Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση

Βάλατε μέσο στην προκήρυξη;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Ιουν 03, 2021 6:08 pm

Ναι, έβαλα πολιτικό βύσμα
256
44%
Ναι, έβαλα στρατιωτικό βύσμα
47
8%
Ναι, έβαλα άλλο βύσμα
8
1%
Όχι, αλλά θα βάλω αργότερα για μετάταξη κ.λπ.
13
2%
Όχι, γιατί δεν έχω
187
32%
Όχι, γιατί θέλω να μπω αξιοκρατικά
71
12%

Σύνολο ψήφων: 582

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω δν πιστευω οτι θα περασουν μονο 50 ατομα με βισμα θα περασουν περισοτεροι, τωρα για την συνεντευξη δν ξερω αν υσχυει αυτο, αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος, εγω το μονο που ξερω ειναι οτι ζουμε σε μια χωρα στην Ελλάδα δλδ που ειναι η πηγη του βισματος... [Ελλάδα=β ι ς μ α] Ειναι πολυ ασχημο αυτο βεβαια γιατη και καποιος που αξιζει πραγματικα να μπει πρεπει να υπαρξει καποιος που θα τον σπρωξει γιατη αλλιως δεν εχει τιποτα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Δίκιο έχεις ρε αγαπάκι μου αλλά στην Ελλάδα ζούμε! Αν δεν μπει αυτός με το μέσο ποιος θα μπει; Παίζει ρόλο και το μέσο βέβαια που βάζει ο καθένας πόσο ισχυρό είναι... τι να πεις! Υπομονή και αισιοδοξία Τζοβάνα μου!1 και σήμερα μέχρι να βγουν τ αποτελέσματα... όσο για σένα Iollli είναι σε τι επιτροπή θα πέσεις... άλλοι είναι ελαστικοί και άλλοι όχι!
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από lolita »

Λεπτο το θεμα...
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από eleni sti »

Εγω σας λεω οι μισοι και παραπανω εχουν βαλει βυσμα το ειχα πει και παλια. Οταν εδωσα εγω ειδαν πολλα τα ματια μου οπως ειπαν και πιο πανω χοντροι πανω απο το οριο και με μυωπια που ειχαν ξεπερασει κατα πολυ και αλλοι που δεν εμφανιστηκαν ποτε στα αθληματα η δεν ειχαν πιασει τα ορια και ομως περασαν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από illy »

Ειναι αυτό που λεει η eleni sti... Παίζονται πολλα παιχνιδια! Εχουν περασει ατομα που δεν επιασασν τα ορια, που δεν εμφανιστηκαν καθολου... Πχ και να κοπεις μπροστα στην επιτροπη αν εχεις καλο "δοντακι" στις 12 Ιανουαριου εισαι μεσα... Όλα μαγειρευονται στην τελικη επιλογη των 1700! Σχεδον ολοι εχουν βαλει μεσον διοτι ξερεις εκ των προτερων οτι προκειται για βυσματικη προκηρυξη... Απο κει και περα ο "τυχερος" ειναι αυτος που εχει το πιο ισχυρο μεσον! Και Τζοβανα μου θα διαφωνησω οτι πρεπει να βγαλουμε ασπροπροσωπο το οποιο μεσον βαλαμε, τη δουλεια τους κανουν, "βολευτες" ειναι οχι βουλευτες... Αν ειναι πολιτικο μεσον, αυτο που ζηταει απο σενα ειναι η ψηφος σου, οποτε ζηταει ανταλλαγμα! Και φυσικα δεν υπαρχει αξιοκρατια, δυστυχως!
Anonymous

Μ αρεσει που μερικοι εδω μεσα ασχολουνται μετα με τα μόρια και με τις αθλητικές δοκιμασίες...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι ομως βρε α καλα εχεις εναν στοχο και λες οτι κανεις προσπαθεια για αυτο! για πες κανενα μυστικο για το 1000 γιατι ειναι Εικόνα Εικόνα Αν θες απαντησε στο σχετικο θεμαΕικόνα Εμενα παντως με βοηθησαν οι συμβουλες σου!

ΥΓ. υπαρχει τιποτα για συνοριακους; Ακουγεται τιποτα; Για καμια νεα προκηρυξη ρωταω
Anonymous

Όλο και πιο πολλά άτομα με πολιτικό μέσο... έτσι έτσι... είμαι περίεργη να δω ποιοι θα περάσουν! Σφαγή θα γίνει!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Λινα μην το συζητας εννοειται πως θα γινει σφαγη οι πιο υσχυροι θα περασουν ειδες τι τραβιξαμε σημερα στην προπονυσει το βραδυ; Εβρεχε κουβαλαγαμε και τα κανιστρα αστα οχι οτι δεν μας αρεσε ξερω οτι γουσταραμε το ολο σκηνικο σημερα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Με τι κανετε προπονηση για τα κανιστρα;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Illy μου δεν αντιλεγω μαζι σου απλως δν μιλαω για βουλευτες, μιλαω για αυτους και αυτες πουεχουν πιο υσχηρα απο στρατηγο μεχρι τον υπουργο εθνικης αμυνας που σιγουρα δν θα ζητανε ψηφους, απλως ξαναλεω παλι οτι και ο πιο εξυπνοτερος να εισαι και την πενικηλινη να εχεις ανακαλυψει αμα δν εχεις καποιον να σε σπρωξει δν μπορεις να πας πουθενα ουτε στο δημοσιο ειδικα αλλα ουτε και στον ιδιοτηκο τομεα φαντασου και εκει πρεπει να εχεις καποιον γνωστο ελλεδα=βισμα αυτο εχω να πω εγω δυστηχως, και επειδη προσφερθηκε καποιος να σε βοηθεισει[δν το λεω για σενα] Πχ για τον α η β λογο πρεπει να του αποδειξεις οτι πραγματικα το αξιζες που μπηκες να λεει οτι εβαλα ενα ατομο που πραγμτικα απο οσους εχω βοηθησει αυτο το ατομο ηταν πολυ ικανο για πολλα, σε καλυψα κουκλα μου με την σκεψη μου; Θα περιμενω μυνημα σου. Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ναι αφου το θετεις ετσι, ναι θα συμφωνησω! Ετσι κοριτσι μου, στο Ελλαδιστάν ζούμεΕικόνα Εικόνα Ολα καλα με τα αθληματα; Τα καταφερνεις; Αν θελεις σε αυτη την ερωτηση απαντησε στο σχετικο θεμα με τις αθλητικες δοκιμασιες... για τα κανιστρα με τι κανεις προπονησεις;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ θα ήθελα πάντως να δω και τι ιδιότητα έχει το μέσο (Βουλευτής, Αντιστράτηγος κ. Λπ).

ΥΓ. Σας παρακαλώ μην μπερδεύετε τις συζητήσεις. Τα κάνιστρα και τα αθλήματα τα συζητάμε αλλού.
Anonymous

Έτσι γιατί αν είσαι πορωμένος... μόνο τραγούδια των ΛΟΚ δεν φωνάζαμε... χαχα! γερά με τσαμπουκά... :-)
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Θυμασαι ναι εβρεχε τρεχαμε και τραγουδαγαμε τραγουδια των καταδρομεων και τον λοκ, ηταν φοβερα λινα μου τελεια αντε και σημερα θα τα ξανακανουμε παρεα ολοι των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝΕικόνα Εικόνα Εικόνα .
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες