις 8/2 παρουσιαζομαι στο πευκο (KEEΔ) τι δοκιμασιες χριαζετε να κανο και τα πραγματα πως ειναι εκι;(βγαζο 25καμσις ειναι προβλημα αυτο; Θα με διωξουν;)

Να πως πως εκανα 2 φορες τα χαρτια μου τιν προτι διλοσα Ε. Δ. Τιν δεφτερι οχι αλλα μου ηρθε Ε. Δ. ...
FANTAROS

Δημοσίευση από FANTAROS »

Απ'οτι διαβασα στις προηγουμενες σελιδες δεν σε διωχνουν, εκτος και αν το ζητησεις, πραγμα που δεν θα γινει και αμεσως.
Τωρα οσον αφορα τις καμψεις, λογικα σιγα-σιγα θα δυναμωσεις και θα ανταπεξερθεις καλυτερα.
Αμα παρουσιαζεσαι στο Πευκο, δεν χρειαζεται να περασεις τα αγωνισματα (καμψεις, ελξεις, τρεξιμο) που βαζουν σε αλλα σωματα της ξηρας προκειμενου να τους δεχτουν.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παλικαρια θελω και εγω την γνωμη των ειδικων εδω μεσα,
Κανω το μιλι σε 6:30 λεπτα
Push ups μεχρι κατω να φιλαω το πατωμα κανω 45 (στο γυμναστηριο κανω 120 ως εξης 6 σετ των 20)
Ελξεις κανω μεχρι 7 (ελεγμενο πριν απο 3 βδομαδες)
Κοιλιακους κανω πανω απο 50 (στο γυμναστηριο κανω 8 σετ των 15 με 5 κιλα στο στηθος)
Κανω αυστηρη διατροφη, και παω πλεον 6 φορες την βδομαδα γυμναστηριο, αα και τα σετ που λεω στο γυμναστηριο τα κανω με ξεκουραση το πολυ 45 δευτερολεπτων.(δουλευω αντοχη)
Γουσταρω τρελα για αλεξιπτωτα τι λετε θα τα καταφερω ;
Ευχαριστω εκ των προτερων
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Εγω τις προαλλες εκανα γυρω στις 55 καμψεις και 10 ελξεις και με ειδε ενα φιλαρακι 24 χρονων που ειχε υπηρετησει καταδρομεις στην Μυτηλινη και με ρωτησε "γιατι κανεις καμψεις και ελξεις; '' και απαντησα ''για να ειμαι ετοιμος οταν κι αν μπω Καταδρομεις''... Μου εξηγησε πως τα μονα στοιχεια που απαιτουνται ειναι ψυχη πεισμα και θεληση! Η μυκη δυναμη μου ειπε πως εινναι κατι δευτερευον εκει μεσα! Οταν παρουσιαστηκε αυτος ο φιλος μου συναντησε ατομα ππου δυσκολεβονταν να βγαλουν 20 οχι καλες αλλες μετριες καμψεις! Κι ομως μια χαρα μπερε πειρανε και πολυ καλα κομμαντα γινανε! ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΕΣ! Ολα καλα θα πανε!Εικόνα
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

sintoma lokatzis έγραψε:Εγω τις προαλλες εκανα γυρω στις 55 καμψεις και 10 ελξεις και με ειδε ενα φιλαρακι 24 χρονων που ειχε υπηρετησει καταδρομεις στην Μυτηλινη και με ρωτησε "γιατι κανεις καμψεις και ελξεις; '' και απαντησα ''για να ειμαι ετοιμος οταν κι αν μπω Καταδρομεις''... Μου εξηγησε πως τα μονα στοιχεια που απαιτουνται ειναι ψυχη πεισμα και θεληση! Η μυκη δυναμη μου ειπε πως εινναι κατι δευτερευον εκει μεσα! Οταν παρουσιαστηκε αυτος ο φιλος μου συναντησε ατομα ππου δυσκολεβονταν να βγαλουν 20 οχι καλες αλλες μετριες καμψεις! Κι ομως μια χαρα μπερε πειρανε και πολυ καλα κομμαντα γινανε! ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΕΣ! Ολα καλα θα πανε!Εικόνα
Στη Μοναδα υπηρχε ενας τυπος που εκανε 5 καμψεις με τα χερια τεντωμενα, ανεβοκατεβαζε απλα τους ωμους του... τον ειχαμε στο κραξιμο συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

sintoma lokatzis έγραψε:Εγω τις προαλλες εκανα γυρω στις 55 καμψεις και 10 ελξεις και με ειδε ενα φιλαρακι 24 χρονων που ειχε υπηρετησει καταδρομεις στην Μυτηλινη και με ρωτησε "γιατι κανεις καμψεις και ελξεις;'' και απαντησα ''για να ειμαι ετοιμος οταν κι αν μπω Καταδρομεις''... Μου εξηγησε πως τα μονα στοιχεια που απαιτουνται ειναι ψυχη πεισμα και θεληση! Η μυκη δυναμη μου ειπε πως εινναι κατι δευτερευον εκει μεσα! Οταν παρουσιαστηκε αυτος ο φιλος μου συναντησε ατομα ππου δυσκολεβονταν να βγαλουν 20 οχι καλες αλλες μετριες καμψεις! Κι ομως μια χαρα μπερε πειρανε και πολυ καλα κομμαντα γινανε! ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΡΕ ΑΓΟΡΙΝΕΣ! Ολα καλα θα πανε!Εικόνα

Δηλαδη εσυ τις 20 μετριες καμψεις τις λες καλα κομαντα... ; Τι να πω...

sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φιλε μου μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα αυτο που εγραψα... Η μαλλον εγω μπορει να μην το εγραψα καλα... Οταν παρουσιαστηκαν δεν καναν πανω απο 20 καμψεις... Με το καιρο αυτα αλλαξαν. Γυμναστηκαν εκαναν πολυ παραπανω και ετσι γινανε μια χαρα κομμαντα!
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Deathdiver »

sintoma lokatzis έγραψε:Φιλε μου μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα αυτο που εγραψα... Η μαλλον εγω μπορει να μην το εγραψα καλα... Οταν παρουσιαστηκαν δεν καναν πανω απο 20 καμψεις... Με το καιρο αυτα αλλαξαν. Γυμναστηκαν εκαναν πολυ παραπανω και ετσι γινανε μια χαρα κομμαντα!

Aν διαβασεις αυτο που εγραψες δεν αφηνεις να εννοειθει αυτο εγω αλλο καταλαβα...

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 24
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

sintoma lokatzis έγραψε:Φιλε μου μαλλον δεν διαβασες προσεκτικα αυτο που εγραψα... Η μαλλον εγω μπορει να μην το εγραψα καλα... Οταν παρουσιαστηκαν δεν καναν πανω απο 20 καμψεις... Με το καιρο αυτα αλλαξαν. Γυμναστηκαν εκαναν πολυ παραπανω και ετσι γινανε μια χαρα κομμαντα!
Δεν γινεσαι μια χαρα κομμαντο αν τσιμπας 20 καμπεις... Αλλα σιγουρα αν μπορεις να τσιμπας 50 στο νερο δεν εισαι κομμαντο
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και τι εισαι?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από D.Y.K »

sintoma lokatzis έγραψε:Και τι εισαι;

Σε καλό δρόμο.Εικόνα
Nikolas

Δημοσίευση από Nikolas »

Ρε παιδα ειμαι 17 χρωνον και θελω να παο στους καταδρομεις το καλοκαιρι εχω αρχισει γιμναστηριο εδο κε καιρο πια ειναι η σιμβουλι σας;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

Nikolas έγραψε:Ρε παιδα ειμαι 17 χρωνον και θελω να παο στους καταδρομεις το καλοκαιρι εχω αρχισει γιμναστηριο εδο κε καιρο πια ειναι η σιμβουλι σας;

Να διαβάζεις ξέρεις. Δεν χρειάζεται να γράφουμε για κάθε έναν ξεχωριστά τι πρέπει να κάνει, διάβασε προηγούμενα μηνύματα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης